Sarbatoriti de nov-dec 04 (160)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Multumim de urari fetele, ati fost f matinale .
Macar virtual va oferim alaturi de un o si .
Dana, multe persoane imi tot spun ca Vladut imi seamana foooooarte mult si eu nu pot decat sa ma bucur .Da mai seamana si cu tati si tot bucuroasa sunt

Si uram si noi lui Alexandru de Eliza , sa creasca mare si sanatos!

aime si Vladimir, 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI VLADUT!

LA MULTI ANI ALEXANDRU!

Sa fiti sanatosi dragilor si numai bucurii! si inca unul mai special pentru mamica lui Vladut!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

La multi ani Vladut !
La multi ani Alex ! Sa cresteti mari, voinici si sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea asta!
aime, multumim pentru bunataturi... ca stiu ca tu te pricepi la din astea .

si pentru Irisina si Diana. Poate ne trimiteti si noua ceva din nametzii de la voi.

Am vazut-o si pe Damiana.

Nu stiu ce va face fiu-meu cand va fi mare, dar greu ii va fi sa aleaga cu atatea frumusetzi prin preajma .

Miha, nastere usoara! Ce burtica frumoasa!

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by danette

Miha, super poze!
are niste ochisori Robert al tau.... cu gene lungi si-ntoarse... frumos foc! si ce cofetar e mai... presupun ca prajitura facea... sau placinte?
Burtica pe masura de frumoasa... Doamne ce bine arati!.. si cand ma gandesc ca mai ai doar un pic pana se naste si bebelina. Fantastic ce noroc au unele sa poarte asa frumos sarcina...

Multumim mult de tot pentru complimente!
Chiar azi trebuie sa merg la control si sa stabilim data operatiei,care va fi undeva peste 2 saptamani.Parca nici nu-mi vine a crede ca a trecut asa repede timpul si nu pot decat sa ma bucur ca am ajuns cu bine la sfarsit.La Robert a fost parca mai usor,acum...hmmm...Ea sa fie sanatoasa,ca nu mai conteaza.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

La multi ani Vladut, sa cresti mare, sanatos si fericit! Un pupic mare de la Bianca si de la Mihnea!

Miha, ai un baiat frumos foc, o burtica respectabila, iar tu arati minunat! Doar doua saptamani mai sunt? Doamne, ce repede trece timpul!

Dama ce o mai face, ca si ea era pe aproape cu termenul?

Ochi verzi, ce de zapada, mi-ai facut o pofta!Diana cred ca a fost tare fericita, se vede si in poze.

Eu era sa fac ieri infarct cand am intrat in casa si asta pentru ca fiul meu....s-a tuns. El decupeaza foarte mult, ii place chestia asta, si ieri, intr-un minut si profitand de neatentia bonei si-a ajustat bretonul in forma de V , si a apucat sa mai bage foarfeca si pe la spate (din fericire acolo nu se vede). In fata insa a taiat cu elan, abuia de am reusit sa mai dreg cate ceva aseara. Na, tocmai acum, de ziua lor o sa arate ca un tembelica! Imi pare rau ca nu l-am pozat dar am fost prea socata !

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Alex Vlad

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

LA MULTI ANI Vladut si Alexandru
sa cresteti mari si frumosi si sanatosi,si sa aveti parte de tot ce e frumos in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Intru si eu scurt ca sunt in pregatitul tortului pt David, dar nu voiam sa ratez ocazia de-a-i ura "La multi ani!" scumpului blondut al Aimeiutei... Vladut sa cresti mare, fericit si sa ai parte numai de bucurii in viata .

si lui Alex de Eliza si, pt ieri, lui Dragos de Cassandra, sa cresteti mari, sanatosi si fericiti.

Roxana, merci frumos ca te gandesti la mine... inca sunt aici pe baricade, astept ca bebe sa dea semne ca vrea sa iasa...dar se cam lasa asteptat si eu fac efort fizic ca doar doar... Poate mi-o ia Miha inainte (frumoasa burtica, mamico, asa ca de fetita ), ca vad ca se programeaza cam cand ar fi data limita la mine ...sau poate nastem in paralel, ca pe baietii nostri mari.

Va pup si ma duc la treburi...si va tin la curent pe cat posibil

PS AZI sosteste si mama, URAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

39+ & David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

la fetele frumoase si la copilutzi si multumiri.
Dama tinem pumnii, pe Miha o mai tin eu burtoasa, sa mai stea puiuca la cald .
Tocmai azi, cand am zis sa stau mai mult pe forum am treaba la birou ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani!!! VLADUT

La Multi ANi!!! ALEXANDRU

Sa fiti sanatosi, sa cresti mari si norocosi si sa le aduceti numai bucurii celor care va iubesc. Petrecere frumoasa intr-o zi asa speciala si distractie la maxim.
Aime, Eliza pupam baietii dragi si sa va traiasca.

Miha frumoasa burtica, azi maine iti tii in brate minunea....sa ne anunti cand e data sa-ti facem galerie

Dama cred ca abia astepti momentul, uauuu de-acum oricand se poate intampla....ce frumos, vine Craciunul cu miros de brad si cozonac si cu miros de bebe mic in casa ...inca o data nastere usoara si sa suntem aici la galerie.

Dana superbe pozele cu Iris, e ca o papusa si ce frumos zambeste ea acolo calare pe calut,e asa de frumoasa.....cum mai e pe la servici???? pupici la fetele frumoase

Roserb si-a facut si baiatul freza sa vada cum ii sta acum e gata, poate il tunzi cheliuta...pacat ca vine frigul, ha ha pupici

Mergi la inceput