LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 9
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Lavinia_P
Bebinuta,Kokorina,
Kokorina,noi stam cu socrii dar primim si 2 bucati sandokan cu mama din dotare..da pana vii tu in iasi poate o sa avem casa naostra!
A-deju,
Ia uite-te tu pe revista aia mami special..nu cumva e cea de anul trecut?Ca io nu o gasesc nicaieri!
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea
nope, nu e de anul trecut... cauta pe la chioscuri, sau in supermarketuri, la standurile de presa, tre' sa gasesti :)
edit: intra si pe site-ul revistei, sa vezi coperta, sa stii exact ce sa cauti

Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Donia spune:
Buna dimineata!
S-a schimbat si la noi ora si desi m-am trezit de o vesnicie acum e de abia 9 si ceva.
Am vazut pozele Karei, frumoasa ca o floare la petrecerea ei, ce rochita minunata si papucei asortati...! Si invitatele... care mai de care mai frumoasa. Ce dormea Alessia ![]()
Mirona, m-a omorat covorul [omulet lesinat de placere]
Dbunny, a avut si sotul meu pietre la rinichi si mult a mai suferit. Sa treaca repede! Sunt tare curioasa ce tratament i-au dat?
Stiati ca durerea asta e singura comparabila cu durerile nasterii?
aelita, mi-e dor de tine, ce mai faci? Vreau si poze cu Sofia, cu tine gravida din nou, mai povesteste-ne ceva despre voi, imi lipsesti.
marani, poze de vacanta... bubamara parca e in continua asteptare a lui Mos Craciun.
Am ratat pozele Evei, fatima, nu mai linkul inca o data, te rog?
alexandra, esti probabil foarte obosita
sper sa iti revii cat de curand. Papi bine?
asiza, sanatate si tie! Eu sug Strepsils pentru gat si parca ma ajuta... parca se gaseste si in RO? Si mai iau cate un Nurofen ca sa nu ma doara gatul si ca antiinflamator.
Vorbesc in general, cand ma apuca bolile, ca acum sunt bine. Ceea ce-ti doresc si tie, ca sa poti sa ai grija de Denis. Cum te mai descurci? 
dianocica, nu ma tine pe jar, cum e d?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dayanara spune:
ce frumoase sunt kara si alessia
dia cu oana sunt superbe
fatima abia astept sa.ti vad noul look
bamboletta - tot slaba si bine te tii :)
ivan si dayanara
asiza spune:
Ieri nu l-am imbaiat...Azi sa-i fac baie??? Precizez ca nu are febra (dar s-ar putea sa faca mai incolo), dar e fff ragusit, haraie si tuseste productiv...Deci...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Donia spune:
Mai vroiam sa spun de lista.
Eu o gasesc lunga, ca de multe ori dau scroll down si imi pare ca dureaza o vesnicie, plus ca atunci cand ma uit in ea imi e greu sa gasesc informatiile care ma intereseaza pentru ca sunt atatia copii despre care nu stiu absolut nimic, cum nu stiu nici despre mamicile lor.
Adica lista e frumoasa, dar cu ce scop o avem? Estetic sau functional?
Sunt cateva mamici care au intrat doar ca sa ne anunte ca doresc sa punem copilul pe lista si de atunci chiar nu mai stim nimic nici de copil nici de ele. Dau cateva exemple... Otikerekes, Patris, nusicasiely, Bubi26, claire, Calina73... mai sunt vreo cateva despre care eu nu situ absolut nimic.
Mai sunt mamici care erau active la odisee, dar n-au mai aparut deloc de la nastere incoace, macar pe ele le stim si tragem speranta ca vor mai veni pe la noi.
Asa ca, cu orice risc, va propun sa votam ce facem cu lista.
Propunerea mea e sa scoatem de pe lista oamenii despre care nimeni nu stie nimc si care au intrat de 2-3 ori si atat.
Repet, eu nu am nimic cu acesti oameni, m-as bucura sa stam de vorba despre copii sau despre orice altceva in fiecare zi, dar eu consider lista mai mult un instrument decat orice altceva si as vrea sa fac mai usoara manevrarea acestui instrument.
Asa ca va rog sa votati si hai sa ne dam termen de 2 saptamani, in felul asta pot sa isi spuna cuvantul si mamicile care intra mai rar.
Sunteti de acord cu reorganizarea listei, aceasta insemnand scoaterea de pe lista a celor care nu au intrat decat de 2-3 ori pentru a se inscrie si despre care nu mai stim nimic de atunci incoace?
Eventual putem astepta cu reorganizarea pana se incheie perioada de sarbatorire, poate mai vin mamicile sa ne dea vesti despre copii cu ocazia implinirii primului an de viata.
Si desigur, daca sunt argumente contra reorganizarii eu bucuroasa vreau sa le aud... dar fara scantei, va rog ![]()
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
Originally posted by asiza
Ieri nu l-am imbaiat...Azi sa-i fac baie??? Precizez ca nu are febra (dar s-ar putea sa faca mai incolo), dar e fff ragusit, haraie si tuseste productiv...Deci...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Absolut, fa-i baie! Poti sa faci si abur in baie si sa il tii acolo vreo 20 de minute, o sa ii fluidifice secretiile.
asiza spune:
Miro, a fost minunata Kara la petrecere!! Atat de frumos imbracata, iar ochisorii aia ai ei te fac sa te pierzi in ei pur si simplu...

...Bineinteles ca si Oana si Alessia au fost la inaltimea asteptarilor
! Ce le doarme Alessia, frate, n-are nici o treaba cu galagia si agitatia din jurul ei
...Ati avut o petrecere super, am vazut multe jucarii frumoase si un tort minunat!!! 
Donia, multumesc pentru raspuns!
...pai cum sa ma descurc???...de musai ca de bunavoie
...sunt rupta de spate si obosita, dar asta e!...cat despre propunerea ta in ceea ce priveste listuta, eu am raspuns deja cateva pagini mai in spate! Pupici...
Dbunny, sanatate multa sotului tau! 
Va multumesc mult celor care mi-au raspuns in leg cu vaccinurile! 

Slideshow
adinazot spune:
MIRO,mor ce scumpa e KArinuta,frumoasa petrecerea si rochita si tortul,ALESSIA si OANA superbe!!
DONIA,eu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste lista!
ASIZA,va pupam de la Sibiu,sanatate lui Denis,sa nu mai faca febra si sa fie bine!
MARANI,stiu ca stii deja ,dar imi exprim si eu admiratia pt BUBAMARA,e superba!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
bamboletta spune:
Dayanara-nu sunt chiar asa slaba
59 kg la 1.70 ![]()
Donia-exact la acele mamici ma refeream si eu,asteptam sa se termine perioada de sarbatoare si actionam ![]()
Dbunny- multa sanatate sotului
Asiza-
Antonia a invatat sa aduca mingea
eu stau in sufragerie si mingea e in dormitor
o intreb unde e, se duce o cauta si mi-o aduce 

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dianocica spune:
dbunny ma gandesc ca l o fi razbit foamea dupa atata boala. si poate simte nevoia sa isi refaca fortele. atat timp cat nu da pe dinafara...pofta buna!
bambo tu chiar vrei sa ne faci iar invidioase
59? io ma lupt parte-n parte cu cele 67 ale mele..
vazut poze de printesa kara si invitati. nebunie mare, se vede ca toata lumea s a simtit bine (mai ales alexia
-recunoscut pozitia, d e fan..)
votul pt lista varianta scurta clar. prietenia asta e totusi two way, fie ea si virtuala. parerea mea.
donia nu stiu ce sa zic, azi nu a facut kk deloc, nu ca ar fi avut ce..la cat a mancat ieri...
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator