Sarbatoriti de nov-dec 04 (160)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MIHAI -DANIEL...
Daniela... scuze... am intarziat cu 25 min.. dar am ajuns la oara 23 in casa azi ...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

pentru toti puiutii, mamiciile si taticii care-si serbeaza azi onomastica ...cu o mentiune speciala pt. prietenul nostru mihaita (felis)

mihai daniel de ziua ta
sa fii sanatos si destept, iubit si fericit

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Multumi si de urari si de PRIETENIE
Multumim la toata lumea de urari si pt cele de pe mess...

La multi ani MIHA, Raluca-Gabriela, Mihaela...
Mihaitza de Eliza

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07, sept-oct 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI MIHAI DANIEL! Sa fii sanatos si numai bucurii!
Daniela,felicitari pentru sarcina,sa dea Dumnezeu sa fie usoara si sa ai un bebe sanatos!

Aime,multumesc pentru pupicul special...il intoarcem intreit. Multumesc si celorlate mamici pentru urari.Urez si eu,cu intarziere ce-i drept,LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele sf Mihail si Gavril.

Andreea,sa-ti traiasca printesa mica si frumoasa.Am vazut pozele de la petrecere. La noi asa arata camera in fiecare zi nu numai la si dupa petrecere. Abia astept sa creasca si bubulina mea sa o pot motza...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Daniela felicitariiiiiii sa fiti fericiti in formatie de 4, sa ai parte de o sarcina usoara, nastere si mai usoara si bebe sanatos si toate dorintele sa vi se indeplineasca

Andreea sa-ti traiasca Mariuca cea frumoasa, e ca o printesa, are si cu cine semana, mi-a placut mult de tot tortul si camera Mariucai, super draperiile si cocorasul mov, sper ca am vazut bine, nu?...sa vedeti si la noi ce e in camera cand se apuca fetele mele de scos jucariile.Pupici la Mariuca si la bebe din burtica.

Oti iti doresc sa fii cat mai curand si sa fie toate asa cum ti le planuiesti, cu credinta si rabdare poti obtine orice asa ca sunt convinsa ca nu mai e mult pana ne dai vestea cea mult asteptata...eu te invidiez de pe-acuma, hha ca o sa fii cu burtica, nu de alta, ca tare as mai vrea si eu...dar cred ca mi-trecut vremea ca la merele padurete cum se spune, ha ha..pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

moama ce activitate nocturna este pe-aici, se vede ca suntem in plina "petrecere" cu puiutii nostri

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

'neata!

Gata petrecerea? Ati spalat si vasele? Bravoooo!

Daniela, pai nush de ce ... ptr ca nu v-am mai "vazut" de multisor, parca ma gandeam ca vii cu asa o veste , sa-ti dea DD un bebe sanatos si mancacios

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Ma bucur ca va plac pozele..sunt putine ptr.ca le-am 'colectat' de pe la cei cu aparat foto.ma bucur ca va place si camera fetei.as fi vrut un covor cu desene,da' nu am gasit mov.Asa ca am luat unul 'de oameni mari'.
Daniela,suntem colege la 'mamici de mai-iunie 2008'?????pai atunci de ce nu te alaturi noua?sarcina usoara si cu ajutorul lui D-zeu vom avea niste ingerasi in vara.Noi in we plecam la bunici,asa ca urez "La multi ani" de azi pentru David(Simonacip).Sa cresti mare,sanatos si frumos!
Pupici

Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Try, uite m-am prezentat la apel cu confirmarea.
Multumim pentru urari tuturor.
Aime, stiai tu ce stiai.... cand ai mai intrebat ce facem.
Oti, las' ca ajuta cel de sus si vine bebele cand te ashtepti mai putzin. Nu prea merge cu planificarea fixa, tot cand vrea el vine. Si noi am tot calculat (m-am inscris de mult pe listuza de 2008) si cand eram pe punctul sa zicem ca nu se mai intampla, atunci a venit bucuria. Iti tinem pumnii.
Andrea, o sa ma inscriu si eu la mamici de mai-iunie 2008, dar stau destul de prost cu timpul liber... ai vazut de fapt si aici cat de rar intru... deocamdata tot aici ma trage sufletul... unde cunosc pe toata lumea.

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Hai sa mai semnam si noi condicuta pe saptamana asta.
Imi pare asa de rau ca in ultima vreme nu reusesc sa ma mai adun nici mcarar sa citesc tot si la timp. Si cel mai rau imi pare ca nu ajung sa felicit si sa-i urez pe prichinduti pt fiecare personalizat asa cum merita.

Cu scuzele de rigoare pt intarizere, uram cu mult drag gemenusilor scumpi ai Adrianei, Biancutei si lui Tudor, lui Andrei (Diana2004), frumosului si marelui Alex (Try), Damianei
(Miria Cristina), lui Luca Matei si Alexiei Cristina, Mariucai cea dulce si sugubeata de Andreap un drag La Multi Ani! , sa cresteti mari si fericiti alaturi de parinti si fratiorii/surioarele din dotare.

Dublu La multi ani! pt Mihai Daniel cu ocazia zilei nasterii si onomasticii de ieri. Felicitari Daniela pt bebe 2, sarcina usoara si nastere la termen si un bebe sanatos si cuminte.

Deasemenea, La multi ani lui Miha, Ralucai-Gabriela, Mihaela (Ochi verzi) si un pupic special pt Mihaita (Felis), sa fiti sanatosi si fericiti!

David de Simonacip, sa cresti mare,sanatos si fericit!

dulce si va doresc un we placut

38+ & David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Daniela felicitari!sa-ti dea D-zeu o bebelina sanatoasa si la fel de frumoasa ca Danut!sarcina usoara!

Otilia am ras cu gura pana la urechi la faza cu rochitica.lasa ca o sa rada si ea cand va fi mare la cat de"nastrusnica" e!cu etichetele eu pun o batista deasupra lor si apoi cu fierul incins si chiar asa dupa nu stiu cate spalari tot se dezlipesc asa ca mai bine cosi.
hai mey tinem pumnii ca la urmatoare intalnire cu tati sa se lase cu ochi!Doame ajuta!

Mergi la inceput