Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (256)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
Mai eu inca nu am observat sa faca asa ceva,doar in gura ce mai baga cate ceva.
Merg sa ii dau sa manance ceva si pe urma o punem la nani.A fost cu frate-meu la el,acum s-au intors.Frate-meu vrea pe net,asa ca dispar vreo juma' de ora.
Noapte buna celor ce pleaca la nani intre timp.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
szaboali spune:
quote:
Originally posted by monica70
Am citit acum pe net,cica o idee de "cutie cu nisip in casa". O cutie mai mare,umpluta cu orez ieftin. M-ar omora Ghitza,da io-s in stare,la cat ii place Dianei in nisip
Aoleouuuu !!!!!! Sa ii dau Iarinei asa ceva mi-ar face covor de orez in casa
Io una nu am asa tupeu...mai bine il pun pe Mitica sa faca pe calul
Ali
19+ si
IARINA (16.02.2006)poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
d_melli spune:
Ce sa zic sper sa se faca bine Angelinos si sa dispara socroseniile de pe capul lor.
In rest m-am distrat tare cu firimiturile de plastilina si cutia de orez...initial credeam ca vreti pisica sa isi faca nevoile in ea.
Noi facut baie si catel si purcel si acum privim la meci.In baie m-a enervat iar teribil ca manca din sapun si drept rasplata i-am taiat coada de par( deci e prima oara in istorie cand nu mai avem codita , nici macar o suvita) si cum mi-a placut i-am taiat is bretonul , bineinteles cat am putut.
Ma duc la meci , vad eu dc mai intru , dc nu , maine.
Va pup
LunaNoua spune:
Hahaha.. nu va stric bre cheful. Abia astept sa scoateti artistii din voi
Iaca, uite ... sa aveti inspiratie : [url http="http://www.dropshots.com/lunanoua2#date/2007-10-27/22:25:57"] aci[/url]
Am gasit si niste poze cu Daria cand i-a facut tati calculatorul: http://www.dropshots.com/lunanoua2#date/2007-10-26/23:23:52
asteryaro spune:
Maraki, sanatate multa la puiut! Sa tii regimul strict, chiar daca va slabi. Banana cu orez fiert este cea mai acceptabila, poti sa strecori si un morcovel fiert.
Bravo micilor artisti! Eu inca nici nu visez, dar este timp, nu
? Plastilina ete cumparata deja, de la TCM, de ceva timp, caci are termmen marisor de garantie.
Am inceput injectiile la fundulet de ieri, vaaaai, ce chin.... nu va spun fetelor, cat se zbate mititelul... si ma avem 13.
Mi-am luat OZN, Moni stie. Dar... nu-i chiar innebunit, mie insa imi palce rau.
Va pup pe toti si toate, ca pic de somn, somniferul si-a facut efectul... si maine la cresaaaaaa, uraaaa!
Noapte buna.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
LunaNoua spune:
Cristina, ce mult ma bucur ca v-a dat doctorita sperante. Sperante avem si noi pentru voi, si SIGUR se vor indrepta lucrurile. Pupicei multi lui Razvanel
sa treaca repede buba de la jectie.. si tie o imbratisare de incurajare. Nu e usor sa il vezi cum sufera, dar noi suntem alaturi de tine, si te incurajam 
Giova spune:
Irina l-ai tuns pe Mutu? si de cioco nu zici nimic?
Moni nici nu visez la cutie cu orez pe post de nisip. ar fi prin toata casa si l-ar manca. de cate ori ma vcede ca pun in mancare vrea si el.
Deea ce mesterita ai!!
Cristina
frumosului, sa nu-l mai doara intepaturile.
Marco e cu creioanele cerate prin covor. acum s-a dus la tati, care-i spune culorile.
M-a pus sa-i desenez trenul, el l-a colorat, asa cum stie el, nu artistic ca si Tibi.
mergem la baita, ca s-a scris cu pixul pe un picior si pe urma la nani.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
irinel2005 spune:
Cristina, multi pupici tie si sufletelului chinuit de injectii. O sa fie bine, ai sa vezi.
Deea, ai o minune de copil.
Irina, ai tuns chica frumosului?
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica- poze
www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3830fbfcbf3484c97bd14f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">pentru tati, cu drag
_
de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)
_
d_melli spune:
Giova cioco nu s-a intarit deloc inca...sa vezi dc nu se face ce fugareala trag la Paris sao ciufulesc pe Ana....auzi si cica sa o tin toata nopatea la frigo ...ma si vad maine cu vreun cucui in cap de la orbecaiala prin casa.Da l-am tuns pe Mario Mutu.Am facut pe Geta Voinea de una singura

monica70 spune:
Eu juma' de ora am stat cu Diana in pat si mi-a ajuns
S-a cerut la kk (VINE CACA) si evident nu voia sa faca.Daaar i-am zis ca nu ii dau pestii si nu plecam de-acolo pana nu face,ca m-a mintzit
asa ca s-a pus Diana mea pe scremut intens pana a si produs ceva
Am intrebat-o daca sa ii spun o poveste si ea a inceput cu "Chelus pelu cletz" ... deci m-am pus si i-am recitat cateva poezioare in premiera rugand-o sa repete cuvant cu cuvant dupa mine.Nici vorba,eu un vers,ea al doilea,super pocit evident.Mi-am amintit de David de Anasol la o faza.I-am zis Iepuras Coconas si la faza cu "in PADURE s-a ascuns" Diana a zis initial LAMULELE (= ramurele) ,de la poezia cu Somnoroase pasarele si pe urma POMII .Nicicum n-a vrut sa zica PADURE,desi a pronuntzat mai demult cuvantul bine (PADULE) . Dar inlocuieste cuvintle fix ca David.Nu vrea sa reproduca poezia,ea povesteste cu cuvintele ei
Sa citesc p-aci un pic si revin.