Sarbatoriti de nov-dec 04 (160)
Raspunsuri - Pagina 9
bits spune:
Fulgule pai cu frisca amestecata cu colorant.am gasit ceva 97% natural si de aia mi-am permis sa-l colorez chiar asa.stii picioarele poti sa le faci dintr-o pasta de lapte praf(eu am facut-o din miere si nu prea a fost tare) daca nu gasesti martipan si o modelezi dupa cum vrei tu.la culoarea papucilor poti folosi cacao.fa si tu un sablon din carton si apoi decupezi blaturile dupa ala ca sa iasa exact la fel.
sper sa nu bati frisca ca mine pana se face tare tare de nu am putut sa o intind bine
.hai ca te asteptam cu spongi-ul numai ai grija sa nu te"absoarba"
.
Anca hai ca facem galerie sa vina voinicelul mai repede caci stiu ca acum e cel mai greu!abia astept sa-l vad
.nastere usoara si refacere rapida iti doresc din toata inima!
Otilico cadoul e cadou asa ca te asteapta munca grea.la mine parca le curg scame din
ca-mi vine sa-l arunc.
mey multam fain ,is fericita si mi-s dragi ca ochii din cap.ieri chiar vorbeam cu barbata-miu ca mai sunt 2 luni si face juniorul 1 an si se cam duce perioada bebeluseasca iar barbata-miu de colo"ce ne facem?cred ca o sa-mi fie dor de bebe in casa!"![]()
monica-elizabet spune:
bitsone
si pe tine si copilashii, sunteti toti 3 niste frumosi
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
dama spune:
Profit si eu de faptul ca tati se joaca cu juniorul sa mai postez si eu ca nu se stie cand voi mai apuca.
Miha
Robert harnic. Se vede ca nu degeaba sunt nascuti in aceeasi zi flacaii nostri ca si David e fan bucatarit... si el vrea sa mestece prin oale ca mine, si el vrea faina si alte alea cand prepar vreun un aluat...eu am zis ca are apucaturi de fetita. Partea aiurea la noi e ca eu nu am unde sa-l pun sa se desfasoare pt ca nu am masa in bucatarie, deci evit pe cat posibil "deranjul".
Otilia, am vazut pozele cu Anuta norvegianca si e o dulce de-mi vine sa o mananc. Si ce daca, mami, i se vad chiloteii la varsta asta? Mie din poza aia de ea imi place cel mai mult, e mai nonsalanta si mai naturala
.
Adriana, gemenusii tai sunt asa de frumosi, iar Tudor e picatura rupta din tine. Biencuta are un aer finut si delicat, sunt tare reusiti.
Diana, pai ce mai asteptati? Dati-i batai pt bebe 2, vei vedea ce repede trece timpul si ca totul o sa para vis. Felicitari pt avansare.
Bitsulina, ai niste baieti frumosi ca tine... sa-ti traiasca si sa-ti dea Dzeu si o fetita asemenea.
Merci pt galerie, chiar am nevoie, caci deja nu prea mai am rabdare si stare. Luni am fost la control si avea bebe deja 3100g, daca mai sta mai mult de saptamana viitoare cred ca o sa fie mai marisor ca David la nastere.
Fulgu, dr nu mi-a zic nimic in mod special...DPN e 20 nov si in principiu il asteptam pe bebe sa dea semne ca vrea sa iasa si apoi vedem cum va decurge nascarea...daca va fi normal sau cu cezariana. Acum cand o vrea el, numai sa fie dupa joia viitoare incolo, sa fie si mama mea aici.
pe toate
38+ & David (18.11.04)
dama spune:
Of, uita baba de mine, aveam si un raspuns mai special pt Fulguleatza mea.
Deci fata mosului, pt Bob sponge ala nu prea stiu ce sa te sfatuiesc, caci si eu imi storc creierii si incerc sa-mi adun si puterile sa-i fac lui David ceva "engine" comestibil sa duca la gradinita saptamana viitoare. Si deocamdata ma inspir din excavatorul Bitsulinei, poate o iesi ceva. Dar stiu ca pt colorat gasesti colorant alimentar, iar picioarele le poti face si din niste jeleu rulat, nu stiu cum ii zice pe la voi...gasesti rulouri d-astea marca Haribo pe la raionul de bomboane pe care le decupezi cum vrei tu.
