Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (49)
Raspunsuri - Pagina 19
magdutah spune:
multumim de raspuns si stefanyia si serbi.
Cam asta era si problema mea: carutul meu e mare, ne ocupa noua cam jumate de masina si noi avem kombi, dar acasa nu are nici frate-miu nici cumnatul. Cat de cat m-am lamurit: cumnatul mai are carutul si scaunelul de masina de la copilul lui. Dar vezi, tu ai avut zbor direct, dar eu am de schimbat si am 4 ore intre avioane ... si nu stiu daca ma descurc singura cu el in brate si un rucsac cu jucarii si pampersi in spate! Si ma tot gandesc ...
Azi sotul are sedinta intr.o sala din aeroprt si l-am pus sa intrebe acolo daca imi dau voie cu carutul pana la usa avionului ...
Si ca spunea serbi de carut care sa strange cat umbrela ... am si eu unul din ala in beci. Sa vad acum daca sta Matei in el ... ca ma gandeam ca ala il folosesc cand o sa aiba 2-3 anisori ...
Pupice !
Magda
Matei 9.04.2007
carmenefr spune:
La multi ani sarbatoritilor acestei zile, Mihaele si Gabriele(e valabil si pt berbati
)si pt picii care azi au mai implinit o lunita!!!

Sa va distrati frumos la petrecerea de asta-seara!!!!
La Multi Ani pt Teodora noastra, sa cresti mare si sanatoasa si sa sti ca mami si tati te iubesc enorm!!!!
Multumim frumos de urari.Dam o bere, un suc, o sampanie, un laptic![]()
Crina_mio spune:
'Neata,
La multi ani tutror sarbatoritilor de astazi, fie ca au implitit o lunisoare, un anisor sau poarta neme derivate de la Sf. Mihail si Gavril.
Vazut si noi pe Lily.. wow... cam prea mult pentru varsta ei, eu sigur n-as fi fost in stare. Inteleg taril;e mai mari, dar...
Vazut (printre pampersii noi) si poze cu Raresel si piciulicii Vlad, David, Anastasia, Mark, Ana Maria si Alexandra. Ce frumosi sunt toti
. In afara de Vlad si David, ceilalti sunt tot din stup?? Daca da, spre rusinea mea nu i-am recunoscut.
Puiul meu a avut astazi a doua zi in care a mancat cu asa o pofta mango!!! Sper sa o tina tot asa si maine sa manace si marul.
Si daca tot va plangeti voi de bebei care nu doarkm, sa indraznesc sa ma "plang" si eu de o bebelina care doarme prea mult?!?!?!
De cateva zile doarme f.f.f bine ziua, cam mult mi se pare mie, adica dupa o noapte (care incepe pe la 9:30) cu 2 teziri pentru papa/doar dat suzeta/sau doar luat putin in brate, se trezeste la 6, mananca bine si apoi doarme e pana la 9(ieri) - 10 (astazi). Papa fructele, ceva completare de tzitzi daca e cazul, se joaca pana pe la 12 si baga iara un somnic de vreo 2 ore. Apoi se trezeste, se mai joaca ~1 ora, papa, se mai joaca putin si iar somnic 2 ore. O fi prea mult somn???
Crina si Maya Georgia
magdutah spune:
Cautand ieri despre cereale am dat de o lista cu ce e bun si ce nu e bun de dat la bebelusi de mancare.
Eu stiu ca voi sunteti departe cu diversificarea ... dar scriu si eu asa poate totusi va ajuta candva !
Deci se spune DA la:
morcov, cartof, dovleac, bostanel, mazare, fenicul, spanac, pastarnac, banana, mar, ovaz, orez, mei, carne pui, manzat.
DA, insa dupa un an : organele interne de la pui, lapte de vaca, peste, citrice, nuci, grau. (La capitolul asta au precizat ca in anii trecuti se recomanda sa se dea un ou pe saptamana si carne de peste... acum insa le e frica de alergii... ) Clar: daca nu sunt probleme se poate da !
Ca sa nu fie probleme cu burtica tot de la un an se recomanda: ceapa, varza, gulie, brocoli, conopida.
Nu se recomanda sa se dea dupa masa: suc de legume, ceai dulce, compoturi de fructe cu adaous de zahar.
De asemenea nu sunt de acord cu fructele mai devreme de 7 luni! Sau mai bine zis sa nu se inceapa diversificarea cu fructe caci e posibil ca dupa aceea sa refuze legumele care nu sunt dulci! Sunt de acord cu adausul de fructe in cereale ! Dar nu cu sucul de fructe caci or sa refuze copii apa ... etc.
Cam asta a fost rezumatul la ce am citit ieri ... sa vedem astazi ce mai reusesc !
Pupici la tot stupul !
Magda
Matei 9.04.2007
Mihael@ spune:
Fetelor, multumesc pentru urari. Spun si eu la multi ani sarbatoritilor de astazi, sa fie sanatosi si fericiti
Ioanaradu, ce urare haioasa...merci si asa sa se intample, cum spui tu 
Eu am o stare tare aiurita azi, deprimata si suparata, fara motive evidente...cred ca e un fel de PMS, ca testul de sarcina a iesit negativ deci tre' sa vina rusii...sper sa vina sotul si sa ma scoata din starea de kakao..a, el imi zice de ce sunt acritura cand am stari de'astea![]()
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
carmenefr spune:
Acum 8 luni pe vremea asta, asteptam sa vina fro asistenta sa-mi spuna si mie la ce ora se naste fata mea![]()
Inca mai aveam burta...O pozasem cu telefonul cu o seara inainte..cica ultima seara cu burtica...![]()
Bine, burta am si acum...![]()
![]()
![]()
Cum a mai trecut timpul...Nu-mi vine sa cred ca am un copil mare, care alearga dupa motan in premergator, care canta, merge in picioare o tura de casa, care zice mai nou ma-ma, ta-ta, ba-ba, ne-ne, ni-ni, ma-ma-ia, ta-ta-ia(i-au iesit doar o data), a-ia=motanul, pa-pa...
Sa ne traiasca copiii sanatosi, ca mare bucurie ne-au facut cu venirea lor pe lume!!!!Si cu siguranta stiu cat de mult ii iubim
iuliana_2007 spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi.Multa sanatate.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
iuliana_2007 spune:
Si eu cand stau si ma gandesc cat de repede a trecut timpul asta,nu-mi vine sa cred cand ma uit la ea.Cand o vad cum topaie cand o tin de manute.In ultimul timp este si mai agitata ca cred ca ii ies dintisorii si ei.
Face atatea nazdravanii,este o fetita plina de viata.Ma omoara cu mancatul ca este cam fitoasa dar deja m-am obisnuit cu stilul ei de a manca.Este in urma cu greutatea dar nu am ce sa ii fac.
Eh se face ea mare.Mi s-a ridicat deja in picioruse in patut.
"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."
RaisaFudulu spune:
La multi ani sanatosi pentru toti sarbatoritii...bebelasi, mamici tatisi , frati , surori si bunici...de ce nu poate si pisici![]()
Noi suntem bine miencaite, nu vrem nimic de papa suntem in greva cred ca vrea sa mai dea jos din gramele puse cu sudoare

Loradin m-ai facut sa devin melancolica, sa imi aduc aminte de cum a fost prima oara pe forum, cat de timida eram si cum ati devenit cu toate cele mai bune prietene ale mele....chiar si sotu e invidios cateodata pe voi....am putin timp liber "stai sa intru si eu putin pe forum sa vad ce mai zic fetele"....sunteti minunate ati facut copii dragalasi si ma bucur ca v-am intalnit
Azi mergem la primul chef sper sa nu fie prea dezastruos pentru mandra....o sa fie si copilasi ...eu cred ca va reactiona bine ca ii plac copii....cand ii pun filmuletele de la voi...rade chiuie si vrea sa ajunga la bebe sa il mangaie.....ea prin mangaiat intelege zgariiat
...dar ii plac mult vocile de copil...si la tv la reclamele pt copii e atenta imediat apoi gata nu o mai intereseaza pe moment
Avem pozici multe aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
karra80 spune:
Vreau sa va intreb are careva scaune de masina de la maxi-cosi?
Ca mie mi s-a pus pata pe www.maxicosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=11" target="_blank">astasi vopiam sa mai aud niste pareri.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 9
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie