Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (256)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Asa, ca n-am avut de lucru si mi-am luat sot "descurcaret"
Pai eu ma bucur ca e in delegatie la Bucuresti si sper sa colinde marile magazine in cautare de tricicleta si el ma pune sa comand pe net.......si cica daca vreau sa le zic al cei de la mag virtual sa o trimita in Bucuresti, la intrarea in targ ca acolo ii asteapta el.......
Ca aia or fi ceva fraieri sa caute acul in carul cu fan, sa mearga la targ si sa intrebe la intrare "Buna ziua, nu aveti idee daca domnul X a comandat o tricicleta?"

Moni, m-am distrat de faza cu orezul.....si de sarbatori iei doua cani din "piscina" Dianei si bagi la sarmale, mai bagi la un pilaf, orez cu lapte.........macar ai rezerve
Alina, poate vin si ceva bb maine, deocamdata doar adulti s-au anuntat...........a, si o satept pe soacra-mea, ca sa nu-i deschid usa ca iar a vorbit prostii pe la toate colturile!!
Deea, prevad si eu un viitor stralucit plastilinei...adica intinsa prin toata casa

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana parca ai vorbi de Clau, of doamne...barbatii astia.....
Irina a mea s-a intarit, dar nu de tot. daca o bag in casa se inmoaie. eu o tin inca pe balcon, dar la noapte in frigi cu ea.
Moni nici Marco nu doarme, innoata de zor in cada si se da, cica, pe tobogan.

fug sa scot plodul din apa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Deci Irina l-a tuns pe ginerica -si mai zice ca e neastamparat!!! Cum de a stat???
IOANA e pusa pe chef maine , mai demult am ochit si eu tricicleta d-aia ,dar cum deocamdata am prea multe pe lista si prea putine parale in buzunar,poate de Pasti
CRISTINA,aoleu alea injectii sunt? Nu stiam Cu OZN,am vrut sa iti zic ca mai mult tie o sa iti placa.Eu m-am mirat cand l-am vazut asa interesat de el pe Mark,in schimb cand am vazut cum ii sticleau ochii lui Ghitza,nu ma mir ca si lui George ii place.
Apropo de Anda: aseara Diana tot ii povestea lui Ghitza cum ADA CUCA ACOLO CU MIAOU - ce i-o fi venit acum? Si-a amintit asa brusc cum Cesar a dormit in pat cu Anda dimineatza aia?

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Am uitat,lasati mai batonul peste noapte la frigider,ca altfel nu se intareste,dureazaa.Eu mananc frecvent ,ca tot cumpara Ghitza,de la un laborator de cofetarie din centru si e perfect facut,ca cel facut de mami iese si la gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by dana_ene

Moni, febra la Angelos e foarte mare, de-asta eu spun ca-i enterocolita.
Oana mea a facut pana acum de vreo 6-7 ori enterocolita si o data gastroenterita (asta e si cu stari de voma). Noua ne-a dat doctoritza de fiecare data antibiotic, prafuri Smecta, furazolidona si neaparat trebuie tinut regim alimentar strict.

Nu trece usor si regimul trecuie tinut cu multa seriozitate. E greu, credeti-ma.
Multa sanatate lui Angelos!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Hello tuturor,

Dana mie mi.a zis dr. ca daca incepe sa vomite, abea atunci sa mergem de urgenta la spital pt. perfuzii. Deocamdata mananca ceva, ceva, acum seara i.am dat orez cu banana dar a trebuit sa-l amestec si cu branzica de care mananca el( stiu ca nu are voie dar alta solutie nu am gasit ) A mancat in jur de 150 gr. Ce mi.a dat dr. pt hidratare, nu am nici o sansa sa-l pacalesc! Angelo bea doar apa si praful asta are aroma de banana si mar + coloreaza apa si refuza total. Este glucoza de fapt.Mai are Perenterol cate 2 plicuri pe zi, acum seara nu a vrut sa bea apa in care pusesem si am dizolvat un plic in seringa de la nurofen( cu apa ) Cred ca nu are nimic ca i l.am dat asa...Dr. a zis la 6 ore sa-i dau nurofen, supozitoarele nu sant bune ca le scoate imediat din cauza scaunelor. Doamne fereste, nici nu stiu ce sa fac ca tare rau se simte...dimineata cand am venit de la sv. l-am gasit zacand in pat cu febra 40.

Acum sa ma descarc: vin socrosenii la noi( chiar nu era cazul sa stea pe capul nostru cand au vazut ca e cum e copilul )ea e atat de redusa incat o aud cum canta lalalalalala in dormitor la Angelo ( atunci cand zacea in pat langa taica.su ) Mi.a venit sa ma duc sa o dau afara Alta faza: am spus ca Angelo nu este de vizite maine, sa fie lasat sa stea linistit iar ea nu-mi da dreptate...il pun maine pe Giorgos sa sune sa le zica sa stea acasa

merg la Angelo sa-l urmaresc daca face kk sa nu adoarma asa, s-a umplut tot de bubite la fund, el niciodata nu a avut eritem fesier.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Maraki, multa santate puiului! Cand avea fi-miu scaune apoase, singura modalitate sa-l hidratez era sa-i dau absolut orice cu seringa de Nurofen.........doar asa am reusit sa-l fac sa bea 200 ml de apa+saruri de rehidratare. Si ce mai e sfant la diaree e PIUREUL DE MORCOV. Ideal ar fi sa faci morcovul fffff ifn cu blenderul sau sa-l dai prin sita, sa fie super fn apasta........si daca papa 200 gr din ala garantate urmatoarele scaune se regleaza.
Multa putere sa treci peste asta!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cuscra-multa sanatate lui Angelos,sa se faca repede bine.
cand emma nu vroia medicamente ile puneam in cana cu apa -un pic,le bea cu lingura cu scuza ca are buba si trebuie.Avetzi grija!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

MARAKI,DAR MAI ARE FEBRA ACUM?
Fi atenta la o chestie,ce mi-am amintit:pune in apa macar niste zahar.Am citit mai demult un interviu cu un medic si zicea ca in caz de diaree,ceaiurile trebuie obligatoriu indulcite,altfel cum intra in organism,la fel si ies,fara a-l rehidrata,nu mai retin explicatia "tehnica".Stiu ca Angelo nu bea deloc ceai,asa ca poate merge treaba si cu apa,ca zaharul nu o coloreaza.

Mergi la inceput

Moni, zahar nuuuuuuuuuuuuuuu!!! Eventual glucoza! La diaree zaharul e contraindicat.......la fel si mierea care e si mai laxativa decat zaharul!

Mergi la inceput

Eu la Moneasa atunci i-am dat iaurt,biscuiti dulci si bomboane de ciocolata ,ca numai d-alea voia .Nu va luati dupa mine (desi ei i-a trecut diareea si voma fara medicatie atunci - are reactii inverse Diana ca si mine )

Mergi la inceput