Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Sunt suparata... in seara asta, dupa ce in sfarsit au baut tot laptele... la final au vomat marea majoritate...
Imi vine sa fug in lume...

Am fost la cumparaturi... n-am vazut nimic deosebit la Pampersii din cora... M-am uitat si la 3 si la 4... nici un fel de nor si soare...
Asa ca am renuntat pt. moment la facut experimente... mai ales ca al meu sot era grabit sa prinda marele meci...
chiar... ai nostri au mancat bataie macar?
Am ramas la Huggies pt. moment, de care sunt multumita.

si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eliana: , sa ai rabdare cu ei ... nici eu nu vor asta, dar ... sa treaca repejor ...

Si da, au luat ai nostru bataie

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

banuiesc ca ati vazut www.biertijd .com/mediaplayer /?itemid= 4023" target="_blank">asta. mi se pare incredibil.

eu am luat un bax de pampersi de la help net, dupa ce mai luasem de la ei la bucata. am fost apoi sa mai iau si mi-au zis ca nu au la fel, asa ca in seara asta m-am dus chitita sa-mi dea toate pungile din magazie sa le iau la puricat. norocu meu a fost ca prima punga a fost norocoasa. cum a zis eliana, m-am uitat pe lateral si-am zarit norisorii si soarele. ambalajul e identic cu cel de la cele verzi.
io nu inteleg care-i treaba cu pampersii astia, cum au aparut, de ce nu-s ambalati diferit?

martutza, bine ai venit, ca tare ne mai lipsesti. pupam dintosul casei. hai, fa un efort si intra mai des.
valabil si pt. elpower care trage chiulul la greu.

intrati pe babynewmilk daca vreti humana cereale cu biscuiti. livrarea e gratis in bucuresti. la mine la tara nu .

haidi pa si noapte buna!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Am inteles (e un subiect undeva... despre asta...) ca au facut un loc ca sa testeze piata... si peste vreo luna vor produce mai mult.

Diana pt. incurajari.
Cu cat au luat bataie? Sa vad daca am inimerit-o...

Mergi la inceput

revin ca nu mergea saitul.

priviti www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=4023" target="_blank">aici. mi se pare too much pt varsta ei, dar recunosc ca mi-as dori si eu un david istet asa.

Mergi la inceput

mersi eliana.

tare rau imi pare ca se simt rau puiutii tai. mie mi s-a facut rau cand mi-a vomat david in brate, singura data in viata lui, asa ca te-nteleg perfect. mi se face-o mila, ca sunt mici si neputinciosii, copii astia...las ca vor trece peste asta. noi le transmitem multi pupici si urari de insanatoasire, iar tie multa putere sa treci si peste hopul asta.

Mergi la inceput

Hai mai... io nu pot sa cred... e fantastica pitica...
Sa stii ca baga repede la cap la varstele astea... si acu daca parintii au tot pisat-o la cap cu asta... cred si io ca a invatat... zic si io...
A mea se joaca cu un laptop in spaniola si repeta toata ziua ca papagalu... de cred ca o sa invete sa numere intai in spaniola si poi in romana...
Repetitia e mama invataturii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

neata.

Mai intai de toate vreau sa urez tutror celor care-si serbeaza ziua de nume, astazi de Sf Mihail si Gavril ,multa,multa sanatate , un sincer si calduros LA MULTI ANI!!!!!Si acum sa-mi spun off-ul
Sunt treaza de la 4.30 si abia acum am reusit s-o adorm.Nu-mi vine sa cred! A racit pentru a treia oara in ultimile 2 luni.Asta in conditiile in care radiatorul merge non-stop iar imbracata gros nu este.Iar doctor....iar medicamente.Mi-e mila de ea de nu mai pot.Nasul e plin de mucisori,abia respira.Durerile de dintisori continua si nu inteleg de ce.(gingiile sunt sparte si deja se vad dintii) Am o zi tare proasta.Asa ca profit ca voi dormiti si ii dau inainte cu vaitaturile.Am citit ca majoritatea intampinati astfel de probleme si imi pare tare rau.Pup tot muciosii si le doresc sa treaca repede si usor peste aceast perioada.Numai mama sa nu fi!(in astfel de conditii)
Am culcat-o la 20 si a dormit neintoarsa pana la 4.30 insa nasul nu a lasat-o sa respire.Daca as putea sa-i iau raceala cu mana si s-o implantez la mine ce bine ar fi!

Am stat de multe ori si m-am gandit ca in spatele cuvintelor pe care le folosesc pentru ea(gogoasa infuriata,clovn) sta un copil minunat care-mi umple viata si care ma face atat de fericita cum nimeni pe lumea asta nu ar reusi.Este un sentiment unic pe care sunt sigura ca-l cunoasteti si de care ne bucuram toate.De cand stau acasa m-am ingrozit de cate cazuri vad la tv cu copilasi nevinovati ce trec prin situatii critice .In astfel de momente(desi nu e normal)ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru ingerasul trimis si il rog sa nu se supere ca ma mai vait si eu caci....dee ....sunt om!
Nu stiu daca voua nu va venit uneori sa-l luati si sa-l bagati inapoi in burtica.Nu ca ar fi mai usor ci asa ...din multa dragoste! Desi au fost perioade grele imi este dor de Ana mica,mica,de aceea Ana care abia daca ne zarea .De unde atata melancolie? Am umblat in odisee si am citit mesajele prin care anuntam(noi sau sotii nasterea lor).Imi era asa de dor de momentele acelea cand nu stiam cum sa dau drumul la calculator mai repede sa vad....Oare cine a mai nascut! Cred ca de aici mi se trage starea asta blegoasa! Cum e posibil ca dupa atata timp sa mai bazai la mesaje vechi?Parca se intampla ieri toate.Nu stiu voi insa mie mi se pare ca a trecut timpul asa repede...! Iata-ne ajunse mame,pline de responsabilitati si de griji. Am senzatia uneori ca sunt depasita de situatii,am momente cand spun"nu mai pot" si cu toate astea cineva parca ma ridica si-mi spune"Hei ce faci? Esti de mamaliga? Ana are nevoie de tine!". De cele mai multe ori am apelat la voi pentru a ma ridica . E ceva f ciudat.Am o multime de prieteni si cu toate astea mai repede va spuneam voua ce am pe suflet decat lor! Oare este normal? Pe voi va stiu din mesaje si poze si cu toate astea am atat de multa incredere.Cu voi e atat de usor! Acum plang(superbele mesaje trimise de Ela) acum rad(ghidusiile Iunitei).Ambele stari ma ridica si ma ajuta sa merg mai departe!

Gata ma opresc! Daca eu sunt cu josul in sus nu are rost sa va stric ziua.Dar...repet...dormiti iar eu profit de asta si ma mai descarc! Oboseala bat-o vina!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimi....LA MULTI ANI LA PUIUTII CARE POARTA NUME DE SFANT,DAR BINENTELES SI MAMICILOR SI TATILOR,SI BUNICILO,SA FITI SANATOSI SI FERICITI!!!!

lORADIN... STIU CUM E,TE INTELEG PERFECT!!!

Multimim tuturor pentru aprecieri si pupici!!!

Sanatate bolnaviciosilor!!!!

Si acum....fiumiu dupa cum stiti nu a mai vrut mar,asa ca i-am dat o pauza de vreo trei zile....ce sa fac,sa ii redau marul sau sa ii introduc un alt fruct????si dak spuneti un alt fruct,care????

despre incaltaminte....inca nu i-am luat ghetute pt ca nu am gasit nimik...iar prin casa,o fi mai bine fara,dar am vazut un caz in care un bb de 9 luni a murit pt ca s-a impiedicat de sosetuta si a cazut cu tampla pe parchet si a doua zi a murit,asa ca eu i-am pus niste "adidasi" cu talpa de-aia zimtrati care nu aluneca,i-am luat din metro....
ete pentru ca voi sunteti fete dragute va fac cafeluta....

hai pup revin mai incolo dupa cele 2 ore de condus...pupiciiii!!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani pentru mamici, tatici, bunici, pitici!!!
Va doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire !

Si sa nu va luati nasul la purtare:

Lovi-v-ar cu putere cele mai mari bucurii.Crapa-s-ar butoiul cu sanatate deasupra voastra. Impiedica-v-ati de sacul cu bani. Bate-v-ar norocu' sa va bata. LA MULTI ANI!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput