Sarbatoriti de nov-dec 04 (160)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dragos, sa fii sanatos si cuminte!

Ionela, ma bucur ca isi mai aduce cineva aminte. Si mie mi-a ramas in cap exact ce spui si tu, de asta cred ca este si speriata ca va avea gemeni. Sunt aproape sigura ca Felis, Paxela sau Onitza au cunoscut-o pentru ca imi aduc aminte de niste poze in parc.

Ce texte are Arisa, am multi prieteni scorpioni chiar si fratele meu l-am serbat azi si stiu foarte bine ca pot fi tare dragutzi daca vor (insa si foarte rai ), sunt ambitiosi si tin la familie. M-ai lasat masca, la voi se poate inchiria un caine, cum vine asta? Ma gandesc de un animal te atasazei, nu mi se pare firesc asa.
Ana, nu are doar hainute rosii, s-a nimerit asa la poze. Ei ii sta bine cu orice culoare, negru si maro nu prea ii cumpar eu desi ar fi mai practic sa aibe niste pantaloni asa inchisi la culoare. Combinatia cu hainute rosii, blugi si cizmulite rosii imi e la indemana. O mai imbrac hainuta roz cu pantalon grena sau hainuta portocalie cu blugii cu floricele. Imi e drag ca a inceput sa stie cum se asorteaza, isi alege si manusile in functie de hainuta si a invatat si ce ghetute trebuie sa ia in functie de haina ori roz/ ori cele rosii cu portocaliu. Dar acum are o mare pasiune sa ia rochite si e frig rau, prefer sa ia pantalon. Pe fiecare zi vine jegoasa de la gradinita, trebuie sa aibe zilnic o serie noua. Si cel mai grav, acum are o mare julitura in frunte a cazut la gradinita pe ciment si educatoarele nu stiau cum s-a intamplat, sper sa nu ramana cu semne .

Ana are suzeta de cand era mica si nu o vroia, a fost pe post de jucarie pentru papusi si uneori se mai prosteste cu ea. Eu incerc sa ma abtin sa o vad iar bebe desi imi place sa-i pun suzeta in gura cateodata, s-o infas in prosopul de baie . Ea oricum este foarte mandra ca a crescut si incepe sa refuze prosteala. Vreau un bebe rau de tot, sa nu o mai chinui pe Ana .

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

oti da am cunoscuto si chiar ma mira decizia ei de a avea bebe 2 dupa cat de speriata era prima oara, chiar ma gandeam cand am citit ca va avea gemeni cum va face fata, dar la rezolva Doamne doamne pe toate

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!...cam tarzie ora dar, de vreo ora tot citesc asa mai pe diagonala, dar am vazut poze la greu vai ca frumosi sunt toti.
In primul rand LA MULTI ANI, TUTUROR SARBATORITILOR! Scuze ca n-am fost "in direct" dar, am avut multe de facut, am fost si beteaga,eu rauuuu iar Diana cativa mucisori, ne-a virusat sotul, ca deh suntem fetele lu' tata cum zice el si ne da tot ce are Apoi toata ziua la zapada, ca la noi a nins, asa mult de-am iesit si cu sania...
Mey, dar ce-i cu Ioana? Chiar ieri am vb cu ea pe mess si n-a zis nimic, eu n-am intrebat, ca nu citisem pe aici.

Noi mai avem un pic si ne sarbatorim, a picat varianta cu gradi(petrecere la gradinita) ca nu ne-au dat astia caldura, asa ca anul asta vom face acasa o mica petrecere.
Am vrut sa zic multe dar, am uitat...de la oboseala se trage...
Am pus si cateva poze, sa nu ne uitati
Va si ca doresc o noapte linistita!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, VLADIMIR-ANDREI!(Aime)
LA MULTI ANI, ALEXANDRU!(Eliza5)

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LA MULTI ANI PENTRU VLADUT SI ALEXANDRU!!!

Sa cresteti mari si frumosi si norocosi!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Vladut, Alex, sa fiti sanatosi si cuminti!

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI Vladut si Alexandru!sa cresteti mari,sanatosi si nastrusnici

ma duc sa-mi beau cafeaua caci dorm pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI! VLADUTZ sa cresti mare si sanatos, sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mihaela, ce iarna in toata regula printesa frumushica

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

La multi ani Vladut !
La multi ani Alexandru !

Aime, Eliza !
sa va traiasca baietii, sa creasca mari, frumosi, sanatosi si sa va aduca multe multe bucurii!

Mergi la inceput