Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (256)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

"Esential in tratamentul diareei este mentinerea hidratarii sau rehidratarea, daca este necesara. O data cu scaunele apoase, abundente si cu eventuale varsaturi, se pierde apa, dar se pierd si electroliti - esentiali pentru activitatea fiecarei celule.

Cele mai indicate lichide sunt apa plata, sucul de la compot, ceaiul slab indulcit, zeama unei supe de legume. Exista la farmacii solutii speciale de intretinere sau rehidratare, dar e bine sa te sfatuiesti cu un medic asupra administrarii lor."

Uite ca am dat un google rapid si astia zic de indulcit,n-au bagat interdictie totala la zahar,eu stiam ceva ca dulciurile in general sunt interzise,dar tot i-am dat atunci ,ca am zis ca decat cu stomacul complet gol .... mai bine asa.Ea nu manca absolut nimic altceva.bea apa in prostie,ceai nu voia.Si i-am dat si lapte ca din ala a vrut (da' oricum le cam vomita pe toate)

AAAA si cu mierea! Am gasit acum pe cateva site-uri unde la diaree sunt recomandate ceaiuri indulcite cu MIERE!
Se bat cap in cap,toate recomandarile

Dar eu stiti ce am observat? Ca spiridusii cam stiu ei ce vor,eu am cam lasat de capul Dianei atunci si n-a fost chiar asa grav,poate simte organismul lor ce sa ceara.Si sunt diferiti ,fiecare se manifesta altfel cred.De exemplu,Diana pana pe la un an jumate,baga zilnic o banana si tot era kk-cioasa notorie,iar altii constipati de numa' de la banane.

Merg la nani,ca am bantuit destul ,noapte buna la toata lumea,in special lui Maraki si Angelo ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

seara buna, ia sa vad ce ma tin minte: maraki- multa sanatate lui angelo sa-i treaca febra repede si sa se regleze cu scaunul,tine-i regim strict..........ca diaareea asta e pacatoasa rau, sa-i tii regim si dupa ce isi revine, in plus cateva zile sa nu recidiveze ca io am patit asa cu dav..........
cata-super iti vine culoarea imi place mult, iar bia e o scumpa/......
deea- vazut pozele cu daria-o adevarata printzesa cu inele pe degete, super tare..........
si io vreau sa-i iau lui dav de mos ceva o masinutza sau o tricicletam,, dar nus cum s-o descurca cu pedallele, ne mai gandim inca.....
am fost si la davidutzul si ne-am jucat vreo ora, si mi-a cantat un cantecel ,
"mica, mica colalitza, falnic chipaos,(mica, mica scolaritza, fa un falnic chiparos),
coconas, coconas a fudit colo tzutz"( coconas, coconas a fugit colo sus, in loc de spre imas)
e jale ce combinatzii face la cantece si cum inlocuieste cuvintele......

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 14+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am aparut si eu cand ati plecat toate....
Maraki eu nu te pot ajuta cu sfaturi, sunt habarnista rau, mai ales ca nu am avut probleme dintr-astea. dar sper ca sfaturile fetelor sa-ti fie cu folos. si eu ii dau toate siropurile lui Marco cu seringa de la Nurofen, si cu asta de abia le ia. Hidrateaza-l bine, si forteaza-l sa bea tot ce a prescris dr. si sa aveti o noapte buna si fara febra mare.

fug si eu la un dus si pe urma la nani. maine am treaba prin oras, banci, achitat rata la ap....ramanem in . macar bani de papuci si tuns pt. copil sa mai imi ramana.

si noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata..Maraki sanatate lui Angelos...la Bia la enterocolita i-am dat mucilagiu de orez cu brinza de vaci si glucoza pulbere, banane, mar copt, supa dar cu carnea fiarta separat si mai mult morcov, fara dovlecel, cartof...biotics baby a luat asa si asa, in ceai..cam 10 zile a fost la regim..
Fetele asa m-am bindispus cu cadourile care vreti sa le luati..toate suna bine, imi vine sa le cumpar si eu pe toate..
De pe siteul dat de Ioana m-am indragostit de o masina si am intrebat-o pe Bia daca o vrea si s-a dus la Dan la pupat i-a zis "ia-mi!" si ii arata usa...nu cred ca avem bani de asa ceva si nu cred ca se arata nici sponsori prin zona, mai ales daca e sa-i luam patul...asa ca asta e, dar vi-l arat si voua sa vedeti ce mi-a cazut cu tronc!www.bestkids.ro/pc-438-74-jeep-princess-cu-acumulator.aspx" target="_blank"> super faina
Giova am vazut pozele cu Marco la cioco si mi-am adus aminte cum lingeam si eu cratita cind eram mica si facea mama..Doamne ce trece timpul!
Geta Voinea....baga poze cu freza lui Mario!
Cu plastilina, am mai gasit si noi pe covoras..nu peste tot, ca dupa ce se plictiseste le string repede sa nu le duca prin toata casa...ei ii place mult sa modelam noi diverse, dar acum cind am vazut ce opere de arta face Luna, ma las de meserie..pai la mine masina abia daca aduce a masina!

