Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neatza

Tonnia, cred ca pur si simplu trebuie sa te faci ca nu auzi, eu asa ma gandesc. Daca nu mai aude injuratura o s-o uite. Eu sunt ingrozita din cauza asta pt. ca la noi la parter stau 2 tipi, nu impreuna, separat , dar ce colectie: unul e alcoolic si celalalt face parte din etnia conlocuitoare. In principiu sunt ok, dar ce injuraturi se apuca sa-si urle unul altuia din cand in cand ... uau. Deci Matei va sti tot repertoriul, de asta sunt sigura, nu stiu insa cum sa fac sa-i explic ca nu e bine sa le repete. Deja a zis p.la si aia pe care a zis-o Dinu. Le-a uitat dupa o vreme, dar ce ma fac daca si le aduce aminte in cadru mai larg decat noi parintii?

Ioana, felicitari pt. bona! E tanara? Bafta cu gradi!

De craciun nu stiu inca ce o sa-i iau copilului. Bunica-su adica tata i-a luat deja un excavator cu o telecomanda, nu stiu ce-o sa inteleaga din el, dar mi-e clar ca orice cadou e deja surclasat de minunea asta. Asa ca nu ma agit . Dar cum tot bunica-su o sa plece in germania w/e viitor cred ca o sa-i dau de lucru pe-acolo sa faca shopping pt. Matei ceva lego, puzzle-uri, de-astea educative care la noi sunt mai scumpe.

Copilul meu de alaltaieri seara arunca muci in toate directiile. Ieri la pranz a avut si un pic de febra, dar in rest e vesel si bine dispus, doar muceste la greu. Si se cam trezeste ca nu poate sa respire. Asa ca din pacate zicem pas azi la cerc.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Tonnia, merci de recomandare...chiar i-am pus lui Milan Nemo zilele trecute...a stat o ora jumate nemiscat pe canapea, cu gura cascaaaata. Dar s-a speriat putin la inceput cand a venit pestele ala mare si a atacat-o pe mama lui Nemo. S-a agitat si striga "nu va certaaati!" dar pana la urma a fost ok....

si milan culesese "tu... caciula ta", ma rog, e clar mai inofensiva decat aia cu mama, dar oricum. I-am spus ca nu a inteles bine, ca de fapt e vorba de ciulama...si cum despre ciulama se vorbeste normal, la masa.... a uitat. acum nu mai spune.

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Vin luni la Bucuresti!

Sa va zic faza, cum sa tampeste cand intra in casa. Afara are povesti de genu' E de la Edy, M de la mama, P de la Petra, etc, iar cand intra in casa si vreau sa le arat si celorlalti cate stie Petra in cepe: P de la...mama, E de la farfurie, si alte inventii.
Nopate acuma incepe sa vorbeasca in somn: "desenuuull, vreau desenul" sau "macaroanaaa" si normal ca ma trezeste si pe mine......offff ce somn imi este...
Tonnia, vezi ca in Quelle sunt mai ieftine saltelutele de sarit.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

codruta, sa ne spui ce program ai...poate organizam un comitet de primire

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Trebuie sa merg la ITM pe Valter Maracineanul (e cu V sau W-sa stiu sa bag corect in GPS, ca nu ma risc prin Bucuresti ?) - doar ca nu cred ca stam la Buc, ci fugim la Predeal sa dam o tura de schi, daca este zapada.... si seara venim in apoi la Cluj.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Codruta, merci, o sa ma uit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Schimb capitolul!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Capitol nou.