Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (192)
Raspunsuri - Pagina 17
marinela79 spune:
nu,Kid,mai sunt unii pe aici care asteapta sa mai scrieti una alta
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
medica spune:
Sa nu aruncati cu pietre !!!!
Nu am reusit sa ajung la intalneala. Sedinta cu parintii s-a terminat pe la 20,15 si ma gandeam ca ajung pe la Mall prea tarziu si nu mai gasesc pe nimeni. Next time.
Astept sa intrati sa povestiti cine s-a imbatat prima 
codruta_grg spune:
Ati auzit ceva despre Vigantol? ca se scoate de pe piata ca nu stiu ce ar contine?
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
kid2003 spune:
Codrutza, am auzit ca ar fi niste loturi cu probleme, adica in sensul ca nu e stabil preparatul de vitamina D. Au zis ca nu e nimic periculos pentru bebe, doar ca nu e la fel de eficient. Sunt niste loturi, au dat numarul de loturi pentru verificare, eu nu le-am notat. Cel mai sigur e sa cumperi din nou un flacon si sa il arunci pe cel vechi, ca poate e si el din lotul defect. Raman pe piata loturile bune. Eu personal nu i-am mai dat Vigantol de ceva vreme, dar o sa reincep. Cica e bine in lunile cu R sa ia...
Noi facem cura de Vi-Sol, 10 zile pe luna, cate 5 ml pe zi, pana in primavara. Vad ca ii merge bine, in sensul ca are pofta de mancare (care se cam termina cand se duce efectul Vi-Solului, cam in ziua 15-20, aproape de inceperea noii cure).
codruta_grg spune:
Kid, multumesc
. Noi acum luam ceva vitamine de la CaliVita cu vit. D. dar probabil cand le terminam revenim la vigantol pana la primavara.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
jadi spune:
Fetelor sa va fie de bine intalnirea, tare as fi venit si eu dar la 7 eu am ora de culcat copilul mic. Poze ati facut ceva? Macar pe ascuns!
Codrutza, nu e vorba de vigantol ci de vigantoletten. Am undeva lista, o sa ti-o trimit pe mess.
Deni &
Vlad & Tudor
kid2003 spune:
Jadi, lasa copilul cu una dintre mame si vii cu noi la intalneala!
Fetele se duc la cerc vineri, poate ajungi! Eu nu pot, din pacate, saptamana asta.
Am facut si 3 poze pe sub nasul mai marilor mall-ului , le are Mifloricicka, nu stiu de ce nu intra o data sa le puna! Unde umbli? In plus, Miflore, ai 2 PM-uri de la mine, vezi ca am gasit oferte super bune la Easy Jet, sunt hotarata sa te trimit in vacanta la Londra. Vorba carcotasilor "vreau la Nisa, vreau la Nisa, sa ma plimb pe Tamisa! ![]()
miflore spune:
Gataaaaaaaaa, sunt aici!
Cineva trebuie sa mai si munceasca in patria noastra draga!
Kidut, mercic, imi vine sa sparg calculatorul cu ofertele-alea la Londra cu 90 de euroi...eu nu pot sa-mi iau concediu atunci...

ufffffffffff....ce ma fac, ce ma fac?
Eu pot pana-n 15 ianuarie cu totul, adica cu intors cu tot, cu plimbarea facuta pe Tamisa! Si pana-n 7 ian plecarea sunt niste preturi....![]()
![]()
![]()
Codruta, asa-i cum spune Jadi, treaba e cu vigantoletten-ul; ca eu doar d-asta i-am dat lui fi-mea...
Pozele sunt la mine dar inca nu le-am descarcat. Promit in questa sera.![]()
Eu am baut un strop de tzuica din sticla de prigat.
F. buna!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
jadi spune:
Vineri mergem la o petrecere cu Vlad asa ca nu am cum. O sa vb cu Kristinutza daca ne poate baga si pe noi intr-o grupa, sa nu suprasolicitam doamnele cu copiii nostri inteligenti
.
Easy Jet zici? Cam cand? Arde pipota in mine de craiereala!
Deni &
Vlad & Tudor