***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (21)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

roxicucu, laptele zis de poohy nu e bun ptr un copil alergic, ala e ptr a preveni eventuale alergii, ptr ca e partial hidrolizat.

poohy, ce ma bucur sa aud vesti de la voi!ma bucur ca sinteti bine!nu ai cumva nr de tel al lui andrada s=o sunam?

ali24, nici aici nu se recomanda delcalotarea, se face ea natural in jurul virstei de 2-3 luni, fara nici un stres ptr nimeni

didi, si eu sint mare fan F1, avem aici in montreal un circuit frumos!la multi ani de sft mihail si gavrila!

kid, eu il dau cu crema hidratanta de la glaxal cind il scot afara pe bebe

ninutza, eu nu i-am pus niciodata caciula in casa, doar citeva minute dupa baie, nici la primul de altfel si am in casa 21-22C(ceea ce e super avind in vedere ca pediatrul ne-a zis 19C)

chiquitita, nu ma pricep cu laptele din romania, nu stiu ce e nan, sau humana, sau altele, nu stiu

mica, la multi ani si tie de sf mihai/mihaela, gata votat

revin

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Pepsi, NAN e de la NESTLE de care ziceai ca are omg-uri.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor,

mi-am facut temele, am citit tot tot si revin si cu raspunsuri maine.am admirat copiii super frumosi!

am si eu o intrebare:Sofia e a 3-a zi cand refuza pireul...ce sa fac?la Thea nu am avut pb asta?sa-l pasirez in supa si sa-l dau cu bibe?ce ma sfatuiti?ca ma sperii cand vad cate papa ai vostrii dejanoroc ca noi bem lapte mult si cu placere.

cu temperatura ...nu dati cu rosii dar la noi sunt 24 de grade in casa, eu am mari pb cu frigul si am o senzatie acuta de disconfort la mai putin

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

roxicucu, laptele zis de poohy nu e bun ptr un copil alergic, ala e ptr a preveni eventuale alergii, ptr ca e partial hidrolizat.

poohy, ce ma bucur sa aud vesti de la voi!ma bucur ca sinteti bine!nu ai cumva nr de tel al lui andrada s=o sunam?

ali24, nici aici nu se recomanda delcalotarea, se face ea natural in jurul virstei de 2-3 luni, fara nici un stres ptr nimeni

didi, si eu sint mare fan F1, avem aici in montreal un circuit frumos!la multi ani de sft mihail si gavrila!

kid, eu il dau cu crema hidratanta de la glaxal cind il scot afara pe bebe

ninutza, eu nu i-am pus niciodata caciula in casa, doar citeva minute dupa baie, nici la primul de altfel si am in casa 21-22C(ceea ce e super avind in vedere ca pediatrul ne-a zis 19C)

chiquitita, nu ma pricep cu laptele din romania, nu stiu ce e nan, sau humana, sau altele, nu stiu

mica, la multi ani si tie de sf mihai/mihaela, gata votat

revin

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

ALYNTAva pupam sulce si sper ca nu mai esti suparata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

sa deschid capitol nou?

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by moko

sa deschid capitol nou?

Yeap.

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

gata...poftiti la capitol nou!!!

Mergi la inceput