Bia

Mergi la inceput

Buna dimineatza la toata lumea!
Mai eu iar m-am distrat de dimineatza.S-a intors la munca proaspatul tatic.Show nu alta.Cica are micutzul deja colici si ma intreaba cam cat dureaza astea,15 zile? Ce-i ziceam eu,mai demult si ce a inteles el L-am "bucurat" oleak cand i-am zis ca Diana primele 15 zile a fost relativ cuminte,adica plangea doar dupa papa.Si dupa aia a inceput cosmarul cu colicile care i-au trecut colo dupa 4 luni abia .... sa fi vazut fatza la el saracu' Poate are totusi noroc si scapa,dar miram-as ...
CATA ha ,acum si Bianca vrea si ea masina? Ce ma enerveaza Diana ca tot PASHINA zice cu P in loc de M ,pur si simplu nu vrea sa zica M-ul acolo Bine ca la Mami,Monica,etc. poa' sa zica ...
ANASOL hai mai,fa cumva si filmeaza-l ca mi-e dor de el si de cand n-ai pus filme cred ca vorbeste muuult mai bine Dav! Si vad ca el e mai cuminte cu poeziile ca le repeta dupa tine chiar daca si el improvizeaza.Diana efectiv calareste cuvintele si combina strofele de nu-i adevarat! Aaa si nici vorba sa cante,doar "recita" dar repede repede repede ,de nu mai intelegi nimic.Ea PULAS COCONASH a zis doar, mai departe indescifrabil pana la POMII - in loc de PADURE. Culmea e ca pronunta bine cuvintele ce nu le-a zis acum: fugit,colo,tzutz,padule etc. Bine,aseara la 23 i-am zis-o in premiera,asa ca mai sper pana de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

si noi mai miscam cite ceva
ce-i aia? ce-i asta?
nasucu, nu dau, nu-i bun, nu place,etc., si cel mai mult imi place cind se striga singura "bianca!"
Acum ce vrei, Moni sa le ziceti voi pe toate...dupa ce ca vorbeste de rupe, tu mai vrei sa zica si masina!
Daca azi vi se pare ca sunt dusa rau e ca nici acum nu stiu ce am facut la scris si maine e oralul..pentru cine ia peste 70 de pct!

Bia

Mergi la inceput

Uitam,cu Pashina aia,am pus-o sa zica niste cuvine ce incep cu M,mi le-a zis ,dupa care i-am spus ,na acum zi MASINA.Raspuns: NU! PASHINA! Si mai aiurea e ca de multe ori se intzelege ... BASHINA
CATA faina mashinutza,dar ce pretz

Mergi la inceput

CATA aoleu,deci mai ai un examen si daca il treci pe asta??
Nasoool ...
Pai nu ca vreau pe toate,ca n-am pretentia sa zica ce nu poate,doar nu le zice pe R,S,partial pe F,nu canta,etc.Dar ce poate ... de ce nu? Ca nu e deloc logic sa palavrageasca toata ziua,iar in poezii ,aceleasi cuvinte sa nu vrea sa le zica.Capricoarna,capoasa.Dar poate ma trezesc ca face ca si cu spalatul pe dinti ... si cand are chef,le va zice singura si bine.Cam asa e ea de fapt.

Mergi la inceput

AM UITAT CA AZI E SARBATOARE,LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR ,IN SPECIAL LUI RAZVAN-GABRIEL SI EDUARD-MIHAI! SI DISTRACTIE PLACUTA LA PETRECERI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata si tuturor si bineinteles printesei mele BIANCA GABRIELA

DEEA....m ai distrus, nu stiu dar eu am 2 maini stangi, ai un har si iti prezic un mare viitor
IRINA ai tuns frumosul?????vino si la mine ca iar ma fac de ras la frizerie
CATA si io vreau masina ptr STEF dar la primavara s o las la curte ca aici n am loc si sa se plimbe toata ziua copilul ca ne a asfaltat strada
ALI pupicei frumosilorca fac pariu ca i baiete
MONI LASA CA INVATA FATA POEZIA DACA I O MAI SPUI DISEARA AI SA VEZI

Mergi la inceput