Piticlonti de iulie-august 2004 (237)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si cum se cheama cuconiada lui John cu Papadicu` ???

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Andries, felicitari pentru sutele de grame...sa ajungeti la categoria grea cat mai repede!

Daria, asteptam poze. Ce conteaza ca nu-i noua, important e sa-si faca treaba.

Roxana, pai vazui ca Sam poarta salopete...ii faci cateva perechi si ati scapat de problema hainelor!...
Mei, io vrusei sa le iau la fete tobe (mici, e drept, insa zgomotoase) si mi-a zis John ca nu-s zdravana la cap "n-avem destl scandal si asa!?"

Azi au avut inspectie la scoala, i-am cumparat ieri o bluza alba dar si o camasa, de baieti, cu papion...Pai azi a trebuit sa i le dau pe ea pe amandoua...si e cam cald la gradinita...
I-am pus ciorapei albi si fustita (de blugi, tinuta obligatorie a fetitelor..:))) si s-a laudat la educatoare, la ingrijitoare dar si la prietenul ei Iosif "uite, eu sunt printesa! Am papion!"
(Asta dupa ce a urlat o gramada ca ea nu se imbraca cu fustita, ca ea e print! La un moment dat renuntasem si ma gandeam sa o trimit cu camasa cu papion si blugi...:))))
Asa ca la fete e mai complicata treaba, ca ele nu vor sa fie pompierul Sam...vor sa fie Barbie!
Asta vara era sa dormim in nenumarate randuri cu niste pantofi albi de lac in picioare...Ca aia sunt pantofi cu care danseaza printesa (Barbie si cele 12 printese dansatoare)...:)))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

tare naspa treaba cu hainele. mai ales acum cand vor sa imite personajele de desen animat.
tare misto Maria cu camasuta si papion....nu ai facut nici o poza????
am un pont, vezi ca la selgros is tobe de plastic care nu fac prea mult zgomot (de aia isi lua Patrick sambata "cadou de gura sparta" ) si e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey deci nu stiu daca rain e insarcinata da o sa intreb globu' sa vaz ce zice
nu dau cau mesajul si plec da ma iau cu trebile si nu mai apuc sa intru. Ai mei copii se dezvolta absolut normal, nimic spectaculos exceptand poate faptul ca Mitzu mi-a facut toti prietenii cu copii sa moara de invidie ce frumos se joaca. a capatat de sf mihai o masina cu scooby doo si un joc pe soldati si acum vorba unui prieten e "copil de ala ca in reclame de sta cuminte pe covoras si se joaca cu cuburile". Nu zice pass e concentrat sa alinieze soldateii si face asta timp indelungat , ce mai am dat lovitura.
Fie-mea dovedeste ca are ureche muzicala si o oarescare urma de talent pt pian da chef de munca zero asa ca sa vedem ce o sa iasa. Mitzu ma freaca ca vrea la tobe dar pana acum toata lumea a zis ca e mult prea mic de asa ceva. Acum eu tobe pot sa cumpar da numai cand ma gandesc ce zgomot o sa faca ma razgandesc
si cine mai face bb2? cineva la bb3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza..am prins fantoma:))era vantul si colega fara muschi care nu a inchis bine geamul...luna asta cer suplimentare la salariu,pentru dat cu matura...
Andries felicitari pentru noaptea dormita si pentru gramele lui Mirciulica!!!!!
Daria apai daca nu dai de beut nu tine mashina:))sa o stapaniti sanatoase si sa faceti multe excursii cu ea.....si noi ne tragem masina noua,da' cica vine pe 10 decembrie,nu stiu cum o sa se descurce sotiorul ca a primit comanda ferma de la fi'sa sa fie rosie si ciudatzii nu fac culoarea asta,a inceput sa o abureasca de ieri ca uite ce culoare frumoasa,ea nu si nu stai sa-ti arat eu culoare in catalog,rosie,mie asta-mi place
Alice si noi am avut problema cu imbracatul dar am rezolvat-o cu...concurs,facem concurs care se imbraca prima castiga un premiu..normal ca o las pe ea sa castige
Aaaa Botoshica si Pat sunt mici copii pe langa mandra mea,le zic la ai mei sa se imbrace sa plece la plimbare, il vede pe tacsu ca-si ia din dulap o pereche de chiloti cu floricele(din aia la set,tocmai ii cumparase)si a zis ca ea nu merge afara decat daca o imbrac si pe ea cu chiloti din aia,noroc ca-i frig afara asa ca am imracat-o:chilotzi cu winnie,hamleti,chiloti cu floricele de la tacsu si blugi
revin cu opere de arta:))
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/noiembrie%202007/
Marina din cate tin eu minte:))Leeloo face bb2 si Dana-speel-ema face si bb3 si bb4, Rain ne anuntase ca munceste la bb2,sper ca nu am uitat pe nimeni....moamaa da ce copii cuminti si talentati ai!!!...

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata, neata!

Roxi, mersi de lamuriri (da cum adica ambalaj secundar?)...deci nu e cum zicea tanti farmacista ca s-ar putea sa se retraga de tot de pe piata.

De-abia astept sa va pun poze de la ziua Marei. Am gasit un set Alba ca zapada si cei sapte pitici din zahar, de pus pe tort, asa ca ii fac tort tematic. Bineinteles ca va trebui sa-i spun lui Tudor ca e si tortul lui ca altfel iese cu scandal. Mai ales ca el e fan Alba ca zapada.

Deci asa Roxi, Pat vrea incaltari ca pompierul Sam. Ei, acum vrei nu vrei trebuie sa gasesti adidasi rosii . Cu job-ul cum mai e, tot asa multa treaba si stres?

Cristal, parca mi-o imaginez pe Maria, cu papion, camasa alba si fustita....ce ciudat ca desi nu ne-am vazut de-adevaratelea in viata noastra, cred ca v-as recunoaste din prima. Si asta e valabil pentru multi alti pitici si mamici de pe aici. Na, ca m-au apucat rimele...

Andries, la cat mai multe kilutze! V-am vazut pozele, sunteti frumosi!
sa-ti traiasca baietii!

Daria, super ca ati reusit cu masina. O sa vezi ce mult o sa te ajute. Si eu am o relatie tare buna cu masinuta mea Nu stiu ce m-as face fara ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, sa`tz traiasca cupiii, sa fie sanatosi si voiosi ca de frumosi nu mai zic ca`s
am cetit da` nu raspund ca mi-e somn si foame (asta ca sa nu zic c-am uitat);)) da` am vazut poze si filme, multe si frumoase cu protagonisti talentati. vazut si vila lu` stefanutz, vreu si io ca m-am saturat la doo camere
brr, cind apare marina ma ia cu furnicaturi pi shali:D
noi stem bine, inca mai cat scheletii din corpu` uman unu

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Carmen, culmea e ca adidasii exista deja adica a pus ochii pe ei te tine Hitler la dieta? sau de ce iti e foame?
Mitzu ambalajul secundar este cutia aia de carton. ambalajul primar este cel care vine in contact direct cu produsul - blisterul in cazul comprimatelor, tubul de aluminiu in cazul cremelor, sticluta in cazul siropurilor, etc. eu nu stiu de alta problema la vigantoletten dar daca aflu scriu oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mi-e foame ca asa mi-s io flaminda pe la ora asta;)) la hitler n-am mai ajuns. chiar asa, mai am citeva picaturi de vigantol... voi le mai dati?

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

eu nu i-am mai dat de la 2 ani, nu ii mai vad rostul acum. si Patrick oricum nu a avut niciodata semne de rahitism.

Mergi la inceput