***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

lbelciug si Bogdanel, felicitari pentru papa bun cu biscuite!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mica nu stiu cine e mamica dar am votat-o si eu pe zambareata ta frumoasa!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Am si eu o INTREBARE pt fetele care nu mai alapteaza:ce anticonceptionale fol?In legatura cu somnul,stam bine.Din 2in 2ore cate 30-40min de somn.Seara la 9deja doarme.Baita facem la 2zile.Caciula o fol mai des knd avem geamul deschis.Si dupa masa de fructe,sau orice alta masa papam si 100ml de laptic.PEPSI-imi pare rau pt petele lui David.Sper sa nu fie alergic si el,k tare greu cred ca ti-a mai fost cu alergiile astea.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE

Mergi la inceput

Mica, eu de ce nu o pot vota pe Maya (ieri am reusit)? Trebuie poate sa treaca 24 de ore ca la celelalte concursuri? Nu stiu cine e in fotografia din filmuletul piratului!

La multi ani!

Calin Silviu Gabriel de Arcadia

Livia de Chiquitita

Poohy

Mihai si Mihaela / Gabriel si Gabriela din plantatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Graviduta, ma indoiesc ca baga 'somnifere' in lapte. sau or fi bagand dar fiica-mea e imuna?!
Madi, parca ai descris-o pe Sofia. Ea papa prima parte a mesei ok (cat ii e foame tare), apoi incepe fataiala.Inclusiv cu bibi face asa. Eu incerc sa-i atrag atentia asupra unei chestii cu pozitie relativ controlata si macar scap de intorsul in pozitii ciudate.
Pepsi, va tin pumnii sanu aveti probleme cu David! Mai, e impresionanta traiectoria ta profesionala! In privinta GMO-urilor, precum spuneam, prefer sa nu ma lansez in polemici.Am alte chestii mai importante (din punctul meu de vedere) de facut.Stiu ca esti fan Wikipedia. Ai vazut ca fac o strangere de fonduri? Vezi pe pagina lor principala.
Androix, si eu sunt de acord cu baita zilnicab (desi uneori mai chiulim si noi), dar nu cu sapun si sampon de fiecare data.
Chiqui, vezi ca ti-am raspuns pe email. Nu stiu daca mai e de actualitate subiectul cu cerealele, dar sa nu pui in nici un caz cerealele cu lapte peste lapte gata facut, caci iese prea concentrat si suprasoliciti rinichii galushtei. Solutia data de Graviduta e foarte ingenioasa, dar poti incerca pur si simplu sa faci dilitua recomandat ca atare de Humana si sa i-o dai fara laptele Nan.
Un la multi ani (intarziat) sarbatoritilor zilei!Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Gata pe ziua de azi! Ma duc si eu la somn!Pup capsuneii si capsunicile!Somnic usor!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

buna seara mamici de capsunici!

androix,mariajul nostru fara obligatii este asimilat de sotul meu cu amantul; zice ca, de cate ori viu aici sa stau cu voi, e timp nepetrecut cu el.
Sunt de acord cu tine in privinta baii; pana la 5 luni l-am imbaiat zilnic iar acum 1 data la 2 zile din cauza ca la soacra-mea in casa nu e atat de cald.

madi, dulcica capsunica ta, iar tu arati foarte bine;
nici boby nu sta cuminte la masa, se impinge cu picioare iar cand sta in scaun da si din maini ca sa-i bag mai repede in guritza

moberi, fetele i-au raspuns deja cu programul de 6 ore, evident , ce ti se intampla tie e un abuz si ar trebui sa suni la ITM sa ceri vizita unui inspector care sa sanctioneze angajatorul ; poate nu ajungi aici dar ameninta-i cu asta, poate le vine mintea la cap; legea nu face nici o referire la alaptat, de unde au tras ei concluzia asta?

Gravi, doamna, dar sunteti tare activa acum la capsuni;
Sa nu mai fugi , ca numai pe la redoutiste ai bantuit si inca bantui, te vaz eu

mica, tu spuneai ca folosesti la maya Klorane; e bun? in seara asta am cumparat si eu pentru prima data; m-am plictisit de mustela si am vrut sa schimb dar sa fie un gel fara sapun, ca boby are niste bubite pe spate si tre sa fiu atenta cu ce-l spal

liviana, flicitari pentru progrese la masa; maine-poimaine vorbim de sarmale si fasole in meniu

carrie, am vazut printesa la party, seamana cu tati, nu-i asa?

moko, baia mea nu mai e de mult trendy ca sunt 4 ani de cand stam aici dar hai sa nu rasucim cutitul in rana, ca aici unde ne-am cumparat acum apartament nu avem optiunea la culoare, adica tre sa primim ce ne pun ei,iar baia va avea faianta alba, br!!! , ca la spital; abia dupa ce-l luam in stapanire putem face modificari in el.

pepsi, poate totusi nu are alergie; esti sigura?

Elteka, hibernezi sau te-ai dus sa te intalnesti cu Mos Craciun?

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Pepsi, imi pare rau pentru emotiile pe care le traiesti pentru bebel. Sper sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Hai ca bat recordul ... scuze, dar vreau sa ating 500 de mesaje! Oare mai primesc o steluta??

Mergi la inceput

DAAAAAAAAA!!!!! Am doua stelute galbene-aurii! Ma saturasem de cea cenusie!

Fug la nani! In seara asta recuperez somnul din noaptea trecuta! Sper!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ella_74
Gravi, doamna, dar sunteti tare activa acum la capsuni;
Sa nu mai fugi , ca numai pe la redoutiste ai bantuit si inca bantui, te vaz eu

Ella, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Da, cand m-apuc de ceva, sunt foarte constiincioasa. Si pe LR am inceput sa dau comenzi pt prietene, ca eu sunt in pana de finante si astept reducerile babane. Daca o mai fi ceva de luat. Sotu' nu ma crede, e convins ca mai plasez una cat de curand. Pana una-alta, imi ostoiesc setea de redutit cu amintitele comenzi pt prietene. Asa ca, daca aveti nevoie, dati navala.

Diversificarea

Mergi la inceput