Sarbatoriti de nov-dec 04 (160)
Raspunsuri - Pagina 7
mariussimiuc spune:
Astazi avem pauza la petrecere? ![]()
Am uitat sa va transmit multumiri si mii de pupici de la Liliana pentru urarile de LA MULTI ANI pentru Matei.
In alta ordine de idei...voiam sa va arat ce ajutor de nadejde am avut eu la bucatarie,la pregatirile pentru ziua mea. ![]()
Miha
si Robert 
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Ana este bine, a facut luni poze la gradinita. M-am vaitat aseara la Alexa ca are 2 poze singurica dragutze foc dar a stricat rau de tot poza de grup, sta cu rochita ridicata pana la burtica, cu un deget in gura si unul in buric si cracanata de i se vede culoarea chiloteilor prin strampii albi.
...scumpica de ea...quote:
Originally posted by Otiliav
Fulgule, pe unde esti mai, cum mai stai cu nervi si cu sanatatea. Sa vezi ce calc pe urmele tale, sunt cam grabita sa te urmez, saptamana trecuta nu mai puteam sa merg si pana la urma n-am mai rezistat si am fost la doctor, acum iau un medicament pentru artroza/reumatism. Ruginesc de la vremea asta frumoasa de aici
sunt acilishea mey....cam degerata dar m-oi obishnui io...

sapt asta am bolit pe rand ...gripa si infectie la ochisor..David a ramas acasa toata sapt....e plictisit de atata stat in casa(afara e uragan
), fara contact cu alti copii, jale mare. Facee tampenii multe si ne pune nervii la incercare..Eu mi-s la a doua zi de zacare, ma doare urechea, ca de obicei...si apropo de scartzaiala, am o usoara durere de genunchi drept(reumatismul ne mananaca otilico)
hai sa trecem la chestii msai vesele...sa ne traiasca cei care s-au sarbatorit zilele trecute, sa fie sanatosi, veseli si norocosi!
felicitari daniela! chiar ma gandeam la tine zilele trecute..
dama, cand nasti mey? zi-ne ce zice doctoruuu...poate te sun...
mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)
diana2004 spune:
Vin si eu cu intirziere sa urez toate cele bune pt
- Mihai de Daniela,felicitari si pt burtica !
-MIHAITA de felis,sa creasca mare si voinic si sa turuie in curind pina mami o sa spuna sa mai taca
Dama,multumim de urari ,iti tin pumnii sa nasti usor.
Otilico,vestile mele sint dezamagitoare, la servici vor sa ma promoveze si in disperare i-am propus sotului sa mai facem un copil ca sa scap de raspundere ;dragutul de el mi-a spus ca se teme pt mine ca o sa-mi fie greu insarcinata ...asa ca eu tot am mai avut un avint dar sotul ba .
roserb spune:
Dau o raita si eu in viteza!
Daniela,felicitari si sarcina usoara !
Miha, pupam micutul gospodar,e un dulce.
Si eu am ajutor in bucatarie, culmea , nu pe Bianca , ci pe Mihnea.
Otilia, super faza cu rochita. Imi aduce aminte de un coleg de grupa al Biancai, la prima serbare de la gradinita. Baietelul avea 3 ani(ca si fi-mea), si, de emotie, pe tot parcursul serbarii s-a tras de putza
, basca nu a vrut sa spuna nimic din "rol". Parintii erau disperati (sunt genul care tin la imagine
) ii faceau semne peste semne,observatii, nimic nu a mers, copilu' isi vedea in continuare de treaba. Iar bomboana pe coliva a fost cand un amic de-al lor (prezent si el la serbare), s-a apucat sa zica cu voce tare:"deh, face si el ce vede pe acasa..." De cate ori vad caseta cu pricina, ma distrez de nu mai pot, si acum baietoiul e ditamai vlajganul de 6 ani![]()
Asa ca, Otilia, se poate si mai rau
. Oricum, sunt convinsa ca Ana e o frumoasa in poze.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
am pus si eu cateva pozitze de la party sa nu ne uitati
ca tare de mult nu ne-ati mai vazut.
daniela sarcina usoara
felicitari !!!!
dama
multumim de urari
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
try spune:
Daniela, sa-ti fie de bine si sa ai parte de-o sarcina usoara si fara probleme, iar bebe sa fie sanatos si voios si sa va intregeasca familia.
M-am dus din nou la pozele lui Daniel si nu ma saturam la cat e de scump. Ce blondin e, care-ati fost asa blonzi cand erati mici?
Off Doamne ca ce frumos e cu doi.
Daca ati stii acasa la mine ce-i cand ajung... alex se repede-n bratele mele si se agata cu mainile de gat si-si ridica picioarele si sta asa agatat in aer (e o joaca pt el), iar adrian cand ma vede incepe si maraie si cerseste sa-l iau in brate si il chem la mine, se catara in bratele mele si apoi isi freaca fatza de gura mea (alex stia cum sa-si cera afectiunea, se lipea de mine si statea nemiscat, adrian e mai mototol la fazele-astea si vrea afectiune, dar nu prea stie cum s-o ceara) si sa ma vedeti cum cad cotropita de doi nazdravani. Si toata seara trebuie sa am macar unul din ei agatat de mine. Daca incep sa-l gadil pe adrian (ii place la nebunie sa-l pap cu gura pe burtica si la gusita), hop vine si alex (de oriunde ar fi, lasa desene, lasa tot) si-mi zice vrei joci cu mami. daca ma hlizesc prea tare cu alex, vine si piticu' si se miorlaie pe lanaga mine, nu cumva sa-l tin prea mult pe alex in brate...
Ei, asa ca sunt rasfatata de doi baieti, ce mai!
La multi ani lui Davidutzu Simonei. Ce-ti face burtica, mami?
otilico, da' cat statu mey soata cu tine in Norvegia? Ca nu mi s-a parut c-a fost putin totusi.
Voi ce ati pazit tot timpul asta? Trebuia sa le pui anei si lui mamaie castile cu muzica data la maxim pe urechi si voi sa trageti tare, pai? Cum crezi ca se fac copiii? Usor? Eheeeee!!!!
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by roserb
Iar bomboana pe coliva a fost cand un amic de-al lor (prezent si el la serbare), s-a apucat sa zica cu voce tare:"deh, face si el ce vede pe acasa..." De cate ori vad caseta cu pricina, ma distrez de nu mai pot, si acum baietoiul e ditamai vlajganul de 6 ani
Mortala faza, am ras cu patos...
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by ad_rianna
am pus si eu cateva pozitze de la party sa nu ne uitatica tare de mult nu ne-ati mai vazut.
Pai sa stii ca mai sa va uitam de cand nu v-am vazut. Ce mari au crescut. Tudor iti seamana ceva de speriat, iar Biencutza e atat de blajina!!!
Torturile au fost bestiale, un plafon intreg de jucarii pe ele. Asta-i incanta foarte tare...
Otiliav spune:
Adriana, wow cw frumos ati petrecut si ce de cadouri intereseante au primit copii. Imi place ca bucatarioara primita de Bianca are pe cutie o fetita care ii seamana. Nu-i asa ca ii place bucataria ei, Ana o are de 1 an si inca ii place, mai ales ca ii mai iau din cand in cand cate ceva pe langa, ba un set de cesti, ori legume, ori craticioare si nu ii piere interesul. Mi-ai dat o idee buna, cred ca o sa-i cumpar si eu un carutz landou, este ceea ce isi doreste, asa ca sigur ii va place. Eu am tot ezitat sa ii iau pentru ca mai are unul sport, plus un cosuletz de bebe, dar tot tanjeste dupa unul landou.
Mai e vreo mamica de fetita care ii cumpara numai masinute fetei sau ma rog orice altceva dar nu papusi
. Nu i-am luat niciodata pentru ca a primit destule zic eu, nu mai mult de 10, si unele nedesfacute ca nu are sens sa le strice pe toate odata.
Andra, asa este in aprilie a stat o luna dar ba ne certam ca "imi bat joc de masina cum o conduc", ba eram obositi, plus ca Ana a dormit intre noi si mama in camera de langa
, am ratat momentul si acum imi pare rau. Da vorba Ceciliei, imi vine si mie randul in curand.
Diana, felicitari pentru avansare.
Miha, daca si baiatul se pricepe la prajituri, fata o sa faca singurica gogosi la trei ani, nu-i asa?
Inca nu am pozele de la gradinita, dar le puteti vedea aici http://www.blanketten.no/ , cod 070057003001 si parola 57731. Roxana, ai dreptate ca se poate si mai rau, dar nu ma pot abtine sa am pretentii de la ea, i-am spus ca-i tare prostuta ca ii vad toti copii chiloteii, vezi sa nu o deranjeze pe ea.
Aici e frig si tare urat, bate vantul si ba ninge, ba ploua, ba lapovita si viscol, brrr.
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana