Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (192)
Raspunsuri - Pagina 18
jadi spune:
Mifloricico, eu am inteles din lista aia, nu ca ar fi vigantoletten stricat si doar ca substanta activa s-a inactivat adica i-ai dat degeaba!
www.anm.ro/DATABASE/retrase/retrase_list.asp?retraseOrder=Sorter%5Fdci&retraseDir=ASC&retrasePage=1" target="_blank">Aici aveti lista!
Deni &
Vlad & Tudor
miflore spune:
Da, Jadi, asa e, adica n-am facut rau - dar nici bine. ![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Pai baga un ochi, Jadi, pe www.easyjet.com si configureaza-ti o calatorie la Londra...dar dupa 7 ianuarie, dupa cum zice si Miflore, pana atunci sunt preturi mari...dar mai sunt inca preturi bune la calatoriile de la sf. lui nov - inceputul lui dec, cam 90 de euroi cu taxe si bagaje incluse. Io ma bag, ma duc cu fii-mea de nebuna saptamana viitoare la matusica ei!
Miflore, ia mai gandeste-te, sunt asa reduceri faine la tot la inceputul lui ianuarie...te intorci cu rulota!
kristinutza spune:
am intrat un pic cat sa vad ce-ati facut aseara, ca eu nu m-am putut prezenta la orele voastre.
m-am panicat rapid, desi am citit un pic pe diagonala. daca vreti sa veniti vineri cu copiii la cerc... nu veniiti!!! pliz, ca si-asa sunt prea multi anuntati (sunt deja 9 care au scris pe cerc_recreativ@yahoo.com). stabilim altfel, alta data... scuzele de rigoare.
iar daca am inteles gresit, alte scuze. 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro
Ioana75 spune:
Buna seara, hic
m-am imbatat ca mi-au lasat fetele prea mult prigat
.
Zino, sper sa ma ierti
ca am uitat sa platesc, data viitoare eu platesc
.
A fost frumos, astept sa ne mai vedem
.
marinela, Miruna nu se mai satura sa se uite la clipul cu micul Mozart
.
Medeea, te asteptam data viitoare.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
miflore spune:
Ioana, nu te iert,
, data viitoare mergem la Mariott!

Kid, reducerile alea mari mari cand sunt? la inceputul lui ianuarie sau la inceputul lui februarie?
Ca e f. important!![]()

Iata si www.flickr.com/photos/15949865@N03/sets/72157603171334652/" target="_blank">pozeeeeee
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Wow, Mozart e in plina forma!
Avem si noi o www.flickr.com/photos/15949865@N03/2022103487/" target="_blank">delicata Mozartina si www.flickr.com/photos/15949865@N03/2022906150/in/photostream/" target="_blank">un dublu de exceptie
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
marinela79 spune:
Multumim pt ca ne-ati uramarit....concertul a fost o idee de moment,are in casa pianina de 3 luni si pana acum nu a fost doritor de muzica.Brusc i-a venit inspiratia si s-a apucat de cantat.....geniul lu 'mama.
Am trimis filmuletul tuturor celor care il iubesc pe Iaris(neamuri si prieteni apropiati) si toti au spus ca e facut pt pian...m-a bufnit rasul,copilul asta chiar se juca...si acum se joaca in fiecare seara cate un pic....tare mi-e ca ne vor da afara din bloc daca mai studiaza mult.
Miruna iti multumim mult ca ne admiri,si ne pare rau ca nu putem decat sa iti trimitem niste pupici virtuali

Miflore,pai cred ca Ana si Iaris ar trebui sa se intalneasca sa presteze un concert impreuna....ca tot au pasiuni comune.
Am vazut pozele de la intalnirea voastra.....fete frumoase si papa bun,yummy-yummy...sau ce mai ramasese din papa bun.Va pup...sa va fie de bine intalneala...si astept sa scrieti sa am ce citi pe cand ma trezesc.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
b_irina_c spune:
salutare,
Marinela e super Mozart
!! Cu cata pasiune canta!
Mifloricica deci si Ana are inclinatii artistice. E o dulce
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
innaa spune:
Buna ziua deja!
Intru si eu sa va spun ca Noelia e mai bine...dupa zilele in care a vomitat au urmat doua zile in care a avut si diaree...acum suntem pe drumul cel bun...dupa ce am dat o gramada de bani pe medicamentele date de pediatra(saruri cu gust de capsuni) pe care nu le-a baut ca nu i-au placut...i-am dat pliculete de Tanagel...mi-am amintit ca atunci cand a fost bolnava in Romania o cunostinta de aici mi-a dat astfel de pliculete antidiareice(cumparate tot de aici) - atunci i-am dat seara si a doua zi nu mai avea nimic..asa am scapat de inca o saptamana de antibiotic injectabil...
v-am ametit, asa e?
ideea era ca daca vrea cineva medicamentul miraculos care la noi nu este pe piata sa ma anunte ca il aduc cu placere, desi sper sa nu aveti nevoie de el.
am admirat si eu compozitorii...sunt absolut uimitori...sper sa ii sprijiniti in acest sens chiar daca asta inseamna sa va cumparati dopuri pentru urechiuse.
Am admirat si pozele de la dezmatul de la mall...sper ca sunteti constiente de bomba de calorii ingurgitata.
cam atat acum...ne pregatim si noi sa iesim la plimbare...
in acest moment Noelia ma pieptena..si din cand in cand ma intreaba:" nu doare?" ...ceva de genul..."daca nu te doare...se rezolva!"
am iesit. by by