LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Laura, sa fie intr-un ceas bun botezul micutului Matei! Distractie faina!
Lavinia, mai poti pune o data link-urile cu filmuletele cu Mihai?
Alex, ce face Mark?

Denis a fost tare marait azi-noapte...se trezea plangand...dar chiar si asa, a dormit destul de mult, pana la 9.00. A inceput sa si tuseasca, asa ca si cum s-ar rupe tusea...Eu la fel...behai ca o oaie, ma doare gatul si-mi curge nasul...Nu iau nimic. Oare ar trebui?!?

Revin cu Intrebarea: Veti face vreuna Priorixul si Pentaximul (sau Infarixul) in aceeasi zi????

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimi!
Si noi am fost maraiti azi noapte....se pare ca dintisorul cu nr.2 va iesi in curand....sunt super obosita....nu ma simt nici eu prea bine...ar trebui sa-mi fac niste analize...am niste stari de slabiciune si imi e rau de vreo 3zile incoace(a nu se intelege ceva gresit....nu am cum...)
Asiza...mie imi trecea de la coldrex sau fervex....cand eram asa la inceput de raceala!Denis nu a mai facut febra...nu?
Mark papa la fel...nici nu mai imi vine sa ma chinui sa mai incerc sa-i fac papa...!
Mirona...Asteptam poze de la chef...
Ma duc si eu sa ma bag in pat...e o vreme super naspa la noi...ploua si e frig!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

ALexandra,Asiza,

Multa sanatate la puiuti si la mamici!

Asiza,
www.youtube.com/watch?v=Idh75CsxbLE" target="_blank">cum merge
si
www.youtube.com/watch?v=uWMJzxsf1r4" target="_blank">cum vorbeste

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Oana, Rares o sa faca Infanrix-ul, si atat!

quote:
Originally posted by asiza

Alex, ce face Mark?

Denis a fost tare marait azi-noapte...se trezea plangand...dar chiar si asa, a dormit destul de mult, pana la 9.00. A inceput sa si tuseasca, asa ca si cum s-ar rupe tusea...Eu la fel...behai ca o oaie, ma doare gatul si-mi curge nasul...Nu iau nimic. Oare ar trebui?!?

Revin cu Intrebarea: Veti face vreuna Priorixul si Pentaximul (sau Infarixul) in aceeasi zi????

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Coldrex, mult ceai cu miere si lamaie, propolis eventual!
Sanatate multa la toata familia!

quote:

Alex, ce face Mark?

Slideshow

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Multumim de complimente..ne-am inrosit..[rusinat]..numai ca in poze apar bona si fiica ei...mamica Evei nu e in poze..o s-o vedeti saptamana viitoare, cu un nou look si ea, ca tot se poarta schimbarile..
Fetele, sa nu ma scoateti din lista, va rog..promit eu ca incerc sa intru mai des..
Kokorina, dar la Ploiesti poti sa ajungi? ca de aici suntem noi..da' asa e, pare mai mare Eva, toata lumea ne spune..
Donia, da, lay-over inseamna cand stau acolo 2-3 zile, ceea ce se intampla numai la Londra, unde stam 2 nopti..

eva ioana (08.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

ALexandra,Asiza,

Multa sanatate la puiuti si la mamici!

Asiza,
www.youtube.com/watch?v=Idh75CsxbLE" target="_blank">cum merge
si
www.youtube.com/watch?v=uWMJzxsf1r4" target="_blank">cum vorbeste

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
minunea mea

...ma termina carliontii aia ai lui!!!

Miro, ce crosetezi acolo??? Hai odata cu poze!

Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:

Pentaximul e DTP+polio+Hib asta am facut la 2, 4 si 6 luni.
Priorixul e antirujeola - oreion-rubeola...astea n-ar fi bine sa se faca cat is mici? Scuze daca vorbesc a proasta...Noi in calendarul oficial de la 6 luni nu mai avem nika pan la 15 cand facem Triple virica si meningita C. Deodata. Una in un picior una in alta
Altceva nu stiu sa spui...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza

inca nu am facut rost de toate pozele (de pe toate aparatele) - dar le pun pe cele de la noi sa le vedeti.

quote:
Originally posted by Donia
Mirona, imi aduc aminte foarte clar ca povesteai ca a nins cand ai nascut... parca zicei la un moment dat ca te utai pe geam din pat si vedeai cum cad fulgii... de aia m-am si gandit ca pe copiii nostri sa-i cheme fulguleti, ca si cei din noiembrie au prins zapada.

Vai Doina - m-ai facut sa plang - intr-adevar asa a fost - priveam pe geam pe la ora 12-1 si vedeam fulgii de zapada. Nu stiam ca si noi am contat la alegerea numelui topicului. M-am emotionat tare. Multumim de onoare.

Sa va povestesc putin de petrecere:
am www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853076477/" target="_blank">aranjat camera / camerele cat timp printesa inca dormea. Cand www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853903680/in/photostream/" target="_blank">s-a trezit printesa a inceput sa misune prin casa sa se bucure de baloane si de aranjamente. www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853905440/in/photostream/" target="_blank">Tortul l-am pus la rece. www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853082899/in/photostream/" target="_blank">N-am imbracat de pe la 4.30 si am inceput sa ne asteptam invitatii. Aveam si www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853087785/in/photostream/" target="_blank">o straicutza (pentru stimularea bunicilor - dar astea nu se simteau dom'le - pana pe la final - una dintre ele a cedat si a bagat ceva banet acolo ).
Au sosit primele noastre invitate: www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853093825/in/photostream/" target="_blank">Alessia si Oana. Au mai sosit apoi si www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853936634/in/photostream/" target="_blank">Ana-Maria si Sara.
Fiecare se juca cu ce apuca - pana unul/una gasea mai interesanta jucaria celuilalt copil - atunci ne mai apropiam si noi sa mediem inevitabilul conflict. Dar la cate jucarii erau in jur .... - nu am avut probleme la distras atentia ...
Si pe leagan s-au dat www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853115933/in/photostream/" target="_blank">unii si www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853114747/" target="_blank">altii. Ba am mai avut si www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853954012/" target="_blank">un director tehnic.
Pe Alessia a cam duruto la baston de pandispanu meu si bucatelele de fructe cu migala taiate pentru invitati si a tras pe www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853944582/" target="_blank">dreapta.
Am avut si un invitat www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853130717/" target="_blank">baietel - care la venire si la plecare ne-a tras un tzoc tzoc pe frunte (deocamdata - ca i-am soptit la ureche ca ne vede Dani ).
www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853135105/" target="_blank">Elementul surpriza l-am scos la final pentru a nu avea loc ambuscade.
Nu stiu zau ce au copiii cand vad acest obiect - dar cel putin la noi in zona sunt toti innebuniti dupa carutul asta de papusi - si trag de el in toate directiile numai sa puna mana pe el si sa-l smulga de la alt copil.
Am mai avut o invitata - dar se pare ca s-a ascuns cu brio de pozar.
Daca fac rost si de restul pozelor ... mai revin cu amanunte de la cheful de un anishor.

Pana una alta - www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853076477/" target="_blank">de aici inainte aveti toate pozele.

v-am tzucat pe toate si va multumesc inca o data de urarile facute.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Kokorina-va asteptam cu drag la Iasi

Bebinuta-uite ca nu a verificat nimeni cateterul doar cand mi l-au pus

Monicabb-frumoase pozele cu Dragos

Fatima-cum sa te stergem din lista,nici gand

Laura-sa fie intr-un ceas bun botezul lui Matei

Asiza-vom face priorixul(cel putin eu asa vreau) dar nu in aceiasi zi cu pentaximul
si Antonia se trezea plangand azi noapte,dintii cred

Miorna-super petrecerea si Karina
si tortul
Oana si Alessia f frumoase si ele

Am uitat sa cumpar revista mami

duminica placuta minunatelor

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput