Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Salutare

N-am mai scris de 1000 de ani din lipsa de timp dar v-am citit constant. Noi suntem bine toti, bebe din burtica are deja 31 de saptamani si e tot baiat.

Matei e bine, ii place mult la gradinita cu copiii si noi suntem foarte multumiti de progresele pe care le face. Stie deja cam 4 cantecele, cateva povesti si la bune maniere exceleaza. Ne intreaba dupa ce a mancat"pot sa ma dau jos de la masa?", daca facem ceva si s-a plictisit "pot sa ma duc sa ma joc?", cand nu mai vrea spune "multumesc, e destul" plus ca foloseste "te rog frumos", "multumesc" si "iarta-ma". Asa ca aceasta gradinita ne-a surprins in mod placut.

Avem o noua pasiune, desenele Cars, din care stie deja replici pe de rost. Parca Jadi intreba de varianta in lb romana. Noi am fost la Diverta si am facut rost. Asta dupa ce am cautat innebuniti peste tot. Daca vreti, incerc sa copiez si sa va trimit dvd-ul.

de scutece inca nu am scapat, dar in casa stam cu chilotei si pipi facem la wc direct din picioare. Se mai intampla si accidente dar nu ne prea grabim.

Va pup si sper sa scriu mai des.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Irina Noeliei, suntem foarte constiente de bomba calorica, am mancat-o de bunavoie si nesilite de nimeni! Eu m-am abtinut de la cartofii prajiti dar am mancat repede 3 aripioare picante Trebuie sa imi iau bicicleta acasa, imi tot promit de ceva timp. Poate mi-o aduce Mosul!

Miflore, preturile "normale" de Easyjet am vazut ca apar cam dupa 12 ianuarie si sunt si in februarie si dupa. E nebunie cu Sarbatorile, altfel nu imi explic de ce inca pot gasi zbor saptamana viitoare tot cu 80 de euro,iar la inceputul lui ianuarie sare de 200... Eu tot sper sa ajungi de Valentine's Day, sa faci bye-bye de pe vaporas, pe Tamisa!

Christina, bine ca ati gasit dvd-ul, ma duc si eu sa il caut. La vanzare nu era in Oradea, poate il gasesc pe aici? Nu mai zi la nimeni de copiile pe dvd de la Diverta...e caz penal, ce a facut tipul de la inchirieri e ilegal, si-a tras si lui o spaga, dar de la anul poate face puscarie. Stiu asta ca al meu sot e in biznis si moare cu "piratii" de gat Normal ca nu zic la nimeni, iar tu acasa poti face copii ca nu te prinde garda, dar sa le vinzi in magazin autorizat...hm, mai nasol. Bine ca nu au aflat inca sefii respectivului! Dar daca citeste vreunul din apropiatii "fenomenului" se duce incognito la Diverta si ii face un flagrant de nu se vede.
Iarta-ma ca am sarit asa, dar e un subiect des dezbatut la noi in casa si sar si eu cu gura. Felicitari pentru baietelul din burtica, o sa aiba Matei cu cine se joaca. Iar experienta pozitiva cu gradinita avem si noi, asa-i ca-i super? Alex tzopaie de fericire in fiecare dimineata cand pleaca, nu am avut probleme de acomodare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Na ca am modificat ca sa nu fie probleme. Dar nu-i asa ca e tare greu de gasit dvd-ul cu cars? oare de ce?
Si era la Cluj ca la noi in Oradea nici de inchiriat nu l-am prins. ca era tot dat.
Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Noi Cars dublat in limba romana am vazut pe HBO...a fost tare misto...noua ne-placut...Noelia nu s-a aratat prea interesata..

acum fac sondaje sa vad ce i-ar place de mos Nicolae si mos Craciun...tren, avion..papusi...cocolata..baboane..si cam atat..voi la ce v-ati gandit? ati "tintit " ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Kid, stai asa, eu ma refeream la perioada de reduceri mari mari din magazine, soldurile aleaaaaaa, stii tu care.... cand sunt, in ianuarie sau februarie?
Mi-e un somn groaznic, nu=mi place munca.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Buna dimineata fetelor...

Sa va fie de bine cu intalneala , .... la Prigat

Eu am avut un program f incarcat si la serv si extra...
Am fost la arhitect pt proiectul de casa..., si va trebui sa mai mergem de cateva ori...

Ina alta ordine de idei...., fimea de cand i-am scos laptele praf nu mai pune gura pe alt lapte..., am incercat cu Dorna de 1.5 - nada,chh , apoi cu Humana lichid - doua guri si atat!!!, acum sa vedem cu Parmalat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Zino, s-a facut, mergem la Mariot; am primit cadou un tort de cioco de la ei. Sa-mi zici si mie cind sint reducerile alea mari; noi avem 'mile' strinse pe cardul sotului de la Lufthansa, si vreau sa-mi iau bilet cu ele sa merg la reduceri. Am admirat si eu dublul de exceptie.
Catush, succes cu laptele. Miru bea la dorna de 3% in care pun uneori si citeva cereale cini minis.
kid, ce bine ar fi daca ar citi forumul politia ... sa inchida toti doctorii care iau shpaga. Mie mi se pare mai mare frauda cu shpaga doctorilor decit cea cu pirateria CD-urilor, dar amindoua sint infractiuni.
Cristina lui Matei, sarcina usoara in continuare, sa fie sanatos baietelul mic. Scrie-ne mai des.
Irina Noeliei, ma bucur ca se simte mai bine fata.

La noi e a 4-a zi cu bona; straina, culeasa de pe net, abia mi-am convins sotul sa accepte (el vroia o cunostinta, dar de unde atitea cunostinte doritoare sa fie bone). Nu are experienta dar se vede ca iubeste copiii, se joaca foarte frumos si cu sma si cu miru. Sper sa-i convina si sa ramina la noi; mai ramine sa aleg o gradi pt miru, vai de capul meu.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Neatza

Ioana ma bucur ca ai gasit bona si pe deasupra iti mai si place de ea . Sa-mi zici si mie daca gasesti o gradinita faina.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, ai dreptate, din pacate, si eu i-as inchide...este mult mai imoral ce fac medicii decat ce fac bietii vanzatori de cd-uri pirat...mi se face sila cand ma gandesc cum e in spitale.

Miflore, in principiu soldurile dureaza pana pe la 15 februarie cand baga marfa de primavara...sa ma contrazica fetele din Germania, ca nu mai stiu sigur. Oricum in ianuarie sunt mai multe produse de ales! Ca dupa aia se cam termina.
Ioana, daca ai mile pe Lufthansa, mergi la Munchen...e un adevarat Mall tot orasul ala...preturile sunt super ok si cand nu sunt reduceri. Oricum e mai ieftin decat in Anglia.

Sa ne intoarcem la oile noastre!
Si eu imi sparg capul cu cadoul de Craciun al Alexandrei. Ea nu imi spune ce vrea, din pacate Imi doresc niste DVD-uri cu filme de desene animate, ii place Cartea Junglei, care e si singurul din casa, in acest moment...Voi la ce v-ati mai gandit pentru Craciun?
Dar pentru soti? Iar sunt in pana de idei si la acest capitol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Dinu mi-a zis ce vrea de la mos Craciun: o saltea de sarit. Si am vazut pentru interior, cam scumpe, vreo 10 milioane una. Cine m-a pus sa-l intreb?! Poate uita.
Dintre desene animate, acum Dinu se uita mult la Tarzan. I-am mai cumparat In cautarea lui Nemo, (chiar Bianca cred ca i-ar placea lui Milan, e numai cu pesti si alte vietuitoare din ocean , grafica foarte frumoasa, dar nu are muzica filmul asta, e un esec pentru noi, e si titrat optional).

Dinu a prins din zbor prima injuratura pe care nu o uita desi cu totii ne facem ca ploua ca sa nu-i atragem atentia. Ca atare, ieri du pa ce-am citit noi Ursul pacalit de vulpe, Dinu zice: Asa e vulpile astea, smechere si mincinoase! Eu: asa sunt vulpile! El, suparat si cu patos: In pi...ma-sii de vulpi!!!
Alte sfaturi pentru a uita aveti? Sau o fi mai bine sa-i atrag atentia ca nu se vorbeste asa? Nu va spun cu ce claritate pronunta...

Mergi la inceput