Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (192)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ok, s-a facut, ajung si eu in jur de 18.00, cu putin noroc chiar inainte, sa nu o las pe Mifloricica sa astepte prea mult!
Deci la etajul 2, cam pe langa ce restaurant, asa ca punct de reper?
Eu inca sustin ca ne-ar trebui un loc mai ferit, poate ceva gen Phileas Fogg....sau daca mai e ceva asemanator, ca nu am mai fost demult in mall vitan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Medy, te primim, doar ca noi vom fi inconjurate in aburii betiei la ora aia...
Poate incerci si tu s-ajungi mai repede.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza,

Pentru viitor si eu sunt de acord in timpul saptamanii cu Unirii ca ajung mai repede de la munca .

Eu am fost cu Vladut la Unirii, dar locul de joaca e pentru copii mai mari. Se intra pe o singura parte (nu poti ajuta copilul dupa ce intra) si sunt chestii de catarare destul de dificile pentru 2 ani. In plus tanti de acolo mi-a zis clar ca Vladut e prea mic si copilul trebuie sa fie macar de 95cm.
Pentru astia asa de mici e doar o "piscina" miiica (tare mica ) cu bile si cateva masinute cu fise. Chestiile astea 2 nici macar nu-s una langa alta. Deci daca mergem cu piticotii noi nu prea o sa apucam sa povestim . In plus e o muzica de-ti sparge timpanele.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

deci astazi, ok? la mall, la et 2...nu stiu unde este Fogg, dar vb la tel.
pe la 5 jumate - 6 sa zic ca pot ajunge, depinde cand se trezeste "scahandrul"...oricum, Miflore si Ioana o sa fiti acolo, nu?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Kidut, deci ploile sunt aranjate.
Hai sa ne-ntalnim in fata la Hanu' Ancutei, ca asta-mi vine in minte acum. Ok?
Pun si eu un iepuras aici.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Da, Bianca, vom fi acolo!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Incerc sa ajung si eu mai devreme, ca nu pot sta prea mult. Numai ca sunt fara masina, asa ca nu stiu cat imi ia cu transportul in comun.

Simona, soacra ta e cumva ruda cu a mea? tot asa cu tzashpe zile inainte trebuie sa-i zic daca o invitam pe la noi etc.

In alta ordine de idei, ce-aveti cu marti 13? Eu am nascut marti 13 si mi se pare o zi foarte norocoasa Asa ca daca vin eu stati linistite.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut!

zino, da-mi un beep dupa ce parchezi ca sa ies si eu din casa.
kid, problema cu phileas e ca trebuie sa ne luam mincare doar de acolo, nu mai putem minca kfc, mac si alte porcarii care se gasesc la mall. Data trecuta nu ne-a deranjat nimeni, chiar daca am stat in spatiul comun.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ok Ioana, am inteles, ne "porcaim" cu KFC si Mac Donalds!!! Sa traiasca tzuica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Ruxandra - nici eu nu am treaba cu 13 -le de cand am nascut-o pe Bria (joi 13 - la mine martea si joia erau zilele mai aiurea)

Dar imi pare rau ca nu pot veni azi , am o intalnire importanta pe la 18.30 in celalalt capat al orasului....

Va doresc distractie placuta...

Mooamaaa si ce pofta aveam de KFC

Mergi la inceput