Sarbatoriti de nov-dec 04 (160)
Raspunsuri - Pagina 20
try spune:
quote:
Originally posted by aime
Copilu' meu are o noua pasiune...filmele...de ce spun pasiune, ptr ca urmareste un film cap coada, cu un castron de floricele si un suc si le si comenteaza. aseara a vazut partea a doua din Ice Age si cu o seara inainte The ant bully.Si-s in engleza, deci e doar fascinat de actiune...mai si intreaba" ce spune mami, ce spune?" ptr ca eu n-am timp sa stau sa-i traduc sau sa-i citesc...in seara asta is curioasa sa vad ce cere. Aaa, poate il stiti, e un film care iarasi i-a placut ff mult "The land before time" e super, l-am vazut si eu, cu el odata, ptr ca nu-l stiam si nu puteam sa-i explic.
Ne inscriem la aceeasi categorie, alex e fascinat de filmele de desene, nu de genul celor de le cartoon network. Si la fel comenteaza tot si-mi spune ce se intampla.
E obsedat de ceea ce numim noi generic nenea rau (pt ca un fiecare desen e un personaj rau) si una doua foloseste cuvantul asta la maxim: copacul rau (desi a vazut doar un copac care cadea mistuit de foc din Bambi), vanatorul rau, regina cea rea etc. El numeste filemel dupa personajul rau din ele. Imi zice ca vrea desene cu regina cea rea, nu cu alba ca zapada. Da' banueisc ca e o faza trecatoare.
Si mai nou adrian e un spectator la fel de fidel. Daca-i blochez vederea sa-l vezi cum se da dupa tine ca sa se uite si e absent la tot ce-i in jur, se uita la ele siderat. Si l-am surprins si razand la anumite faze. Nu-mi place ca si adrian a inceput cu desenele de pe acum, dar banueisc ca face parte din pachetul mostenit de la frate-su. Nu poate sa invete mai devreme doar lucrurile bune, ci si naravurile.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
try spune:
quote:
Originally posted by danette
LA MULTI ANI cu bucurii si sanatate Dragos-Andrei de Cassandra!
Aime... tot de Disney sunt:
The ant bully? si The land before time?
Mey.. si eu care credeam ca am aproape toate desenele animate...
Sunt faine? Oare de unde sa le iau?
Eu nu le-am vazut nici macar pe la inchirieri DVD-uri...
Recent ne-am 'aprovizionat' si noi cu cateva de la Disney:
Cap & Capper
Oliver & Co.
Dinosaurs
Flushed away
Thumbelina
si dupa-amiezele vizionam filme. La fel... cu struguri, cu biscuiti, cu suc...
Dana, noi avem 44 de filme trase de la amici pe DVD-uri (alea clasice) si mai nou a descoperit sotul un site de unde sa-si ia ce film de desen animat vrea. O sa-l rog sa-mi dea linkul si vi-l dau aici.
La noi tot ce apare nou pe piata il vedem de zeci de ori, avem antena de satelit si acces la canalele de filme PPV (pay-per-view) - fiecare canal ruleaza acelasi film continuu toata ziua, neintrerupt de reclame, reclamele sunt doar la filmele lor si doar in pauza dintre filme. Pana sa facem rost de DVD-urile cu desene Alex se uita pe PPV si de 2-3 ori la acelasi desen intr-o zi, ma rog cu pauze de joaca ca se mai si plictisea.
Negresit va dau linkul cu filmele de desene sa va trageti ce vreti de acolo.
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
ionela roxana spune:

VladimirAndrei(aime), blondinul lu‘ mami, sa-ti faci fericiti parintii care te iubesc nespus de mult, multa sanatate si mult noroc!!!; aime
sa nu uiti ziua asta niciodata
!

Alexandru(eliza) multa sanatate si mult noroc in viata!!!
mihaela frumoasa graviduta mai esti; te-ai mentinut perfect, adica dupa nastere vei fi ca noua!; printesica este maricica?; vai dar ce putin mai este, si sa vezi ce fericit o sa fie Robert ca are o surioara; imi place la nebunie mutrisoara lui, asa de important, si ma gandesc cum oo sa reactioneze cand o va vedea pe bebica; sa stai cumintica da!!!
dama draga de tine, tu mai ai putintel si vine puiul, iar tu faci ce tort???; parca ma revad pe mine acum 3 ani, cand mai aveam putin si-mi dadeam duhul dar eu faceam tort ptr ziua Arisei; este greu dar este frumos, devii si mai puternica in asemenea situatii, si parca tie mila de cel "mare" sa-l lasi fara tort; hai ca trebui sa mai rabzi un piculet si mai ales ca va veni si mama ta va fi si mai fain apoi; sa stii ca ti-am admirat si tie burtica, te mentii bine, frumoas-o!!!; daca sare dopul ne dai de stire!!!
roserb haios baiat ai mey
; sa-i fie de bine noua tunsoare!!!
eu cand eram la gradi, de vre-o 5-6 anisori, o tot vedeam pe educatoare pensandu-se in clasa la catedra ei(pe maica-mea nu am vazut-o pensandu-se never, ptr. ca ea a fost si este total paralela cu lucrurile astea); si azi am vazut-o pe educatoare, maine asa, pana cand mi-a vanit idea sa ma "aranjez" si eu nitelus, deh eram mare gradinara, si m-am dus acasa frumusel si am luat o forfecuta so harsh mi-am "smuls" spranceana; ei dar baiul mare a fost, si maica-mea mai sa faca stop cardiac, ptr ca a doua zi trebuia sa ne fotografieza ptr. nu stiu ce anume, si iaca asa am acasa la casa parinteasca un ditamai tabolul cu spranceana stanga "jumulita"; uite asa cu copii
try spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Poza promisa,cu cei 2 prieteni.
Off, Doamne cand te vad gravida mi-aduc aminte de mine gravida cu alex, burta ta parca ar fi copia mea de atunci. Aceeasi forma de burta aveam si eu.
try spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi, Vladut si Alex, sa le aduca DD multa sanatate si nuami bucurii si cadouri mutle, multe, ca asta-i si doresc ei cel mai mult acum.
Si-am ramas restanta la urat si pt gemenusii lu' Didutza si pt Andreiul Cassandrei.
monica-elizabet spune:
Am deschis
CAPITOL NOU AICI
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post