Piticlonti de iulie-august 2004 (237)
Raspunsuri - Pagina 20
Marina spune:
alice multumim de urari!
Cat despre talentele mele de mama omida daca razi de ele o sa semnezi ceva de genul asta ![]()
quote:
Originally posted by alice2004
Alice, Andrei +
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
amironeanu spune:
Salut!
Oooo, ce vesti super! Felicitari Simona, sa ai o sarcina usoara si bebelus(i) sanatos(i)!
Gabi, sarcina cat mai usoara in continuare si pentru tine si la cat mai multe vesti bune despre bebelus.
Mitzura, ce repede trece timpul! Eu si acum tin minte cand ne-ai dat vestea ca esti insarcinata si uite, Mara are deja un an. LA MULTI ANI, in caz ca nu reusesc sa mai intru.
Andries, super cu noaptea dormita, la cat mai multe va doresc. Si cat mai multe grame! Am vazut si poze, sunt niste scumpi baietii tai!
Cristalina, si ramai singura, singura sau vin ceva ajutoare? Eu ieri dupa-amiaza am ramas singura cu ei si trept urmare Matei a stat aproape numai in brate, iar Stefi s-a uitat numai la desene
. SI noi avem mania desenelor si a rochitelor, a trebuit sa-i ascund o rochie pentru ca numai in aceea statea, pana si noaptea vroia sa doarma in ea.
Am vazut si poze cu Gulia, fotomodel va fi fetita aceasta, are talent.
Alice, gata ati scapat de varsatul de vant? Au trecut 21 de zile?
Andreea, iti tin pumni sa iasa bine cu toate, si cu casa, si cu serviciul si cu gradinita lui Pupi.
Am o foarte mare dilema. Stefi mai face pipi noaptea in pat. Eu cred ca este prea obosita si nu se poate trezi sa ne strige (sau noi suntem prea obositi si nu o auzim, cu toate ce dormim cu interfonul la cap). Asa ca o trezim noi noaptea (pe la 1-2) si o punem pe olita si de fiecare data si face. Am observat ca sunt nopti in care ea este pe jumatate adormita cand o pun pe olita si nu cred ca este prea bine. Ce sa fac? Sa o trezesc in continuare noaptea, sa o las singura cu speranta ca va veni si momentul in care nu o sa mai faca (dar mi-e frica sa nu raceasca, pentru ca poate sa treaca citeva ore de cand face pipi si pana observ eu ca sa o schimb)? Chiar nu stiu ce sa fac. Dupa-amiaza nu prea bea lichide, face seara pipi inainte de culcare (cu max 1 ora inainte de culcare) si bea la culcare max. 250 ml de lapte.
Pupici,
Andrea
de Stefania
(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by Marina
alice multumim de urari!
Cat despre talentele mele de mama omida daca razi de ele o sa semnezi ceva de genul astaquote:
Originally posted by alice2004
Alice, Andrei +
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Marina
muahahahaaaaa

asa sa fieeee
szivarvany spune:
Marina, fa-mi mie asa o urare 
ca io nu ma supar deloc-deloc, ba din contra, as fi vrut io sa fiu mamaica de 2008 ...
Alice - 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) & GIULIAN(2008 10 01) 
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Marina, fa-mi mie asa o urareca io nu ma supar deloc-deloc, ba din contra, as fi vrut io sa fiu mamaica de 2008 ...
Alice -
Daria &GIULIA(2004 08 16) & GIULIAN(2008 10 01)

super semnatura!!!!!1..aaauuuzzziii mama lu' Omida, fa-ne si noua o urare,mie si lui Mitzu sa ne facem doctorese cat mai repede!!!
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
Dorsilia spune:
buna!
am promis poze cu noi, iata-le, io-s veri fact ap astazi si nu pot sa spun mai mult. Sunt in depresie maxima si ma intreb a miliarda oara de ce m-am nascut eu pe lumea asta, pentru ce cauza, in ce scop, altul decat sa fiu mereu ingrijorata si sa-mi tremure sufletul fiecare secunda?
http://family.webshots.com/photo/2314414760060215842WkkNfD
http://family.webshots.com/photo/2076195710060215842tykQPh
noapte buna!
Marina spune:
hai mey Lia ce naiba...asa te las asa te gasesc...putin optimism ce naiba!
Ai niste copii SUPERBIIIIIIIIIII
szivarvany spune:
Hahahahahahaha,suuuuuuuper ! Sa fie, sa fie !!!
Lia - adorabili !!! Sa-ti traiasca ambii copii, sunt frumosi frumosi frumosi ! Si si pe tine te pupam sa treaca depresia !
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
kim222 spune:
neta..
mey ce m-ati distrat...nu eu am facut baby sitting...:))...cei de la cresa au facut ! ..si eu nu stiam unde sa-mi duc sotul! L-am dus pina la urma ..la film..o comedie super usoara..dar macar ne-am relaxat..si Luca a avut distractie..acum imi cere sa-l duc din nou in pijama la cresa:))
Luni am fost liberi a fost Veterans Day..asa ca bicicleta..parc..si cam atit!
Cu dormitul nu merge..nu este vorba de adormit..pt ca oricum eu vreau sa stam si sa citim..problema este trezitul peste noapte..cind vine s ama readuca in pat cu el. Nu m-as grabi dar vreau sa cumpar pat..am vazut un pat de copil..de care m-am indragostit...dar este de o persoana si la etaj:))) Ceva sugestii aveti?
Vazut toate pozele..toti copilasii superbi!
Gabi ..superba casa..f misto..nu mai am calificative!
Roxana..ar fi culmea sa-l vad..fireman Sam :))))Al meu copil se crede acum Super Why..de la o emisiune pt copii..Apropo i-a placut linkul?
Simo felicitari!! Ti-am zis eu sa mai astepti cu adoptia!!![]()
Marina sa vi mai des pe la noi!
Daria sa stapinesti sanatoasa masina! Giulia o sa fie manechin :)
Alice ce filme ai mai vazut?
Monica nu stiam ca ati fost toti 3 colegi! Ce mica-i lumea! Poze nu ai?
Adela sa stapiniti sanatosi casuta! Ma bucur ca Tudor..merge cu placere la gradi..
Dorsilia spune:
merci, merci
Marina- cum palaria mea sa ma gasesti altfel? Copiii tai sunt mancaciosi, sanatosi? ca asa am auzit. numai daca sufeream o trasformare/dublare de personalitate puteam sa devin si eu optimista...dar zau ca nici sortii nu-mi sunt favorabili. Maimutica mea asta mica, zisa Dea, sau Aldeea cum ii zice Dani, ma exaspereaza, ma dispereaza, ma omoara cu nemancatul, cu stilul de mancat, cu intorsul capului intruna. Azi mi-a refuzat orice i-am pus in castronel, a tinut mancarea minute in gura apoi a refuzat sa mai si deschida gura dupa 3 lingurite pacalite cu jucarii in fata. Si mi s-a miorlait si a plans asa aparent fara motiv, a fost si somnolenta si nervoasa si....as zice ca e marti 13, dar pe mine una nu ma aranjeaza faza asta. Sa plang in balcon cu castronelul in mana si sa-mi vina sa urlu ca lupii nu altceva, cam asa am facut eu azi. Cum domle au altii copii ce tremura cand aud si vad papa in fata lor? cum? ce am facut eu de trebuie sa o chinui si pacalesc intruna pe fata asta ca sa manance si ea cat sa traiasca? stiu si inteleg cat de patetic deja vi se pare problematizarea asta a mea insa nu sunteti in papucii mei si nu sunteti responsabili pt bunastarea unui copil identic, asa ca ma indoiesc ca puuteti macar pe departe sa intelegeti cam prin ce stari trec eu si biata Dea care tre sa serveasca 3 mese pe zi in pacaleli continue

Simona felicitari pt gemeni, Daria sa stapanesti sanatoasa achizitia, Mitzura, casa de vacanta....suna de-a dreptul romantic, felicitari tutror pt realizari.