Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biky spune:

quote:
Originally posted by riloasa

Buna! Si al meu de 3 luni numai se trezeste noaptea din ora in ora. Am zis ca nu mai pot. Dar deja m-am obisnuit. Si cred ca o sa o mai tina as cat timp alaptez. Spuneti-mi si mie cat suc se da pe zi la bebe? Nimeni nu stie?

Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Te referi la suc de mere, morcov, portocale, etc? Eu ii dau in jur de 100 ml pe zi, dar sunt si zile in care nu ii dau. Depinde de ce fructe am in casa, timp disponibil si de care fructe a mai manancat in ziua respectiva.

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

neata!
Am fost la inot! Ne-a placut tare mult, mai repetam experienta, punem si pozici cand le descarcam din aparat.
In rest... mancam mult mai bine, asta e partea buna. Partea proasta e ca mancam doar din borcanele. Nimic din ce gatesc eu nu-i place!!! Asa o critica a talentului meu la bucatarie n-am mai primit...

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

neatza,

ii varza in capul meu, incerc sa raspund, nu ma impuscati daca uit de careva.

Aliona, mama draga da ce fel de Ilincuta ai? numai in brate la plimbare? pai nenica, nu te cocoseaza acum da ia sa vezi peste cateva kilograme cum o fi. Io zic sa pastrezi caruciorul si sa duci munca de lamurire cu ea.

Filme, poze cu Alex umblaret si Razvanel broscuta ma fac ca nu am vazut , mai codasilor, da voi chiar vreti sa ne demonstrati ca cei din urma sunt cei dintai?. stim asta, nu va mai chinuiti.

Paula, bine ca ati scapat de cutit.

Cereale, orz, ovaz si ce mai luat de la naturiste sau bio... sunteti sigure ca sunt ok ptr bebei? ca pe cutiile astea ptr bebei scrie ca is .... nu stiu cum facute cu nu stiu ce procedee ca sa fie adaptate ptr varsta lor. Zic si io, nu stiu sigur da e un gand...

Loradin:
1. inca nu am luat ghetute, io sunt in ceata....sunt niste linkuri mai in urma. poate te inspira
2. Pampersii cei mai buni (doar daca fol pampers) am aprobat cam toate ca sunt cele cu banda mov, daca nu, daipers air sau momi am mai auzit ca fiind laudate. Acu tu stii ce ii vine bine la cretofoana
3. ruzabuburuza.blogspot.com = blogul cu retete si ganduri bune al iuniei.

Admirat Amalia care e o finutza cand canta, si parca stie sa isi modereze tipetele, nu ca tarzanul meu de acasa care cand tipa mi se ridica su ultimele urme de par de pe spate.

Sanatate multa lu Mihaiu si Andreiu, of, of parca nu mai ies din boale, ce-o fi cu ei?

pe cucui lu Timi, lasa ca in pleata aia nici nu se vede daca e si un cucui ratacit pe-acolo.

Iarna e si pe aici, ieri erau 2 grade pe la pranz, azi a cernut si o tzara de zapada da s-o dus.

Sherbi, mai face David episoade din alea de te-au speriat pe tine?

cam atat a tinut minte creieru meu....mai citesc si poate imi mai aduc aminte

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza,

in primul rand pentru bebeii bolnaviori... sa treaca repede si sa nu mai revina racelile si fornaielile si nasucurile infundate

in al doilea rand, felicitam bebe intotator de ddana (asteptam poze) si Amalia facand vocalize (vezi tu mami ce te asteapta, asta e numai inceputul ), bryan exploratorul (si mami de alex a mascat prize, cabluri cate s-au putut... dar i-a lasat un telefon vechi si ieri am gasit si o telecomanda mai veche ), Ana cu nasuc colorat (loradin, stai linistita, sunt perioade...), Edy care face la olita... pffff, sigur am uitat pe cineva, dati cu rosii ca mi s-au terminat si e prea frig sa fug in piata

Sa nu uit: felicitam si Razvanel cel voinicel

in al treilea rand, multumim mult pentru aprecieri si ca sa fie setul complet am pus si un filmulet cu Alex ridicandu-se in picioare. Hm, va dati seama ca a facut intr-o singura luna toate pprgresele motrice de la stat in fundulet sprijinit, pana la ridicat in picioare si pasit (sprijinit in ceva evident)?

sherbi: costumasul de iarna l-am luat de la magazinul Barza (de la Baby Expo)... o sa mai fac poze cu el azi cand il imbrac sa vedeti exact cum e.

Mai revin azi, acuma ma gandesc ce sa ii fac puiului sa pape...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Cereale, orz, ovaz si ce mai luat de la naturiste sau bio... sunteti sigure ca sunt ok ptr bebei? ca pe cutiile astea ptr bebei scrie ca is .... nu stiu cum facute cu nu stiu ce procedee ca sa fie adaptate ptr varsta lor. Zic si io, nu stiu sigur da e un gand...

[/quote]

pai de ce sa nu fie, intreb si eu ? Pachetele de cereale pentru copii pe care le-am luat eu nu contin decat faina din respectiva cereala... Si sunt si cutii de cereale pe care scrie ca sunt de copii, dar contin zahar desi se spune ca e bine ca pana la un an sa nu se dea! Deci dupa mine chestia ca scrie pe cutie ca e de copii nu are nici o valoare ... Atunci ar trebui sa ii dau numai legume, fructe si carne numai din borcanele speciale facute pentru copii, nu ???

De aceea prefer sa iau eu graul si in general toate legumele si fructele ...ca se le prepar cum vreau eu si cu ce cred eu ca i se poate odraslei ...

Intelegi ce vreau sa spun, nu ?

Pupice

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

elyanne bebeii bolnaviori si mami saracuta, rabdatoare!

grau, orz, ovaz nu m-am gandit sa-i dau lui matei. dar cum el mananca ce nu ma gandesc ca ar manca si se "aboneaza" la cutia mea de iaurt, parca vad ca o sa-si scoata abonament si la cerealele mele.

din ce-mi mai aduc aminte ... roxanici mama draga, cate jucarii i-ai luat DEJA lui raresu?

sucuri matei bea uneori cate 100 - 120 ml. din ce? din portocale, gref, mar. dar nu in fiecare zi si nici el nu le pimeste tot timpul.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

si multumim pt. incurajari
Nici io nu stiu ce-i cu ei... de nu mai se dreg odata
Am zis ca le-o paseaza Elena... dar ea n-a dat nici un semn.

Rugaminte... mai bagat inca odata descrierea scutecelor Pampers, alea noi... adica ce se zareste prin ambalaj... ca ma duc sa caut azi ... sa vad daca reusesc sa dau de ele...
Si intrebare... noi inca suntem la masura 3. Se exista si la masura 3 din aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Alex ... ne suparam pe tine daca nu stai locului
Vazut si Razvanel frumos si umblaret si Amalia care canta asa frumos
Vazut si Winnicu intre jucarioarele primate de ziua ei... f. frumoase. Am vazut ceva asemanator pe quelle, dar cam la un sfert din pretul celei pe care am vazut-o la Winnie. Are cineva pe cel de pe quelle??? Vroiam sa vedem daca diferenta de pręt chiar se merita. Cum noi abia stam in fundulet avem timp san e gandim, razgandim, doar ca am inteles la fetele de aici ca ajunge destul de greu comanda de la quelle.

lilidana – multumim, pupam si noi Davidut sa se faca bine. Fe (Ferrum Hausmann), ne-a zis sa luam 6 picaturi pe zi, in doua reprize, timp de 3 luni, fara sa ne faca nici o analiza. Ca – ne-a zis ca daca bea 500 ml de lapte pe zi e suficient pentru a-i asigura necesarul de calciu.

Diana (gabyd)... tu zici ca nu e bun osscilooccoccinum pentru bebelusi??? Pai noua ne-a dat sa luam 3 doze, cate jumatate de doza de 2 ori pe zi. Eu stiu... pe prospect nu specifica ca nu s-ar da la copii sub un an, sau ceva de genul asta. Eu i-am dat de dimineata jumatate de doza si-i mai dau si diseara cealalta jumatate. Si noua ne-a zis sa luam 3 zile consecutiv, ca are gatuletul putin rosu. Sau de asta am banuit eu ca ne-a dat 3 zile la rand, ca eu citisem ca preventiv se da o doza pe saptamana. O sa-l sun sa vad daca sigur 3 zile consecutiv sa-i dau.

Magda – si cum ii prepari tu cerealele astea, adica boabele de cereale??? Am avut si eu o perioada cand faceam grau incoltit si-l mancam cu miere. Oare e bun si pentru bebei, fara miere, bineinteles??? Ca altfel de cereale eu nu i-as da acum ca suntem mai grasunele si faina de cereale cred ca ne umfla si mai tare, dar as incerca cu grau incoltit.

Noi am papat de dimineata cu mare placere mango. L-am fiert putin si apoi l-am blenduit. Chiar aveam emotii, ca de cateva zile, nu mai vreau nici un fruct.
Ne-am trezit de 2 ori azi noapte, la 1 si la 5 si de fiecare data a suptcu pofta. Dar am compensat cu somnul de dimineata, s-a mai trezit abia la 10, a papat, s-a jucat [utin si a mai bagat un somnic de la 11 la 12. Acusi sa vedem ce ne rezerva dupa amiaza. Sper sa vrea sa manance si legumele cu aceeasi pofta.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by magdutah

pai de ce sa nu fie, intreb si eu ? Pachetele de cereale pentru copii pe care le-am luat eu nu contin decat faina din respectiva cereala... Si sunt si cutii de cereale pe care scrie ca sunt de copii, dar contin zahar desi se spune ca e bine ca pana la un an sa nu se dea! Deci dupa mine chestia ca scrie pe cutie ca e de copii nu are nici o valoare ... Atunci ar trebui sa ii dau numai legume, fructe si carne numai din borcanele speciale facute pentru copii, nu ???

De aceea prefer sa iau eu graul si in general toate legumele si fructele ...ca se le prepar cum vreau eu si cu ce cred eu ca i se poate odraslei ...

Intelegi ce vreau sa spun, nu ?

Pupice

Magda Matei 9.04.2007
[/quote]

io ma gandesc la faptul ca de ex pe una din cutii scrie ca are orez hidrolizat enzimatic (pe altele scrie doar faina de orez). Mie nu imi zice mare lucru procedeul asta, poate tie iti zice ca mai ai habar in domeniul asta. Insa parca nu suna a orez facut faina si atat. Plus ca cerealele ptr bebei sunt imbogatite cu vitamine.

Si la grau....parca faina de grau are povestea cu glutenul, cum il prepari sa fie fara gluten?

Ca scrie pe cutie ca e de copii sau nu nici ptr mine nu cantareste prea mult mai ales cand vad ca acel ceva contine zahar sau mai stiu io ce.

astea is gandurile mele, sa nu crezi ca te combat, si io as prefera sa dau cereale cumparate vrac si preparate de mine dar ma rod intrebarile de mai sus, si ptr ca nimeni nu imi explica prefer sa ii dau d-alea din cutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Fetele va rog dati-mi o reteta de Tiramisu!

Nu am salvat nici una cind erau in discutie si acum nu o gasesc nici pe a mea.

Please!!!!!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput