Sarbatoriti de nov-dec 04 (160)
Raspunsuri - Pagina 8
try spune:
Mey, sa nu te mai aud ca faci copila prostuta ca ma iau de tine, auzi?
Mie mi se pare atat de dulce si scumpa in poza aia. E cea mai naturala de acolo, sa stii.
Plus ca nu e bine s-o stresezi inca cu chestii de genul asta, ca i se vad chiloteii ca una alta... si ce? Cand o avea 10 ani mai zic sa nu i se vada chiloteii, dar acu', la abia 3 ani? Vezi de treaba ca inhibi fata degeaba.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
fulguletz spune:
adriana, ce copii reusitzi ai mey...si ce au crescut...Bianca e o adevarata donshoara...Tudor serios ca intotdeauna...sa-ti traiasca!
da otilico, da...parca ai descris vremea de aici zau asa...
abia ne-am facut curaj sa iesim la cumparaturi...
...si uite asa ne-am ales cu covor nou, inchis la culoare ca sa tzina bine la jeg...
in alta ordine de idei o sustzin pe try..si mie mi se pare ana o dulceatza in poza aia...unde ai pui ca ana are trasaturi de nordica , parca ar fi norvegianaca get beget...
la anu vin in suedia la pretena mea...ne gandeam sa trecem si prin Norvegia un pic...poate ti-am mai zis ca noi (io si hasbendu) iubim norvegia ...e tzara in care am vrea sa stam daca ar fi ceva mai cald![]()
2 intrebari:
1. aveti vreuna din voi "batista bebelusului"? e utila? cam cat costa? (vine cineva din ro si ma gandesc daca sa o cumpar ori ba)
2. m-as baga la tort cu spongebob ala ... ca david e innebunit dupa asa ceva...da nu-sh cum sa-l incep...idei sugestii de la gospodine? poate ma ajuta roserbina?![]()
mariussimiuc spune:
Fulgule,io zic sa te apuci sa faci blaturile mai intai...vreo 2-3 ashea...ca sa ai de unde decupa...
Iti faci o schita a lui sponge-ala cum il mai cheama si te apuci de modelat...Daca ai reusit sa-i dai forma,crema si ornatul e floare la ureche. ![]()
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
La multi ani! David , sa cresti mare si sanatos si sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca 
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
bits spune:
Mey Fulgule sa stapaniti covorul sanatosi!si eu la aceeasi faza ma gandisem -sa tina la jeg- si sa vezi cum se vad toate scamulitele pe el

Otiliav spune:
Daviduche, sa cresti sanatos, cuminte si voios! Petrecere frumoasa!
Octavia, tocmai periai un covor primit saptamana trecuta, aspirator de scame si mizerie, zau daca stiu ce sa fac cu el, sa-l dau inapoi proprietarei sau nu.
Am vazut si pozele, se vede ca sunt frati, nu sunt identici dar seaman bine intre ei, iar tu arati de milioane, ai un zambet fermacator de mamica fericita. Ken este tare incantat de dovleac aici, iar Amon este un scump, i-as pupa obrajorii. Vad ca vrea sa mearga deja.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Fulgule,io zic sa te apuci sa faci blaturile mai intai...vreo 2-3 ashea...ca sa ai de unde decupa...![]()

daca ma gandesc bine tre sa decupez un dreptunghi ...da cu picerele ce fac mey? iar de incaltzat nu-l mai incaltz ca cine stie sa decupeze pantofi????
si bun bunutz...da de unde gasesc io culoarea aia verde prazuliu in comert? habar nu am...s-o gasi asa ceva? sub ce forma oare?
cred ca ma las pagubasa...cin stie ce tort de rasu plansu mi-o iesi..cu spongebob pe post de muma padurii...

btsone, tu cum ai colorat tortu ? adica ce ai pus pe deasupra, ca sa ma exprim mai bine?
frumosi baietzii tai si seamana bine de tot unu cu altu, cel putzin asa se vede in pozne..
La multzi ani DAVID! sa cresti mare si sanatos!
mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
fulgule pai numai noi sa radem de "turlele" roserbinei? las' ca acum i-a venit si ei randul
al meu e mai tarziu...mai iau ceva lectii de la voi ![]()
vezi ca se gaseste colorant alimentar sau zahar colorat(cam tot draq-ul ala e) ca tot are E-uri...da nu-i musai sa fie mancata si "imbacamintea" tortului ![]()
va pup pe toate sa aveti un we fain
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween

!sa cresti mare,sanatos si sa fii un bun fratior!