***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

pepsi

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ankaa

Am si eu o INTREBARE pt fetele care nu mai alapteaza:ce anticonceptionale fol?anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE

Din an in Paste, cand ma mai intalnesc si eu cu libidoul, folosim anticul...aaaa...prezervativ. Na, ca de cand nu l-am mai folosit, nu mai stiam cum se numeste. Am stat vreo 3-4 secunde sa-mi aduc aminte. Si dupa 6 luni, poate un sterilet. Insa abstinenta e la noi cel mai utilizat anticonceptional.

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

bravo motannel! menbru junior, si ce stelute stralucitoare!
a mea e inca cenusie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by michigan

bravo motannel! menbru junior, si ce stelute stralucitoare!
a mea e inca cenusie

Haide, mey, ca nu e cenusie. E argintie, dar nu se vede bine.

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

gravi, am dat si eu o comanda pe LR in weekend; am reusit cu greu, m-am conversat cu Sabine sa-mi deblocheze contul ca i-a fost ciuda ca mi-am luat banii pe chargeback si mi l-a blocat.
Am comandat si pentru o prietena ceva iar pentru mine de vreo 100 eur; de banii astia mi-am luat vreo 3 pulovere, o geaca sport din aia AWS, un tricou, un hanorac PUMA, o bluza sport, o lenjerie de pat.
Ca la barcelona am cheltuit imens pe haine fiindca, normal, n-am prins decat colectia noua si nici o reducere.
Si zici ca pe 12 ian se da startul pe LR?!! o sa fiu pregatita, sunt cu cardul la picior, ca tot nu plecam nicaieri de Sarbatori.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Multumescd e raspunsuri, dar cum Livia urla de foame, sa vedeti ce am facut: la 150 ml de apa plata puneam 5 masuri de Nan: am pus doar 3 de nan si 2 de cereale. M-am gandit ca cele 2 de cereale au deja lapte, basca cerealele . Acuma,nu m-am gandit ca am combinat 2 feluri de lapte. . Uunde am fost eu nu am gasit fara lapte. La cele cu banane nu mai scrie in paranteze pe eticheta tradusa ca ar avea lapte, dar la preparare pe traducere scrie sa folosesc apa. Mai caut maine. Ideea e ca imediat dupa bibi si ragaiala cu aroma de vanilie (ca pana acu era o aroma reaaaa de lapte acrit) Livia a facut un caca de consistenta normala si am fost foarteee fericita ca la noi e lucru rar in general!
La farmacie, in schimb ear plin de biscuiti de la nestle, m-am si gandit la fetele care cautau. Era o farmacie City Pharma.

Nu mai stiu cine zisese de fibrom dupa sarcina: si eu am unul desi nu il aveam, insa dr mi-a zis sa mai stau 2-3 cm poate se retrage, daca nu mai vedem...

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor am racit!!!!!!!!!!!!Ce sa facem?Doamne ce muci avem!!!!!!!!!Ii aspiram dar degeaba.Ce ar trebui sa-i dau?
I-am dat panadol dar nu cred ca este deajuns.Sunt disperata,sfatuiti-ma ce sa fac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

gravi saru-mana pt incurajare, acum daca ma uit mai bine parca e chiar argintie, si vorba aia: bine ca e si asta

mai dar unde s-au dus fetele: eimotto, pauly, amdrada...?

Mergi la inceput

doxinu, pt mucisori noi am pus picaturi, vibrocil si au fost eficiente, in rest nu stiu ce sa zic, ne-a mai dat prospan (dar noi si tuseam) sa speram ca nu e grav dar tot mai bine stie un dr, noi am facut si injectii

acum chiar ma duc la nani, ca doar nu vreau sa castig steluta intr-o seara....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella_74

Si zici ca pe 12 ian se da startul pe LR?!! o sa fiu pregatita, sunt cu cardul la picior, ca tot nu plecam nicaieri de Sarbatori.

Ella, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Yeap, nici noi . Poate o mica tura pe batuta vale a Prahovei. Da' eu am de platit regularizarea la impozitul din 2006 si restantele pe 2007. Plus de inchis o linie de credit. Plus ca tre sa-mi cumpar niste haine pt birou, ca in feb incep si eu. Poate castig la Loto.

Diversificarea

Mergi la inceput