Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (256)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Astery conteaza ca Razvan va fi mai bine dupa injectiile astea..te cred ca e greu, dar rezultatul lor conteaza..pupici curajosului mic!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineta,
La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor sectei cu mic cu mare !!!
Deea, formele alea de plastelina sunt fantastice ce la faci ! Cum zicea si Cata , nici pe departe nu ar semana daca as face eu asa ceva. Eu de moment nu ii iau plastelina.
Maraki, multa sanatate lui Angelos. Da-i apa cu siringa .
Am vazut o multime de jucarii , o sa ma bagati si pe mine in boala. Aici e un magazin fain cu jucarii , dar mi-e teama ca daca intru acolo cu Clara , nu o sa mai vrea sa iasa .
Va las , trebuie sa fug sa imi iau rezultatele de la gineco.

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

March, ma bucur ca ne-ai scris. Oh, ce povestesti tu imi trezeste amintiri... Dar sa stii ca o sa treaca si perioada asta, sa se faca si Rares putin mai mare si va fi mai bine.
Eu acum - ma laud - dorm toata noaptea . Halal de mine, nu?

Pufu, sanatate lui Vladimir. Poate scapati de probleme mai mari si e ceva trecator.
Si felicitari pentru "TATI" !

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

La multi ani si dela noi tuturor Gabrielelor si Mihaelelor si Mihailor si Gabrielilor....din secta si din afara sectei!
Maraki sa mai intri sa ne spui de Angelinos!
Noi ne laudam cu un nou cuvant...spus o data si bine...BABOOOO...adica bravo...ciudat ca el il spune bine pe R... ca sa nu mai spun ca suntem in etapa cu zis...No, no , no ( a se citi in engleza si cu miscari de cap puternice)...so poate nu incheiem anu,l fara sa zicem si noi ceva.
Pufu sa treaca febra la bibic.
Bai lamuriti-mais pe mine ca pricep greu...care e treaba cu plastilina , cum s enumeste , cum arata si cu se mananca, ca la catsapun baga fiimiu in el sau dero asta o sa fie pe post de aperitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by d_melli

Gagici stie cineva ceva de Maraki ...ca azi avea bebu ei febra 40 si facea kk apa si acum nu mai raspunde pe mess de cateva ore....stiti ceva? Pleaseeee.....

maraki multa sanatate lui angelos. sa-i treaca repede-repede febra. si tie multa rabdare si calm cu socroseniile alaturi.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Irinel, merci d elinkul cu Gummy bear, este indragostit Ayan de el!
Irina, bravo pt BABOOOOOO! Deci si Mario amnanca toate prostiile. Ayan este cu scamele d epe mocheta, una nu ii scapa
Pufu, pai asa se invata intr-o limba straina, intai cuvintele mai urate! Felicitari si voua pt tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ana_m spune-mi si mie daca i-ai facut Clarei vaccinul antirujeolic, ca nu mai tin minte ...daca da ce reactii a avut la el?

Anca 10 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINO esti mortala cu plastilina ca aperitiv Nu mai bun orezul?

Mai numa' te miri ce mai gasesc pe DC asta E un subiect nou despre copiii alaptati = IQ mai ridicat,ca se activeaza nu stiu ce gena,ma rog... A aparut in presa de marti parca un studiu recent in sensul asta si eu l-am citit,vad ca repede l-a si pus cineva pe DC si au si inceput acolo.
O idee de acolo mi s-a parut mai logica: cica daca sunt alaptati se dezvolta mai repede si mai bine muschii maxilarului si de aia ar incepe sa vorbeasca mai devreme.Sunt chiar curioasa ce ziceti de ideea asta,dar stiu ca Ilinca a fost alaptata multa vreme,Diana mea 9 luni,iar David nu stiu? Cum e ANASOL?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Monica, pe Ayan l-am alaptat 10 luni si zice vreo 7 cuvinte pana acum! Asa ca nu are nici o legatura.
Nu mai zic ca stiu o tipa care a alaptat copilul pana la 3 ani jumate(!!!) si a vorbit la 2 ani. Asa ca sigut n-are legatura.

Mergi la inceput