Sarbatoriti de nov-dec 04 (160)
Raspunsuri - Pagina 10
monica-elizabet spune:
cuscra...zau daca ma hotarasc...as incerca-o pe minnie dar cine naiba stie ce-mi iese
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
bits spune:
Fulgule sau poti sa-ti cumperi de pe ebay o forma ca acilea,improvizezi si tu picioarele din ceva iar papucii ii decupezi cu un cutit cald din ciocolata.
Otilia ti-am vazut pisicuta,mey are niste obrajori ca tare i-as papa
.sa nu-mi spui ca ea si-a pus perna sub masa si a adormit acolo?!tare dulce e!
Cecilia C spune:
La Multi Ani!!! DAVID sa fii sanatos, sa cresti mare si sa ai o tona de noroc. Speram ca a-ti petrecut bine si ca ati avut o zi de neiutat.

Adriana ce mari si frumosi sunt Bianca si Tudor,Bianca e o adevarata domnisoara iar Tudor un smecheras. Vad ca s-au distrat bine copilasii si au fost rasplatiti apoi cu 2 torturi super, pacat ca n-am fost si noi sa mancam o felie, ha ha poate la anul...cine stie.Pupici la pitici de la pitice, ha ha

Bits super baieteii, are niste obrajori Amon ca iti vine sa-i mananci, ca doua gogosele. Si daca la sot o sa i se para casa goala fara bebe atunci eu va doresc sa vina fetita cat de curand si sa fiti fericiti cu totii. Exact asa gandesc si eu ca si sotul tau, ce ma fac ca nu mai am bebelus in casa???? nu prea-mi place nici mie asa ca poate ma pun pe facut un baietel
pupici la baietii frumosi si mamica lor.

Otilia super pozele cu Anuta cea frumoasa, chiar are mutra de nemtoaica asa blonda si cu ochii albastri, foarte faine pozele de la gradi, parca e din revista....si vad ca sunt destui copii acolo la gradi. Si ce a facut saraca fata de a trebuit sa o culcati sub masa????
dar ce frumos doarme ea acolo, parca e un ingeras.

Dama iti doresc si eu de pe-acum nastere usoara ca oricand se poate intampla minunea, uauuu cred ca nu mai ai rabdare..sa ai un bebe sanatos, mancacios si frumos si sa vii repede cu pozitzele.

Si ai putea macar sa ne arati burticutza inainte sa mergi la spital, o poza doua macar sa ne aducem aminte si noi cum am fost ca mie tare mi-au fost dragi burticile![]()

Sa aveti o duminica placuta, cu vreme buna si mult soare

simonacip spune:
Neata fetelor, dragutzelor. Va multumim ca nu ne-ati uitat, multumim si pentru urari, le fac si eu acum pentru fiecare, din pacate nu prea reusesc sa mai intru pe ambele forumuri, probabil cind voi sta acasa voi sta mai bine cu timpul...
Iata ca a mai trecut un an, sincer nu prea-mi dau seama cind, a fost o perioada asa plina de nou si de frumoasa...
Eu ma simt mai bine acum, dar tot mai am seri cind am stomacul intors, macar nu mai vomit..Burtica a crescut, nu vad diferente fata de cum era la David, dar mai astept asa o luna doua sa vedem exact evolutia.
Ma bucur ca daniela_sb ni se va alatura la mamici de mai iunie. Felicitari mamico!!!
Aaaaa, si ...s-ar putea sa aibe mama o fetitza!!

