Sarbatoriti de nov-dec 04 (160)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Helooooou!

DRAGOS ANDREI de cassandra, sa cresti mare si voinic si mami sa ne povesteasca mai des despre voi

Am vazut o fetita absolut fermecatoare, damiana, e atat de naturela in toate pozele si ii sta f bine cu plete, Cristina.

Apoi pe Iris si calutul ei, pe care acus nu mai incape, e o strengarita...Dana, suna-i sau vezi cum poti sa dai de ei, ptr ca un colet in cele mai bune cazuri ajunge cam la o luna, acuma, poate voi ca sunteti mai aproape ai noroc. aaaa si sa stii ca nu-s eu chioar asa mare maestra in bucatarie....sunt pe aici niste bucatareseeeeeee

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Roxana, pai pastrezi cadoul Quelle ptr Mos, n-ai incotro. Al meu si al Mihaelei comandata nul trecut ptr ziua picilor n-a ajuns nici pana in ziua de azi...asa ca... Eu mi-am luat peredele de la ei, au fost f promti si is ff multumita de calitate, culori, etc. Am constatat (am primit cu intarziere rulorile ptr geamuri, dar am fost instiintata si prin SMS si postal...culmea corectitudinii, nu?) ca e in functie de produs, daca au sau nu pe stoc, daca il comanda in Germanica si nu-l au nici acolo...

Copilu' meu are o noua pasiune ...filmele...de ce spun pasiune, ptr ca urmareste un film cap coada, cu un castron de floricele si un suc si le si comenteaza. aseara a vazut partea a doua din Ice Age si cu o seara inainte The ant bully.Si-s in engleza, deci e doar fascinat de actiune...mai si intreaba" ce spune mami, ce spune?" ptr ca eu n-am timp sa stau sa-i traduc sau sa-i citesc...in seara asta is curioasa sa vad ce cere. Aaa, poate il stiti, e un film care iarasi i-a placut ff mult "The land before time" e super, l-am vazut si eu, cu el odata, ptr ca nu-l stiam si nu puteam sa-i explic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

LA MULTI ANI cu bucurii si sanatate Dragos-Andrei de Cassandra!

Aime... tot de Disney sunt:
The ant bully? si The land before time?
Mey.. si eu care credeam ca am aproape toate desenele animate...
Sunt faine? Oare de unde sa le iau?
Eu nu le-am vazut nici macar pe la inchirieri DVD-uri...

Recent ne-am 'aprovizionat' si noi cu cateva de la Disney:
Cap & Capper
Oliver & Co.
Dinosaurs
Flushed away
Thumbelina

si dupa-amiezele vizionam filme. La fel... cu struguri, cu biscuiti, cu suc...

Si referitor la Quelle, cand am facut comanda am intrebat si-am insistat asupra termenului de livrare. Mi-a spus ca termenul este 2-3 sapt. dar poate sa mai intarzie putin. Oricum in 20.11 sunt 4 sapt. de cand am facut comanda. Ma gandeam ca pana in 23 Nov. (de ziua fetei) sigur imi ajunge... dar... dupa ce-mi spuneti... sa ma bucur daca primim coletul de Sarbatori!!
Ce ma enerveaza cumplit acum, e ca incerc de 2 zile sa vorbesc acolo si nu-mi raspunde nimeni... am rezistat sa ascult robotul lor 20 min...
Daca mai adun 20 min... fac drumul pana la sediul Quelle... fiindca in 40 min. ajung in Satu Mare. Chiar ma gandeam sa le propun sa merg sa-l ridic direct de la depozitul lor din SM... decat sa mai astept posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Dragos Andrei, sa cresti mare si sanatos sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca

va pe toate si pe copilashi

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

La multi ani, Dragos, sa cresti mare si sanatos!

Aime, exclus sa ii cumpar altceva Biancai acum,nici timp nu mai am si nici idei, iar pentru Craciun i-am pregatit alte surprize (in cazul fericit in care si ajung, of course). Am anuntat-o ca ii intarzie cadoul si cu asta basta, e destul de intelegatoare la chestii din astea, mai ales ca sambata avem petrecerile reunite si o sa primeasca o tona de cadouri!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

mama ce fata intelegatoare e bia ...eu cred ca daca pateam asa cu alex in sec 2 incepea

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Dragos Andrei(casandra) mult noroc in viata si multa sanatate!

miria ti-am admirat printesa; cred ca tatii ii topit dupa ea; dupa cum observ este bucatica rupta din tata-su; vai dar ce frumos este in camera la ea; ia spune-mi nu pica din pat noaptea?

chestia cu vrei sa o mai vezi mica, cred ca orice mamica are aceleasi sentimente, sau idei; eu una ma uit la ele si parca ma rog sa mai ramana mici; Arisa stie ca eu vreau sa mai fie mica, si-mi spune mereu " da mami dar n-ai ce face am crescut, dar tot fetita ta sunt nu? oricat de mare as creste tot a ta sunt nu?"; uneori mai sa-mi dea lacrimile, cu greu ma stapanesc;; nu stiu cum sunt mamicile de pe aici, cum stau la partea sufleteasca, dar consoarta mea imi spune ca sunt fraiera rau de tot, ca prea le caut in coarne mereu, ca sa le las sa devina mai barbate, adica intr-un cuvant sa nu mai fiu atat de mult lipita de ele, ei dar eu nu pot, parca am magnet, si ma uit dupa fundul lor(scuze de expresie) si-mi vine sa bocesc.

dana ti-am admirat Irisina! superba copila ai!; ce haioasa este cu calutul; bine ca nu a vazut-o Emily cu calutul ca ma punea sa-i cumpar calut, si asta mai imi trebui, cand tata-su face urat cand vede jucarii intinse prin casa; imi place ca ave-ti caine si cred ca lui Iris ii place la nebunie sa se plimbe cu catelul; si ale mele fete iubesc cainii si vor si ele dar greu sa cresti caine la bloc, asa ca uneori mergem si inchiriem
peisajele sunt superbe! bun fotograf!; vreau si eu zapada!!!;

defapt Arisa este inebunita dupa zapada si abia asteapta sa vada daca anul asta va ninge aici, dar slabe sanse!; Emily inca nu stie ce si cum si ma tot intreaba cand vede in carti, ca ce este asta, si ca o sa fie si aici unde locuim, vede oameni de zapada si ma intreaba daca o sa avem si noi, doamne dar ma inebuneste cu mii si mii de intrebari;
pana acum 6 luni nu scotea un cuvant si acum ma zapaceste de creieri, dar imi place;
pe mine ma enerveaza la culme soata, ca de multe ori cand copii intreaba cate ceva nu le da atentie, si degeaba le acord eu in momentul ala atentie, ptr. ca ele vor ca tata-su sa le raspunda, si de-aici un adevarat calvar si circ, el spunand ca nu este necesar sa le acorzi atentie mereu copiilor, dar in mod sigur nu este adevarat, ptr ca ele atunci devit atatr de irascibile si isi varsa nervii pe mine ptr ca pe el nu pot ca le este teama; ce sa fac cum sa-i explic omului cum sta treaba?

andreap ce mai faci?; sa stii ca ti-am admirat motata, si a cresct mult de cand nu am mai vazut-o; este o frumoasa

de ce s-a retras onitza??????????????????????????
imi pare rau!!!; poate Mihaela ne poate spune cate ceva???; oricum noi o asteptam!!!

otilia ce-mi plac hainutele Anei, numai de culoare rosie are???; imi place la nebunie nuanta de rosu, ceea ce as dori si eu ptr. fetele mele, dar in zadar, aici nici nu prea gasesti, si daca sunt sunt sunt ori prea spalacite, ori prea scumpe, si mai este o chestiune, soatei nu-i place culoarea rosie si deaici alt circ

si da imi amintesc de simina; culmea, si nu vreau sa mint pe nimeni, dar uneori m-am gandit la ea, poate ptr. faptul ca mereu ne spunea ca fata plange, ca nu se poate odihni noaptea, etc, si mi-a ramas intiparita in memorie; de altfel de toate fetele imi aduc aminte, n-am uita pe nimeni; ce bucurie trebui sa fie sa aiba gemenasi!; superba, dar vad ca ea este f. speriata, de fapt o inteleg, ptr. ca dupa cum imi amintesc nu avea pe nimeni cine s-o ajute; va fi greu dar sper din tot sufletul sa se poata descurca cu trei pui!!!

Emily iubeste animalele, si mai nou o intriga, sau o face curioasa de ce animalele au coada si ea nu; si ma tot bate la cap sa-i cumpar coada; dar pe mine ma atrage feleul ei de a povesti, naturaletea si copilaria din ea, ceea ce la Arisa n-am simtit;
viata asta de mama uneori mi se pare atat de grea si rea!!!

era deunazi la tv o emisiune cu domeniul medical, la care la sfarsitul emisiunii m-am regasit din nefericire printe unele descrieri, si ii spun soatei, la care el ma invita la o vizita la medic, iar eu ii spun, "las ca ma duc mai pe la batranete incolo, dupa ce cresc copii, ca inca sunt tanara si nu-i grav", dar la care Arisa pe un ton fffff. serios( ce pe mine ma scoate din tatani) imi spune, "lasa mami, dute la doctor ca noi am crescut deja si sia-asa o sa ai f. mult timp"

Mergi la inceput

roxana, ce haioasa e aia mica...auzi sa vrea coditza lasa ca o sa aibe o coada maaaare cand i-o creste parutul pe toate 3

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Poza promisa,cu cei 2 prieteni.

Miria,sa-ti traiasca printesa motata! E tare scumpa! Si noi am vrea sa-i luam lui Robert un topogan,cadou de ziua lui. Ne mai gandim asa pe ultima suta de metri.

Pupam si pe Iris cea sugubeata si zambitoare si interesanta...

Ionela ce cerere originala...Super! Si?De unde scoti coada acu?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Miha, super poze!
are niste ochisori Robert al tau.... cu gene lungi si-ntoarse... frumos foc! si ce cofetar e mai... presupun ca prajitura facea... sau placinte?
Burtica pe masura de frumoasa... Doamne ce bine arati!.. si cand ma gandesc ca mai ai doar un pic pana se naste si bebelina. Fantastic ce noroc au unele sa poarte asa frumos sarcina...

Ma tot uit la Vladutz cel blond, cat de bine seamana acum cu Ghiocel. Cand era micutz, ziceam ca-i leit taica-sau... si cand colo...

Dama, Ionela... si mie imi incanta mereu privirea prima zapada. E drept ca aici, unde stau eu, inca am parte des de zapezi iarna. Dar de cand cu povestea asta cu incalzirea globala, parca altfel ma uit la fulgi si la brazii grei de omat. Sper din suflet sa apuce si fiica-mea ierni adevarate, cu zapada, cu ger ... asa cum au fost iernile din copilaria mea. Am o poza cu mine la 3 ani, in gradina casei noastre, eram pe trotuar si zapada era cat mine... deci clar avea cam 1 m...

Am reusit in sfarsit sa vorbesc astazi la Quelle, dar desi am sunat pe un nr. de Satu Mare, nu stiu cum m-au redirectionat la birourile din Bucuresti.
So... tipa cu care am vorbit a gasit in calculator comanda mea si mi-a confirmat ca in depozitul din Satu Mare a ajuns rochita si niste baterii de la o papusica pe care-am mai comandat-o... dar papusica Picollina nu-i.
Bine ca au sosit bateriile, nu?
CULMEA!
Eu nu inteleg... papusa vine din Köln (sa zicem) si bateriile aferente vin din Linz ??, sau cum naiba fac astia de nu e obiectul cu accesoriile aferente in acelasi pachet??

Calutul poney de care scriam se pare ca se mai lasa asteptat... iapa inca nu da semne de fatare...( am inteles ca exista niste indicii cam cu 2 sapt. inainte de eveniment). Nu cred insa ca pana la ziua Irisinei se intampla. Dar mai stii?

Mergi la inceput