Piticlonti de iulie-august 2004 (237)
Raspunsuri - Pagina 19
leeloo2004 spune:
Buna fetele!
Dimineata am fost iar sa-l vad pe bb - e foarte bine dezvoltat, i-am vazut cap, minutze, picioare, pina si talpitze...
- ce mai o miniatura de om de 65mm... Nu stim inca ce sex are, dar sper eu ca pe 30 cind ma duc la Iosup sa ni se "dezvaluie" misterul - sau poate nu...
Stefan aseara mi-a facut ditamai boacana - eu intindeam rufe pe balcon iar dumnealui statea in mijlocul patului cu cana de apa pe care si-a turnat-o, total, pe dumnealui si evident pe pat...Asa ca aseara nici nu mai stiam ce sa fac mai intii - sa-l cert pe dumnealui sau sa ma apuc sa-l schimb si sa schimb si patul ca apa era deja in saltea...
Ultima chestie e obsesia cu apa...
Revin ca trebuie sa intru intr-o sedinta...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
mitzura spune:
Roxi, uite ce am primit
http://www.hotnews.ro/articol_89418-Merck-a-retras-de-pe-piata-vitamina-D3-pentru-copii.htm
BLUE ANGEL spune:
Salut papusicilor !!!
Nu v-am mai citit , practic nu am mai putut sa tin pasul cu voi ...
Mi-e tare dor de voi si de discutiile noastre ..
dar in curand va voi acorda aceeasi atentie ..sau cel putin asa sper :-))))
am intrat sa va anunt ca sunt insarcinata ...faza "haioasa "este ca am fost la echo ieri si ..."sarcina posibil gemelara " ...
inca nu-mi vine sa cred si inca mai sper ca este doar unul ...
voi afla saptamana viitoare sigur ...asa ca sa -mi tineti pumnii , pls !!!
vroiam sa va intreb ... a nascut cineva cu Dok Anca Gherasie ?
pupici mii
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
szivarvany spune:

BlueAngel - wow, sa fie intr-un ceas bun, sa fie cum vrei tu, ce veste extraordinara !!! Felicitari !!!

P.S. Marina e periculoasa ... ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Musai da musai si neaparat mi-am facut cinci minute timp sa scriu aici un mesaj ...
Aparu Marina si iote ca vestile de la Mama omida nu s-au lasat asteptate prea mult !
Simonaaaaa, felicitari multe si pupici mii pentru cei doi simburei !! 
Sa ai o sarcina usoara si toti copilasii sa fie sanatosi !
Cel mai fericit o sa fie domnul Pufu, care o sa aiba cu cine sa se joace !! ![]()
Felicitari si pentru simburelul Gabrielei, sa fie sanatos si el si sa creasca frumos in continuare !! 
Si nu in ultimul rind felicitari pentru scumpa Mara, care mai are putin si face "majoratul" (hahaha, schimba prefixul, nu ?) si pentru Tudor cel nazdravan, caruia ii place la gradinita ! 
Mitz, bafta cu doctoratul si sint invidioasa pe voi pentru casuta de la munte - ce fain ca ati reusit sa o faceti !! Sa o stapiniti sanatosi ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
BLUE ANGEL spune:
multumim , multumim ..
acum am vazut ca si Gabi este insarcinata ..Felicitari Gabi !! Sa inteleg ca ne "vedem " pe acelasi subiect , nu ?
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
roxanaz spune:
oh my god. Simonescu sa mor de inima si mai multe nu!!! felicitari si sa fie intr-un ceas bun...sa fiti sanatosi toti 4 (5?
) mii de pupici!
Mitzu aha, am citit. ma apuc sa scormonesc prin acte...dar zau daca am vazut asa ceva. dar daca e stire nu prea are cum sa fie hoax. de ce nu ii spui medicului sa iti dea echivalentul in vigantol?
Marina spune:
deci nu era rain era blue angel, aceiasi gasca doar o mika deviatie
, si inca nu e timpul trecut nici pt nicole
Deci Simona sa fie intr-un ceas bun, sa dea Domnul sanatate multa de-o fi unul de-or fi doi!
Gabi felicitari si la tine, as zice ca e baiat![]()
alice2004 spune:
Marina, 
!! Sanatate multa si
pentru cei doi nazdravani ai tai !!
Acu ca ai mai scris un mesaj ... o asteptam si pe Rain cu noutati !! ![]()
![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Simona - felicitari!!!!!!!!!! 
Cind e DPN-ul?
Poate mai apare si Rain acum sa ne dea o astfel de veste...
Marina/mama Omida - si eu zic tot asa, ca e baiat
, dar asteptam confirmarea ![]()
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.