Copiluti de mai-iunie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Monu, frumoasa camera fetelor. cred ca le place de numa, nu?

Mobila este chiar ok. Nu vad nimic zgariat.

Adriana, moama ce frumos ninge la voi si ce frumos s-a depus. Gata mergeti la sanius, acusica.

Si mie mi s-a dat sansa sa particip la concurs, insa noi ne-am gandit 3 ore si nu am scos nimic. Dar sa fie al naibii daca la mine face asa ata dentara... Deci am facut chestia asta si nu scoate sunetul, nicicum... dar in fine...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

deci maretul concurs s-a castigat!!! Si intr-adevar era vorba de ata dentara!!! Cui ai zis Oana de ideea ta?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

OanaC- vorba andreei i ai spus cuiva si ti a luato inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

O sa incarc acum pozele cu gaurile sa le vedeti si voi.

Mercedes, si alexia azi noapte s-a trezit plangand ca o dor picioarele si a trebuit sa o dau cu fastum gel.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Androix, am trimis si eu o poza la concursul de gravide. Nici nu eram atunci cand am trimis-o, e din timpul sarcinii cu Andrei. Ti-e clar ca si acolo iese cu ciufuleala.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Bubele mobilei

, mami de printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monule aia sint furunculi la mobila ta, nu bube

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monu chiar sunt nesimtiti ...hai una doua bube dar sa pocneasca mobila in halul asta...raman la parerea mea...asta-i valoarea comerciantului roman...

Cuscra sa-ti traiasca micuta papusica...sa mancati tort cu masura ...
Te mai intrebasem eu odata cum mai este soacra ta...si-a mai revenit?!

Tdi hai ca ma faci sa rad ...cum sa ma supar...daca ma intrebai care-i marimea zgarbavnicului lui barbate-miu poate m-as fi suparat gandindu-ma ca ai bucurii la el,dar si atunci pentru o cauza nobila inchideam ochii...asa ca stai linistita...
Stiam si eu treaba asta cu contagiosul...am predispozitie pentru herpesi,dar nu am mai avut de foarte mult timp...la un moment dat ma saturasem si vroiam sa ma vaccinez...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am uitat sa raspund cu socrella, scuze Si-a mai revenit in simtiri dar mai are scapari. Mai am rabdare si astept Oricum nu mai e asa nasol cum a fost, isi ia medicamentele si se pare ca ii fac bine.

Andreea

Mergi la inceput

Androix, sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa a bucurati de ea.

Sunt plina de nervi. Am facut scandal la baby design si vad ca in Ro numai cu galagie se face treaba. Au zis ca in juma de ora (desi initial au zis sapt viitoare pe luni) vin sa schimbe placa de la pat. Cu restul la sf lunii :((

, mami de printese

Mergi la inceput