Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (256)
Raspunsuri - Pagina 18
alinutza_80 spune:
Parerea mea este ca depinde numai de copil chestia asta cu vorbitul. Credeam si eu intr-o perioada ca are legatura cat vb cu el, dar am o vecina care are un baietel de 2 ani care zice toate marcile de masini. Am ramas socata. Le stie mai bine cum mult ca mine. Si bb al ei a stat majoritatea timpului cu ea, sotul ei venea tarziu, iar ea este o tipa f tacuta, genul ala care te lasa pe tine sa vb.
monica70 spune:
ALINA 3 ani?
Cum de-a mai avut lapte totusi ????
Nu stiu,dar astia cu studiile lor,iau esantioane de bebei,ii urmaresc pe parcursul mai multor ani,fac cercetari etc. Trebuie sa cheltuiasca cumva fondurile alocate,nu?
Si nu stiu ce substanta aflata in laptele matern,care contribuie la "cresterea inteligentei",s-a bagat demult si in laptele praf ziceau acolo,asta dupa un studiu mai vechi.Nu mai retin toate amanuntele ca am citit pe fuga.E la diverse subiectul cel nou,ca au mai fost si alte discutii interminabile - evident, pe aceeasi tema.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
alinutza_80 spune:
Moni, avea o gramada de lapte. Ea sta pe aici in apropiere si este face manichiura/pedichiura la un salon tot aici aproape, imi faceam eu la ea. Si venea fii-su si zicea:"Mama! Scoate tzatza si hai in spate!"
d_melli spune:
Moni na ca ti-a desfiintat teoria Alina...si eu cred la fel ca fiecare vb cand o fi ...mai repde sau mai tarziu...mie nu mi se pare mare minune mare ca Diana sau Ilinca sau David vorbesc asa bine...mi s eparea minune dc la un an vorbeau asa...insa eu consider ca e normal ca vb asa acum cu o sa fie normal cand o sa vb si fiimiu la 5 ani

...si lasa cu suptul ca nu cred ca de acolo li s etrage pai tetina de silicon e mai tare de acolo iti dezvolta muschiulosii mai bine nu de la tztaza ca sigur nu era siliconata
monica70 spune:
quote:
Originally posted by d_melli
Moni na ca ti-a desfiintat teoria Alina...si eu cred la fel ca
Daca citeai cu atentie,vedeai ca nu era ideea MEA
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
alinutza_80 spune:
Si acum are 4 ani jumate baietelul si chiar dc nu mai suge se culca seara cu tzitzi in brate(e si foaarte dotata tipa
).Deci probabil ca si alaptatul asta dincolo de varsta de 1 an da o dependenta care nu este f ok.
cosmi1975 spune:
mai fetelor lasati ac or sa vorbeasca de va ametesc ...imi aduc aminte ca BIANCAI nu i tacea gura(ca si acu)
d_melli spune:
Nu s eputea pana nu sareai tu la cap...normal ca nu era a ta...dar tu ai expus-o ...ce vroiai sa ma apuc sa caut pe tot dc ul si sa dau citate ...no way...ai inteles ideea oricum...
loren@ spune:
Asta imi aduce aminte ca si Bia il trage pe Dan de tite si tipa "tite"...Dan zice ca il "mameleste"
...sa inteleg ca vrea sa doarma cu tita lui in brate?
Bia

si hai in spate"