Cat depre batista bebelusului, si pe mine ma interesa intr-o vreme pana am dat peste www.calinisba.com/commun/popupzoom.php?codpro=tomydoo" target="_blank">asta sau www.cleanoz.com/" target="_blank">asta. Eu il am pe primul si mi se pare extraordinar, usor de manevrat si eficient (e pe baterii si nu te mai incurci cu aspiratorul). Exista si prin unele farmacii din Ro o varianta a lui, uite aici care cica ii si canta lui bebe. Sunt convinsa ca pe la nemti gasesti ceva asemanator.
lui Davidutz si te astept sa ma suni and ai timp... eu nici nu mai stiu ce numar ai, ca nu am apucat sa-l notez, iar nr de mobil nici atat nu-l mai am ca noi a trebuit sa le schimbam pe ale noastre aici.
38+ & David (18.11.04)
Otiliav spune:
Fetele, multumesc ca imi deschideti ochii, asa este e cea mai naturala in poza, are o atitudine gen "mi se rupe", se vede treaba ca se plictisise fata dupa sedinta foto de la primele 2 poze.
Iar cu mutrisoara de norvegianca, ce sa spun, le dau si eu replica in sensul ca nu numai ei sunt blozi si cu ochi albastri, si romanii sunt asa
.
Dama, da si tu un PM cu nr. de telefon, sa aibe cine te stresa
.
Bai ce va agitati cu torturile, eu nu am aptitudini de cofetar, iar anul trecut de abia am gasit un tort la cofetarii pana sa vina musafirii
, deh vriam fara culori, gelatina, cat mai simplu sa fie far E-uri. Soacra era convinsa ca nu vom gasi, a venit si ea cu unul micut si sotul s-a strambat ca ce vine cu tort de cicolata la copil. Asa ca anul asta sa cutreiere el iara daca are idei multe.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Otiliav spune:
Gata, am pus si eu Poze din Octombrie si Poze din Noiembrie, asta ca sa vedeti ca am avut si noi putina zapada.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by fulguletz
daca ma gandesc bine tre sa decupez un dreptunghi ...da cu picerele ce fac mey? iar de incaltzat nu-l mai incaltz ca cine stie sa decupeze pantofi????
si bun bunutz...da de unde gasesc io culoarea aia verde prazuliu in comert? habar nu am...s-o gasi asa ceva? sub ce forma oare?cred ca ma las pagubasa...
cin stie ce tort de rasu plansu mi-o iesi..cu spongebob pe post de muma padurii...
Daca il faci in varianta www.sfondideldesktop.com/Images-Toon/Spongebob/Spongebob-0003/Spongebob-0003.jpg" target="_blank">asta sigur o sa ai de treaba la decupat.
Si seamana si cu muma padurii.
LA MULTI ANI DAVID! Sa cresti mare si frumos! 
Miha
si Robert 
mariussimiuc spune:
Super!!!
Bits-ule sa-ti traiasca flacaii!Sunt niste scumpi. 
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
miha leaua ![]()
fulgule si daca-ti iese ca muma padurii o rogi pe roserbina sa-ti imprumute castelul cu "turle" pentru ea si ti-o dau si eu pe alba ca zapada mea de anul trecut care semana cu vrajitoarea cea rea...sa nu se plictiseasca "muma" pe-acolo singurica ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
miha leaua
fulgule si daca-ti iese ca muma padurii o rogi pe roserbina sa-ti imprumute castelul cu "turle" pentru ea si ti-o dau si eu pe alba ca zapada mea de anul trecut care semana cu vrajitoarea cea rea...sa nu se plictiseasca "muma" pe-acolo singurica

si tu anu asta la ce te bagi cuscra? o cenusareasa, ceva?
mey....io nu stiu ma mai gandesc la sponge asta...e greu pt o incepatoare ca mine...
...nu cred ca ma bag...la "turle" nici atatdama , merci mult pt info. Deja am gasit si eu pe net un aspirator ca al tau, ramane sa il comand...nu m-am decis inca daca sa iau unu mai scump sau mai ieftin
inca ceva...da trage si daca nasu(nara) e infundat(a)?
daca nu ne mai auzim iti doresc de pe acum o nastere usoara si asteptam c nerabdare poze cu juniorul...la ce nume v-ati gandit???
mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)
cred ca ma las pagubasa...