Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
RaisaFudulu spune:
Sherbi ai luat cereale de la aia? daca da cat a ajuns transportul...earam curioasa sa vad daca merita
Eu am comandat Humana de pe site-ul ala din Germania am virat banii si acum astept sa vad daca nu cumva e teapa....sper ca nu va spun
Avem pozici multe aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
arissa spune:
La multi ani celor ce poarta numele sfintilor MIHAIL si GAVRIL, bebei, mamici, tatici si alti membri ai familiei!
Azi suntem mai bine pentru ca m-a lasat Maya sa dorm, m-a trezit o singura data. I s-o fi facut mila de mine sau or fi functionat rugaciunile lui loradin
.
martutza, ce vitamine iei? Mai ia cineva vitamine? Si de care?
Plec la bucatarie.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
sherbi spune:
am comandat ieri. sper sa ma contacteze astazi sa-mi zica cand ajung, ca eu am mai facut comenzi pe net care nu mi-au fost onorate.
cu posta ma costa 7 lei, cu curieratul rapid 30 de lei. am ales posta evident, ca nu ma grabesc asa tare.
astept sa-ti vina produsele si dupa aia platesc si eu la aia din germania.
la multi ani, winnie si teo! sa cresteti mari si frumoase!
la multi ani tuturor care poarta numele sfintilor mihai si gavril!
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
magdutah spune:
arissa uite un cantecel pentru albinuta ta Maya
www.diebienemaja.de/" target="_blank">aci
Magda
Matei 9.04.2007
sherbi spune:
karra, eu am scaun auto maxicosi si mi se pare de o calitate f buna.
eu am insa scaun tip scoica, pt. 0-13 kg, dar cred ca-l voi schimba cand face piciul un an, nu 13 kg.
sunt foarte multe scaune pe piata si e foarte greu de ales, insa eu am sa tin cont ca urmatorul scaun sa aiba si facilitatea de a fi dat pe spate, astfel incat la drumurile lungi sa poata dormi bb comod, nu da-n-curulea.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
elpower spune:
Buna dimineata...ah, de fapt, buna ziua! Ca pana linistii Duracelul si reusi sa iasa din priza dura ceva. Nu mai vrea sa doarma singura ziua, iar azi noapte nici cu mine n-a vrut. Am lasat-o sa planga un pic, dupa care am adus-o cu noi in camera si cine ranjea cu gura pana la urechi la ora 12 noaptea? Ghici! Cred ca ii lipseste tac'su, nu stiu ce sa zic. E si de la dinti, dar cum s-a asezat el langa ea in pat, au adormit amandoi.
Sa felicitam si noi mamici si albinute Mihaele si Gabriele si tatici si pitici Mihaili si Gavrili! Sa traiti ca frumoase nume mai aveti!
La multe lunite si piticilor nascuti azi! Sa va chinuie cat mai putin dintii si sa fiti sanatosi si papaciosi!
quote:
Originally posted by Elena.2006
Neata'!
Vin si eu la o cafea!
Felicitari pentru pisu la olita lui Eduard!
Felicitari si pentru Amalia, ce cantareata e ea,.
Ela nu te stresa prea mult ca nu aveti dinti, nici noi,desi ne chinuie si pe noi de vreo 3 luni, asa ca asta e.Am vazut o solicitare de la tine pentru chat, scuze, dar nu am avut timp, eu las pc deschis dar nu prea trec pe la el decat f. putin ca si eu am un Duracell in casa si nu am timp nici sa mananc.
Multi pupici pentru Thea si multa sanatate!Intrebare: fierul i l-a prescris asa fara nicio analiza?Ca si noi luam dar am avut analiza de sange facuta si aveam un pic de anemie.Si o alta intrebare este legata de oscilo, pentru ce i l-a dat? Pentru imunizare sau pentru raceala?Nu e prea mica pentru asta?
Bikymi-am salvat reteta de kefir, sarut mana! Sper sa o si fac si sa imi iasa!
Si la noi e frig, pa a nins cu fulgi mari de dimineata, acum parca s-ar transforma in ploaie.
Gabdyd sper sa nu te superi ca te-am adaugat in lista de messenger.Am urmarit ce spuneai tu despre medicul pediatru homeopat si vroiam sa-ti cer detalii despre el.Parintii mei sunt din Jud. Valcea si cand voi merge odata acolo, poate imi fac timp sa il duc si pe Adita la medicul la care ai fost tu, daca e din Valcea.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze
Elena, fierul ni l-a dat asa, de profilaxie, dar ne-a dat 6 picaturi , iar pe prospect scrie ca 2-4 pic se dau profilactic, asa ca eu o sa-i dau maxim 4 daca nu ii fac analize. Am intrebat-o de analiza si a zis ca nu e cazul, dar asa se da. Asta e! Oscilo ne-a dat pt imunizare, dar am uitat sa o intreb cat timp. Cica nu e mica, dar, pe de alta parte, am citit in cartea de homeopatie postata pe 4shared, multumesc celei care a postat-o, ca medicamentele astea facute din remedii homeopate, dar la gramada, n-ar fi prea bune. Adica, nefiind date la persoana si afectiune , cio la o multitudine de persoane cu o afectiune, nu ar mai functiona corect. Oricum poti citi acolo, daca vrei amanunte. Neuron in vacanta uita de ieri pana azi ce a citit. Ideea de baza: nu e indicat. Dar, nici sa-mi raceasca mereu si sa o umflu de antibiotice n-as vrea. Mai bine ajung la un homeopat cu ea, da unde? Stie cineva in Craiova.
Va pup si mai revin , daca pot.
pentru tot 

!Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
quote:
Originally posted by loradin
Neata,
In primul rand vreau sa urez multa sanatate micutilor bolnaviori!!
Despre noi:
va rugam sa ne bagati si pe noi in gasca celor care se matzaie toata noaptea.M-a zapacit de trei nopti.Nu stiu ce are.Se trezeste plangand ! Dintisorii i-au spart gingia asa ca nu cred ca este de la ei.Habar nu am ce se intampla cu ea! Sunt rupta de somn.Pe mine daca vrei sa ma omori nu ma lasa sa dorm noaptea. Deja incep sa ma ingrijorez de kg pierdute.Am 48 de kg si daca voi continua in ritmul asta o sa-mi adun oasele de pe jos! Ma simt slabita si fara vlaga.Mai exact am acea senzatie de sfarseala.
Ana continua sa ma uimeasca cu trasnaile care ii trec prin cap.Mai nou si-a gasit o alta ocupatie.Sare in fund in patutz dupa care se arunca cu nasul in plasa de la tzarc.Si-a facut nasul precum clovnii.Dupa ce ca atunci cand rade s-a invatzat sa stranga nasul acum il mai are si colorat.La inceput m-a distrat dar acum mi se pare chiar urata.
Priviti HAL DE NAS
Nu am reusit sa citesc tot insa as avea si eu nevoie de cateva informatii!
1. Daca le-ati luat ghetutze- de care si de unde!!!
2.care sunt pana la urma cele mai bune scutece ca m-am zapacit!
3.exista un loc unde s-au pus retzetele pentru bebei si unde le pot lectura cand am mai mult timp?
Va las acum ca nu mai pot de foame.Profit si eu ca doarme "clovnul" si ma duc sa infulec ceva.Va pup si daca aveti timp astept sa-mi raspundeti.Daca nu aveti timp nu-i bai.Cand puteti voi!!!
Minunea noastra la 8 luni
Bai, iti vine sa o mananci cu nasul ei cu tot! Oo minune de copil!
1. Ma intereseaza si pe mine ca am unele de la soacra-mea, dar nu reusesc sa ii bag piciorusul in ele, desi la talpa sunt mari.
2. Pai cele mai bune sunt alea din care nu iese kk si pisu' , logic, nu?
3. Retete de la Iunia gasesti aici: http://ruzabuburuza.blogspot.com/
La altele nu pot da link, dar sunt pe mami . ro o gramada si daca ai timp sa descarci de pe 4shared.com cu userul martie_aprilie_2007 si parola stiuta, sunt destule si acolo.
pentru tot 

