Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (256)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Cuscra Ioana, multumesc de sfat. Chiar stiu o papetarie cu produse Herlitz. O sa incerc.
Eu sunt mai circumspecta cu jucariile chinezesti, in general, iar plastilina chiar nu i-as lua. Nu stiu ce sa zic. Mai bine aia ungureasca. Eu i-am luat ungureasca, Ico. Si creta tot de acolo
http://www.creativekids.eu/english.pdf

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica- poze

www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3830fbfcbf3484c97bd14f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">pentru tati, cu drag

_

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO l-am vazut pe Marcolino cu ciocolata
IRINEL si eu la tabla din aia simpla cu creta m-am gandit.De tabla pentru plastilina nu prea stiu,e un placaj simplu sau cum? Nu mai tin minte.Doar ca eu modelam cu tati. El are talent la chestii practice,gen desenat, modelat, cusut (mi-a cusut la masina rochii de papusi cand eram mica), vopsit, zugravit, mesterit etc. Eu l-am cam mostenit,in schimb frate-meu, mai putin.Si sahul,el m-a invatzat pe la 6-7 ani,inainte stiam "pioni" doar, pe la 5-6 ani.Ce vremuri
Tot ma uit la diverse jocuri pentru copii mai mari,prin magazine si imi pica fatza cate feluri sunt acum Numai sa fie cine sa se si joace cu ele,ca nu prea ii vad jucandu-se pe copiii din ziua de azi

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LunaNoua

Eu m-am saturat de plastelina. Va sfatuiesc sa va ganditi daca asta va doriti cu adevarat Oriunde ma asez, oriunde calc, unde mananc si unde pun capul ... e PLASTELINA !!!! Tocurile de usi, dulapuri, vitrine, pereti ... etc ... au decoratii de plastelina jumatate de metru de la pamant. Si nu ar fi nici o problema daca ar fi .. mai mari ... mai mari decat o firmitura, ca sa le pot aduna. Dar deh ... decoratiile dariei sunt miniaturi si nu le pot strange decat de pe talpile papucilor de casa. Vedeam eu asa .. ca mocheta mea a inceput sa prinda culoare ...

Draga de ea Daria, pai nu asa e in casa unor artisti?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3830fbfcbf3484c97bd14f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">pentru tati, cu drag

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Ciao gagici, la mine a fost azi un mare haos...Nelly Furtado incontinuu, a mai venit si cumnatu cu cumnata si nepotul sa il ajute pe Mitica sa schimbe caloriferul in camera la Iarina...au fost numai doi copii dar nu a vazut Parisul ce a fost p-aici.
Maraki imi pare rau de Angelo, sa ii treaca repede.
Cata eu i-am luat Iarinei www.dropshots.com/iarinutza2#date/2007-11-07/00:14:51" target="_blank">botoseii astia, din Real , au fost 10 sau 15 roni nu mai tin minte exact dar sunt super buni si talpa e din cauciuc de ala moale.
Giova sa aveti pofta la cioco, eu nu am apucat sa fac azi dar maine sigur bag o tura si o si mananc toata...am vazut ca si lui Marco i-a placut.

Ali19+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput

DEEA ce ne strici cheful de plastilina bre? Sincer mi-e mai mult mie dor de plastilina ,asa a abia astept,poate in We ajung la cumparaturi.

Mai Diana azi a zis CACA PISHU si noi ne-am incruntat doar,crezand ca iar se prosteste.Cand am vazut ca incepe sa se screama, era prea tarziu,a dat in pampers si la olitza - unde am fugit repede,n-a mai facut. Cum toata ziua e cu CACA in vocabular ,asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

Ali, sa poarte sanatoasa Iarina botoseii si cizmulitele! Acum stie Mos Nicolae unde sa puna cadourile!
Moni, si eu vreau sa ma joc putin cu plastilina!
Deea, vorba lui Irinel are cu cine semana cu inclinatii artistice! las aca scapati voi si de Pampers, mai e putin!
Ioana, cum va sarbatoriti maine, cu ceva invitati bb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana aia e plastilina. Alina bine ca a gasit dana pe net, macar sa sti marca.
Ali am vazut si alti botosei, tot pe roz. cizmulitzele sunt frumoase.
Deea ce fain ca se uita la desene Daria, si recunoaste si actiunea fara sa vada imaginea.

Afara e un frigggg..., cica a fost cel mai cald la noi, 7 grade. Maine trebuie sa-i cumpar papuci lui Marco, nu se mai poate, dragul meu...va ingheta iubitul meu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Am citit acum pe net,cica o idee de "cutie cu nisip in casa". O cutie mai mare,umpluta cu orez ieftin. M-ar omora Ghitza,da io-s in stare,la cat ii place Dianei in nisip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Multumim de laudele la adresa cizmulitelor ...dupa atata lauda sper sa si tina sa nu se strice repede...alea i le-a cumparat mami...nu stiu exact cat au fost dar nu cred ca mai mult de 50 roni...

www.dropshots.com/iarinutza2#date/2007-11-07/08:38:51" target="_blank">Aici e o imitatie de dans cu nepotu

Ali19+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza

Mergi la inceput

Moni, mie mi-e cam frica de asa ceva, ca pitica mea mai are obiceiul sa-si bage chestii in nas, mai ales daca-i spun ca nu e voie

_

_

Mergi la inceput