Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (192)
Raspunsuri - Pagina 14
BiuMil spune:
deci toata lumea poate marti? ca daca nu, m-as duce si eu la cerc...daca totusi e maine, eu pot ajunge pe la 6.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kristinutza spune:
innaa, sanatate, sa va faceti bine rpd!
kid, sa fie cum vrei!
codruta, succes! dar sa nu mai lipsesti asa de mult de pe forum...
eu sigur nu pot marti
. decat daca stati pana la un 8.30 seara, sa va prind un pic
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro
Ioana75 spune:
Medeea, tu ai propus intilnirea! Tu cind poti? Hai intra si zi-ne.
Tot eu: pai daca mergeti la cerc puteti stabili o alta zi de intilnire, nu ma supar
. Si alt loc daca vreti
.
Nicole, la multi ani finului! La noi nasii i-au adus o jucarie la motz.
Codruta, succes cu afacerea!
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
BiuMil spune:
pentru mine nu schimbati ziua...m-am anuntat deja la cerc pentru vineri, deci... Miflore, KId, nu puteti maine? Medeea, unde esti?Ioana, tu preferi marti, sau nu poti miercuri? Locatia eu zic sa o lasam asa pt intalnirea asta...ca mai dureaza o sapt pana ne hotaram
pe viitor, mai ales in timpul saptamanii, propun la Unirea.
kid2003 spune:
eu intelesesem de miercuri, nu stiu de ce...apucasem sa vb si cu soacra minunata, sa vad daca o pot reprograma pentru maine, nu de alta, dar dumneaei e destul de pretioasa, mereu ma atentioneaza sa ii spun "din timp' (trad: adica cu 5 zile inainte) cand o sa am nevoie de ea, ca asa...de pe o zi pe alta, are si ea "treaba" ei
sper totusi sa o rezolv pentru maine..sunt aici, astept alte pareri. In principiu mi-e totuna maine sau poimaine (doar ca maine e marti 13
)
BiuMil spune:
auuuuu, Kid, m-ai descurajat total cu marti 13...maine chiar aveam nevoie de niste energii pozitive ...
cred ca soacra ta are program comun cu mama mea...ca tot cu 5 zile inainte tre sa ma anunt
...si sa fie ceva serios...
miflore spune:
Am venittttttt!
Gata, ramane pe maine, nu ne mai invartim!
Eu ajung cam pe la 5, voi fi in comitetul de primire!![]()
Bianca, ne-ntalnim vineri la cerc.![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Si da, sunt de acord cu Unirea pentru viitor, vreau si eu s-o distrez pe fi-mea in centru' capitalei!![]()
Adica sugerez si-o intalnire cu piticoti, nu numai cu mame fugite de acasa.

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
medica spune:
Pupici !
Daca stati azi pana mai tarziu, incerc sa ajung. Aseara m-a anuntat Alex ca la ora 18,00 are sedinta cu parintii. Cred ca pe la 19,30 se termina si pe la 20,00 ajung si eu. Ma mai primiti ?
nicole74 spune:
Multumesc mult Ioana! Am inteles ca trebuie sa-i cumpar tinuta cu care va fi imbracat (mai am pantofiorii) si am sa-i iau si o jucarie (inca nu m-am hotarat daca masa cu pian de la Chicco care are sub ea tablita pentru construit sau volanul tot de la Chicco.
Nicole&Ioana Alexandra
www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze