Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

dar daca ajung si eu la 8 si ceva? mai are rost sa vin? ce ziceti?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

kristinutza eu zic ca cel mai siguri ne suni .

Acum sa va povestesc de Vladut. Duminica seara am facut amandoi gogosi . L-am lasat sa se joace in faina si apoi i-am pus si apa. A fost super incantat ca a facut si el "auat". Poate reusesc sa mai pun poze.
Dupa ani si ani le zice si el pe "t", "v" si "f" (desi sunt inca destul de multe cuvinte pronuntate ca inainte). In sfarsit e si ta-su fericit ca nu-l mai striga "cachi", ci frumos "tati". Partea haioasa e ca incerca acum sa inlocuiasca toate "c"urile cu "t"uri, de exemplu a inceput sa zica 'atolo' in loc de 'acolo'. Cu greu il pronunta pe s, de sh nu se pune problema. Dar e super cand zice "hohonii" in loc de shoshoni .
Acum zice ca-l cheama "Vag" (inainte zicea doar "ag" ).
Iubeste masinile, nu conteaza marca sau dimensiunile, important e sa li se deschida usile! Ma pune sa-i citesc de n ori pe zi cartea junglei! In rest veselie maxima!
Din pacate n-am gasit bona :(, dar inca mai sper.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

cine-mi poate da pm cu nr de tel dintre cele care mergeti?

www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Vecina Locca, te duc eu acasa la plecare, nu tb sa te bizui pe transportul in comun...Dar, la fel ca tine, nici eu nu pot sta prea mult, la 7.30 maaaxim tb sa fiu acasa. Deal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Pai deal , si eu tre sa ajung devreme, ca sta bona cu Matei si nu vreau s-o tin pana tarziu.
Kristinutza, eu sigur te ratez, din pacate...

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

mda, mi-as vi dorit si eu sa va vad... :(
oricum, dau un tel irinei pe la 8 si vad daca mai e cineva prin mall sau nu.

www.cercrecreativ.go.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

kristinuta, iti dau si eu un pm

fetele, ce rau imi pare ca nu va vad...sunt alturi de voi la tuica(la servici pana la 21.00 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

FETELE,IN SFARSIT VA VEDETI...CE FRUMOS...HMMM SI O SA MANCATI SI "BUNATATI".....fain ..vreau si io.
am intrat asa pe fuga,intre alte activitati sa va arat si voua un nou Mozart in actiune

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Mary - WOW super,super tare "micutzul Mozart", cata actiune... , cata pasiune....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Gata? Pauza de la 17.30 la scris? Pe unde umblati???
Inteleg ca Ioana, Miflore, Locca, Bianca si Milan si Irina au fost la mall (ca si mine de altfel) dar celelalte fete? De ce nu mai scrieti?

Fu f f fain la intalnire chiar daca nu m-atinsei de nici un strop de tzuica... trebuia sa o duc in siguranta acasa pe Locca
Mai facem intalniri si data viitoare e randul Ruxandrei sa ma duca acasa sa beau si eu un strop de tzuica de la Ioana (era ambalata regulamentar in sticluta de Prigat). Mi-a facut si Locca (Ruxi) pofta de bere, asa ca am baut una repede cand am ajuns acasa. Asta ca sa fie dezastrul caloric complet (acolo, dupa cum am promis, ne-am porcosit cu KFC).

Asadar, am trancanit despre copiii din dotare, l-am admirat pe Milan care e din ce in ce mai frumos, mai cuminte si mai destept, am dezbatut ce jucarii trebuie sa (ne) mai cumparam si alte d-astea femeiesti. Imi pare rau ca nu am prins-o si pe Kristinutza. Poate o "calc" vineri la cerc impreuna cu restul gastii de la intalnirea de azi!

Mergi la inceput