Piticlonti de iulie-august 2004 (237)
Raspunsuri - Pagina 21
Dorsilia spune:
Daria- am vazut pozele, sunt indiiiiid superbe. Nu vrei sa le organizam si Giuliei si lui Danut ceva ? sa pozeze impreuna?
Dorsilia spune:
Ca si Giulia are o privireeeeeeeee...languroasa si frumoasa, si delicata de o sa suceasca multe capatani
rain spune:
pupici la gagigi 
sinteti ...ceva de speriat !!!!
intru si eu in seara asta sa va zic ca "simt" neste chestii ...si cand colo voi vorbiti de mine de vreo doua zile
! sau e coincidenta, sau voi stiti ceva si nu vreti sa-mi spuneti
, sau Marina e de vina ...am vazut ca discutiile au inceput de cand a intrat ieri Marina ...deci, nu mai tin minte prea bine, ca am imbatranit cu ceva ani de atunci ...simt niste cum sa va descriu ...intepaturi undeva mai jos sub buric, oare sa fie vreun semn de bebe?????
ca noi am muncit, chiar zi si noapte ![]()
![]()
!
sapt viitoare o sa va zic sigur ...pana atunci stau ca pe ghimpi, ar fi minunat, mai ales ca de saptamana trecuta sintem posesorii unei case pe pamant prin zona timpuri noi, ni s-a indeplinit un vis, nici nu-mi vine sa cred ca peste cateva luni o sa evadam de la bloc in propria noastra curte!
asa ...acum dupa ce v-am zapacit bine, ce sa va mai zic, astazi am avut sedinta cu parintii, am un copil inteligent, bun, se impune si alte caracterizari care mi-au gadilat bine auzul![]()
si acum pe scurt, ca e tarziu si ne pregatim de culcare ...
Simona, FELICITARI 

, stiu cat de mult va doreati o surioara pentru Luca, acum v-a dat Doamne Doamne doi copilasi, sa fiti sanatosi cu totii si sper sa te auzim mai des pe aici (de parca eu as fi mai harnica la scris )
Lia, ai doi copilasi superbi, sa fie sanatosi si sa creasca mari, io tot nu inteleg de ce esti stresata ...ca nu mananca Deea?
las-o mai Lia in pace, stiu atatia copii care nu mananca si care sint sanatosi, au crescut, sint perfect dezvoltati ...parerea mea e ca nu trebuie sa iei totul in tragic, ai mai trecut prin asta si ai experienta, nu rezolvi absolut nimic, din toate framantarile tale rezulta doar o mama stresata si deprimata si un copil probabil nervos din cauza insistentelor tale ...am pretentii de la tine, da?
capul sus, relaxeaza-te si bucura-te de viata 
Mitzu, daca nu mai intru zilele urmatoare ...LA MULT ANI pentru Mara, incredibil cat de mare s-a facut, sa fiti sanatosi si cat mai multe bucurii in viata, petrecere frumoasa ...sa stapaniti sanatosi cabanutza, iar tie spor la lucru, poate daca iti tinem toate pumnii,pana la sf anului esti doctoreasa (cum a zis Ioana)!
Ioana, si tie la fel ...doctoreasca cat mai repede!
Daria, sa stapaniti sanatoase masinuta, esti o mama minunata si grozava pentru Giulia, eu asa te vad si sint sigura ca asa esti
!
apropo de masina, eu de vreo 3 saptamani sint pieton
, am avut accident, a fost vina mea, n-am patit nimic eu sau moatza, iar a doua zi ...am avut alt accident, eram in taxi, nici de data asta n-am patit nimic eu sau moatza...si de atunci merg numai cu autobuzul sau metroul, pe astea ma gandesc eu ca n-are cine sa le doboare, oricum n-am de ales
, pana in ianuarie pieton ma numesc!
am fugit, saptamana viitoare sper sa dau vestea cea mare, pupacim pe toata lumea
Dorsilia spune:
Mitzura- LMA pt Mara!
Rain, sa stapaniti sanatosi casa ! e o mare realizare intradevar...si felicitari pt moatza desteapta... cat despre mine si experienta mea...nu stiu ce sa mai zic, sunt extenuata fizic, psihic, labila, ma simt tare naspa, nu stiu ce e cu mine zau :( Nu ma comport cum trebuie, nu am atitudine constructiva, nu rezolv nimic suferind ca un caine, si totusi ma balacesc in starea asta de parca nu am puterea sa ma ridic putin sa-mi indrept coloana, mi-e rusine, pe cuvant...ma duc sa plang ca asta-i tot ce pot si stiu sa fac deocamdata
bunny spune:
prea s-a strins toata gasca veche.....asa ca hop si eu...numai sa nu ma certati
noi suntem in Londra, am un englezoi mic cu un vocabular de ma sperie sa nu zic de gramatica ( ceea ce ma omoara pe mine ) . Romaneste nu prea..dar incerc sa-l fac sa vorbeasca limba 'secreta' cu mine . Sper ca asa sa reusim.
Aici avem un personaj in plus de Sam, Bob e Sportacus - www.lazytown.com - daca aveti ocazia sa luati DVD -urri , o sa aveti un sportiv in casa , care maninca legume si fructe si imi zice la dulciuri 'no thanks...no good for me' ( acum sa nu credeti ca nu maninca prostii,dar la prajituri -pass).
In rest ca la 3 ani cu bune si rele, cu toane si incercari de a dormi cu mine , dar si-a gasit... nu am dormit eu cu el cind a fost bb , sa dorm acum?
Sper sa reusesc sa tin pasul cu voi, daca nu va rog sa ma mai primiti asa din cind in cind.
Dar inainte sa va pup vreau sa felicit toate mamicile pentru curajul de a mai face inca un copil. Sa va traiasca si sa va bucurati de el. Eu am trecut la 40...asa ca nu-mi ramine decit sa ma bucur pentru voi .
Va pup
Mani
Mani si
Alex
kim222 spune:
Wow...vechea gasca!!!
Rain sa stapiniti sanatosi casuta! ..si sa vina un bebe ...![]()
Mani are dreptate..eu i-am urmat sfatul acum vreo 3 saptamini..si deja Luca se crede Sportman (el asa zice in loc de Sportacus
)..si-mi cere non stop..mere! Cind veti vedea filmuletele veti intelege!Mani totul este sa vrei..nici Simo nu mai este tinerica
..imi permit pt ca sintem aceeasi generatie!:)