Saptamina viitoare voi merge la o eco pentru a sti sigur ce si cum.
Va pup pe toate si pe toti sarbatoritii de pina acum si de dupa...
David (10 nov 2004) si
Simona
16+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
onitza spune:
LA MULTI ANI LUI DAVID!!!!
cu intarziere, mii de scuze!
L-am dus pe Paul la Moreni ieri si sta o saptamana sigur, daca nu chiar doua. E asa liniste in casa, imi lipsesc imbratisarile lui, chiar si smiorcaielile lui!
O sa am o sapt tare grea, dar ma descurc eu, noi sa fim sanatosi...
OTILIA ti-am vazut printesaaaa, ce bine ii sta in rosu! pupici!
OCTAVIA mi-au dat lacrimile cand ti-am vazut comorile, Kenzo e frumos foc, iar Amon, un inger!!!!!!!!
mami nu mai spun , o zanita!!!!!!!! tare mult imi place de voi!!!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
FELIS spune:
DAVID... de SimonaCip
Sanatate, fericire si numai bucurii sa va aduca... Va pupam si scuze de intarziere...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Fulgu, Dama, intersante aspiratoarele nazale, m-am uitat la filmuletz si iar am dat peste un bebe scump. Tot pe paginile acelea scriau ca la 2,5 ani incep sa invete sa sufle singuri, sincer eu nici nu stiu de cand a inceput fata mea sa sufle dar tu Fulgule pentru David il vrei ca nu reuseste sa sufle bine sau ai alte planuri
?
Octavia, Cici, nu-i asa ca e haioasa pe unde adoarme. Mai demult Felis mi-a sugerat sa fac un album cu Ana adormita prin diverse locuri dar cam greu de facut mai ales ca am pozele pana la 1 an la Bucuresti. Duminica dimineata fac mancare si s-a plictisit saraca sa ma astepte sa ma joc cu ea si a adormit pe covor, batea soarele prin geam si covorul este cald pentru ca este gresia incalzita, pisicuta mea draga.
Simona, da si aici de stire cand vei afla cat de cat sigur ca e fetita. Desi eu cam trag cu ochiul la Odisee.
Eu desenez la greu pe tabla magnetica, Ana imi aduce obiecte si eu trebuie sa le desenez
.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
bits spune:
Simona felicitari pentru tetitza cu funditza!
Otilia pai nu degeaba are Ana hanorac cu pisicutza caci in concluzie si ea e o pisicutza iubitoare de caldura-sufleteasca![]()
mey cum sa-l fac pe Ken sa nu-mi mai spuna"nu pot!fa tu ca eu nu pot!"?.cand ne jucam daca il pun si pe el sa faca imediat imi spune asa.la inceput nu dadeam atentie dar acum chiar ma enerveaza.vrea sa-i dau totul mura in gura:la desenat,la lego ,plastilina etc.
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
ruxi face o gramada de lucruri singura dar cand o apuca "nebunia" zice "nu pot ca eu am mainile mici" vino tu mami, sau alex ajuta-ma tu, sau tati...si tot asa...am incercat in fel si chip dar cand i se pune pata ca nu poate...nu vrea sa faca si gata
asa ca astept cu interes sfaturile pentru tine bits...sa le fur si eu ![]()
va pup pe toate sa aveti o Duminica placuta
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
aime spune:

S-o luam in ordine
....acu, ca pot intra si de acasa ![]()
Oti "dup-atata frig si ceata, iar s-arata soarele" si cum s-a ratacit si pe la voi si-a pus raza pe frumusica si veselia de Ana
. In poza de grup e
, iar in asta e absolut fantastica. E ca un mini tablou, superba si mi se pare ca s-a inaltat tare mult.
Adriana m-ai terminat cu torturile tale la dublu, la dublu ca si fericirea si dragostea ta. Sunt minunati micutii.
Bitone pai ala mic al tau, cu parere de rau, seamana si cu tati, mey. Are niste mutrite scumpe si e un falcosel
. Cred ca "nu pot, fa/spune tu" e tot o etapa. Asa-mi face si Vlad, la colorat, la orice si mai adauga "eu am obosit"
.Insa la bucatarie...nooo, n-ar spune "fa tu", e in stare sa si manance faina, aluatul il pasioneaza de-a dreptul...si cel mai interesanta e masina de nuci sau de carne.
Fulgule deci nu te-ai topit, da? Sanatate va dorim si spor la prajiturit.
Dama chiar asa da-ne o poze inainte de marele eveniment 
Ca sa nu ne uitati, am reusit sa incarc si eu poze din septembrie si octombrie
aime si
Vladimir