Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (256)
Raspunsuri - Pagina 16
alinutza_80 spune:
Neata fetelor!
Multumesc mult de urari!
Vreau si eu sa urez LA MULTI ANI lui Razvanel de Ioana,lui Angelos, lui Eduard Gabriel al Tatianei, Si pt Cosmi la multi ani si sotului si Biancai! Sanatate si tot ce va doriti pt voi si bb sa se indeplineasca!
alinutza_80 spune:
Astery, imi imaginez cat de greu iti este dar toate astea vor trece si veti uita de perioada asta. Gandeste-te ca este spre binele lui. Putere multa, fii tare!
Moni, Ioana, si eu stiu ca trebuie zahar pus in ceai la diaree. Acum, cati medici, atatea pareri.
Ioana, ce misto ca ninge!
cosmi1975 spune:
fetelorrrrrrr sunt varza.....pozele alea sunt vechi de 1 an si 2 luni....mare cretina s
dana_ene spune:
Astery, va doresc putere multa sa treceti si de perioada asta cu injectii. Tot bine vi-l doresc!
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by cosmi1975
fetelorrrrrrr sunt varza.....pozele alea sunt vechi de 1 an si 2 luni....mare cretina s
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975
Mi se paruse mie ca pare baiatul cam micutz... cum sta el in fundulet pe iarba...
pufumic spune:
Neatza!
LA multi ani sarbatoritilor de azi, spiridusi, mamici, tatici, bunici etc!
Maraki, multa sanatate lui Angelos!
Vladimir nu e nici el in apele lui. Ieri dupa-amiaza cand s-a trezit a vomitat tot ce mancase la pranz si de atunci nici ca a mai vrut sa puna ceva in gura. Si are si febra. Nu mare, dar are.
Atat ati discutat despre corturi si casute ca i-am reinstalat si noi unul dintre corturi. E incantat. Aseara ne-a invitat si pe noi in el, sa ne uitam la TV. Va dati seama ce inghesuiala. Ca indesase si ceva jucarii pe acolo.
Nu ne-am hotarat inca ce jucarii ii luam de cei doi Mosi. ne mai gandim. Si eu vreau sa-i iau plastilina, dar probabil ca o vreau pentru mine
, ca pe el nu-l vad mesterind la ea. Creioanele cerate le-a facut bucati mici, calc pe ele prin toata casa. MAi deseneaza inainte de masa, cat ii pregatesc eu papa, dar atat. Le cere singur. Prin gesturi, sa nu credeti ca zice cheioane sau ceva asemanator. Nu, pur si simplu se face ca deseneza.
Aseara a zis prima data tati in loc de tata. Doru e in extaz, of course. Si a mai repetat dupa mine spritz (ceva de genul pris) si cacaci(de la cacaios). Deci nu se dezminte, repeta dupa noi numai prostii (mai putin faza cu tati).
Va las, merg sa vad daca vrea soldatei.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
http://www.dropshots.com/ipeltod
monica70 spune:
PUFU ma intreb cum o fi incaput Doru in cort ,hai ca la tine n-ar fi o problema prea mare,dar el???
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
marchplayer spune:
Buna dimineata la toata lumea!
LA MULTI ANI TUTUROR ARHANGHELILOR SECTEI! SA AVETI O ZI FRUMOASA SI TORTURI GUSTOASE. NU MAI VORBESC DE CADOURI: ASTEA SA FIE MUUULTE SI FRUMOASE!!!
Eu sunt chiauna ca in fiecare dimineata. "Dormind" cu amandoi manji din nebunie temporara, sper, ma odihnesc foarte putin. De fapt si daca as dormi doar cu unul, ala ar fi Rares si as avea aceeasi problema, ca doar el este cel matinal si cu dese treziri noctambule din dor de tzitzi. Ioana doar dimineata imi cere lapte dupa care ar mai doarmi putin dar nici pe ea n-o prea lasa Rares cateodata.
Sanatate copilasilor bolnaviori!
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete