Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
roxanici spune:
La Multi Ani sarbatoritilor zilei: Mihai, Mihaele, Gabriele, Gabrieli, pitici, mamici ,tatici sau bunici. Sa fiti sanatosi si voiosi 
Mai da' ce mi-a placut de Lili aia, totusi mi se pare foarte mult ptr un copilas. Canada, SUA, Rasha, Ostrelia, alea mi se par ok dar Djibuti, Cote d'Ivoire...sa fim seriosi....
Iunia, pe unde umbli mama draga? cu ce mai lustruiesti parchetul de nu mai ajungi si pe la noi?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
gabdyd spune:
La multi ani Gabitzei si Gabitzele, Mihai si Mihaele, fie ca sunteti albinute sau bondari, mamici sau tatici!
La multi ani! si pentru albinuta mea cea mare si tatal ei ca sunt amandoi Gabici. 

pentru voi toti!
Laina spune:
LA MULTI SI IMPLINITI ANI PENTRU TOATE MIHAELELE, GABRIELELE, MIHAII SI GABRIELII DIN STUP SI AI STUPULUI! 
va iubesc si nu stiu ce m-as face fara voi! 
Elena.2006 spune:
La multi ani tutoror celor care poarta numele arhanghelilor, fie ei pitici, mamici, tatici sau ce vreti , inclusiv mie!!!
La multi ani albinute si bondarei care mai adauga o luna!!!
Multa sanatate si tot ce va doriti!!
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze
karra80 spune:

Abinuta WINNIE

Sa cresti mare si sanatoasa si sa ne aduci numai bucurii.
Mami si tati te iubesc cel mai mult pe lumea asta, comoara mea mica,ne-ai luminat viatza cand ai veni pe lume si continui sa faci acelasi lucru zi de zi.
TE IUBIM

Teodora a lui Carmenefr
Pentru toti cei acre poarta numele sfantului de azi.Plecam la munte asa ca avem motivare pana luni......
Va

Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 9
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
paxela spune:
sarbatoritilor zilei

Teo
Winnie

tuturor care poarta numele sfintilro Mihail si Gavril
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
roxanici spune:
Loradin, 
pampersii noi ptr Tzuna
si rares tipa ...again; volumul la mic
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
gabdyd spune:
La multi ani!
si albinutelor si bondareilor care ai mai crescut cu o lunisoara!
la copilasii bolnaviori, sa se faca bine repede.
Am vazut-o si eu pe Lily, e grozava! Eu nu pot ce poate ea
.
Loradin fugi cu melancolia de-aci. Ce, esti de "mamaliga"? Nu de alta, da' ma faci sa plang! 
Metoda de adormit copil: o tin pe langa mine pana vad ca ii "pica ochii in gura" de somn, merg cu ea in dormitor, o pun putin la san, o ajut sa se logheze bine, daca nu adoarme asa o pun in patut, acoperit, pupat, plecat. In doua secunde adoarme. Mai plange cateodata dar ii trece imediat. S-a invatat fata ca paututu' e de dormit
.
Aseara, vine sotzu, cam tarziu, eu cu
]. Ma-ntreaba: de ce esti nesarata? Pai m-a apucat rasul si imediat m-am sarat 
magdutah spune:
neata stup !
Matei iar s.a trezit la 12 noaptea si 4 ca facea caca 

.
Sa vedem astazi cum o fi. In program am morcov cu piept de pui ...
Magda
Matei 9.04.2007