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
quote:
Originally posted by gabdyd
Mai fetilii, revin cu precizari ca vad ca dau dr oscilococcinum la bbei intr-o veselie! Mie dr homeopat mi-a atras atentia ca NU se da la bbei. Abia acum ca are aproape 4 ani ma lasa sa-i dau lui Julie. Cica e prea tare pentru ficatul lor minuscul. Si eu ii dadusem deja la a mica fro 3 juma de doze. So, nu se da si basta! Daca tineti neaparat, ori ca dati un capacel de granule ori ca dati tubul tot e aceeasi balarie. Asa ca le puteti da un capacel, ca e si scump. Da' mai bine nu'.
Ca tot imi "aduserati" aminte ma duc sa-i dau fie-mii dushca de dimineata, adeca extractul de maces, 10 picaturi la tzoiul ei special.
si va rog insistent, nu mai puneti filmulete de-astea haioase ca are omul treaba, da?
Diana, mami de Julie14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007
Nu-i asa , Gaby? Asa gandesc si eu, dar nici nu stiu unde sa gasesc un dr homeopat sa ma primeasca cu piticenia.
pentru tot 

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
alexia3 spune:
carmen 94 sa sti ca veizoa este de vina nu priza ...ca si noi de cand nu mai am veioza in priza nu mai il atrag prizele...doar cand sunt ocupate...baiat econom...asa ca si david al tau...pupam dulce pe nasuc...cica a fost la un gratar...las ca data viitoare ne chemati si pe noi poate ne facem timp si..bani sa venim si noi innot ca de avion mi-e groaza atatea ore...
lilidana...eu am folosit la Alexia cand avea aproape 3 ani......si da, eu am o sora in sua dar in partea calda adica in california si ceva prieteni in canada...asa ca de asta mai stiu...as vrea sa ne mutam acolo dar...mi-e frica sa o luam de la inceput...avem viza amandoi dar nu si drept de munca...oricum mare parte din fam mea este acolo ...sa mai creasca Bryan si...il fac american cu acte in regula nu doar dupa nume...
stefania subscriu la ce a zis sherby..poti lua carutul cu tine fara plata suplimentara...uneori ro spun ca nu au loc si vor sa ti-l trimita la cala...dar sa nu fi de acord ..spui ca nu poti tine copilul in braste de la ghiseu pana la usa avionului si invers ...asa ca il vrei cu tine...si il lasi la usa avionului... asta mi s-a intamplat la avion mic...
si eu am avut carut umbrela..dar ceva mai mare decat cele clasice...insa erau si cu carut mare care il lasau la usa avionului...nu stiu ce sa zic ...dar mai intreaba si cere mai multe facilitati de bani pe care ii dai...zic si eu...
si eu ma intreb ce-o fi cu iunita? ...
iuliana 2007 felicitari pt ridicatul in picioare ...aveti forta suficienta, deci mancati suficient
si uite ca arv trebui facut cap nou...dar nu stiu..
Bryan doarme, eu ar trebui sa fac mancare...dar lene mare, asa ca ma joc cu Alexia remi...ce vremuri...cand eram mica imi placea tare mult sa ma joca remi si ...acum am ajuns sa ma joc tot ce imi place , dar nu faceam ca eram prea mare...insa acum fac -joc cu Alexia...va pupacim si mai venim
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare
elpower spune:
quote:
Originally posted by riloasa
Buna! Si al meu de 3 luni numai se trezeste noaptea din ora in ora. Am zis ca nu mai pot. Dar deja m-am obisnuit. Si cred ca o sa o mai tina as cat timp alaptez. Spuneti-mi si mie cat suc se da pe zi la bebe? Nimeni nu stie?
Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/
Intr-o carte pusa tot pe 4shared "Nutritia si alimentatia pediatrica", scrie ca necesarul de ala la 6 luni este de 130-150ml pe kiloggram pe zi. Asta cuprinzand, cred eu si laptele si sucurile si apa si ceaiul pe care il dai la bebe.
pentru tot 

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

.
. So, nu se da si basta! Daca tineti neaparat, ori ca dati un capacel de granule ori ca dati tubul tot e aceeasi balarie. Asa ca le puteti da un capacel, ca e si scump. Da' mai bine nu'.
14.11.2003 si de
15.04.2007