LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ATENTIE! fetele - ati vazut ca din aceasta noapte si pana marti este cod galben in toata tara pentru frig?

a_dejuuuullleeee - TE IUBESC! - am fugit pe ploaie cu sotul din dotare si cu Kara si mi-am luat revista mami si suplimentul. Mama ce de povesti! Mama ce de retete. Merci mult ca te-ai gandit la mine. astept cu nerabdare nr. 3 de la povesti.
Donia deci tu erai cu covoru. Am mai citit o data faza cu ce covor fain - dar ... in viteza nu am retinut cine.
Merci mult de aprecieri - si mie mi-e drag ... si-l tot rotesc prin sufragerie - sa nu fie tocit doar pe partea cu calculatoru (... el fiind cu perii mai lungi).
Propun si eu sa se supuna la vot faza cu listutza. De obicei cand facem asa ceva - apar si fetele din umbra cu rugamintea sa nu le stergem din lista.

mai incerc cateva raspunsuri:
bamboletta felicitari pentru minge. incet incet incepi si cu alte lucruri/jucarii.
asiza cand e Kara bolnavioara ii fac baie la doua zile - in ziua cu baia ii pun Erkaeltungbaby in apa, in cealalta zi ii fac doar toaleta intima. Deci si io zic sa-i faci. La faza cu vaccinurile ... maine sun pediatra - dar nu cred ca vor fi in aceeasi zi.
Laura ma bucur sa aud ca papa bine ginerica. Sa fie intr-un ceas bun botezul lui Matei.

aaaa - am uitat sa va pove ceva: vineri ma plimbam cu sotu si cativa musafiri prin Mall. Intram noi intr-un magazin si simt ca ma bate cineva pe spate:
- ceau miro - sunt bebinuta. I-am recunoscut pe Dani si pe Kara.

misto, nu? noroc cu Dani .... ca e si roscat. si atrage privirile ... asa ne mai cunoastem si noi. si e altfel dom'le - nu e ca in poze ...

fug sa-i dau sa pape - revin

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

seara buna!

MIRONA....ce poze supeeeerbeeee!!!!kara e o dulce tare,mi-a placut toata pregatirea voastra,si fetele cu fetele-invitatele....n-am cuvinte.frumos tort!l-am admirat si i l-am aratat si sotului,si pe al lui BAMBO....precizez ca aici nu se fac torturi de astea.deci tot in romania e mai misto,cand ai aniversarea copchiilor.

LAVINIA....dar stai linistita,ca daca om veni la iasi,eu nu vin in vizita in casele voastre.gasim noi unde sa ne vedem,cate locuri minunate nu sant in iasi.da chiar!sa ajungem noi acolo....pup

FATIMA.....stiam de fapt ca esti din ploiesti,plus ca scrie dedesubt la numele tau,dar in virtutea....virtutilor,am scris constanta.scuze....la ploiesti...mai greu,sa ajung.dar cine mai stie cand si unde poate ne vom intalni.nu se stie ca pamantul....desi as vrea.iar in poze,punct lovit,punct ochit....adevarul e ca eu am fost cam sceptica,altfel te stiam si deodata....in pozele in care te stiu sant de mai departe luate,iar cele noi sant mai de aproape.m-am gandit ca ....na!efectul pozelor ::))::))

DAYANARA

LEYLA

BAMBO....da' chiar!hai ma,iar ne-ai luat-o inainte?da' nici nu ma mai mir,voi ati fost primele in toate alea.felicitari!ai aceeasi inaltime fixa ca si mine,1.70,numai ca eu am acum cred 54 de kg,daca nu cumva 53.si n-am nici haine,stau toate ca pe gardul politiei.

fetelor cu astea care au sub 55 kg ce facem?adicalea n-au loc in butoiul cu melancolie....hai,ma...macar una,pliiiizzz!am chef de-o melancolie,dar de una de aia care te doare trupul de placere,nu durere...intelegeti voi ce vreau sa zic.ma anuntati daca ati iesit sa intru eu,dar cred ca incap si eu,ca sant mai mult lunga decat lata,asa ca ma onduiesc si eu.:)

ALEXANDRA...si eu cred ca e de la oboseala.incearca sa te odihnesti mai mult.mai lasa-l pe mark cu parintii tai si trage si tu un pui de somn pe la amiaza de vreo 2 ore,sa vezi ce te intremezi.

ma duc sa mai bag ceva poze noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

multumim pt felicitari. la botez a fost super, matei un cuminte, a marait un pic la inceput si apoi la sfarsit, cand l-a bagat preotul la baita nu a zis nici pas! cuminte foc.
miro m-am chinuit 1/2h sa vad ceva poze, nu am reusit toate din cauza de calc defect. dar vazut fetele si fulguletele frumoase, tortul super (facut acasA?), sarbatorita minunata. asa deci pupic......hmmmm, bine ca e numai pe frunte ca altfel.....venea pana la timisoara sa dam bataita la baietel. sa va traiasca din nou mica mare comoara!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fiindca mi ati facut chef am pus niste poze noi cu d. cu copil super infofolit pt vremea de azi dar iar m am luat dupa buni...

donia raporatam kk in revenire. tot deschis dar mai bine...sti ca ai o problema cu covoarele, da?

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Iar va luati degeaba de mine auziti la kokorina 53 kg sariti pe ea ca e si mai slaba

Kkorina-astept cu nerabdare sa vad pozele

Porumbita-cum a fost petrecerea hai sari cu pozele

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

miro ce petrecere in toata regula ati avut! tortul a fost foarte frumos. mi-a placut ideea cu posetuta. sa-i fac si zmeului ceva, nu poseta ca e baiat, ca doar socru trebuie sa scoata banii.

vazut si poza cu david. dianocica bine ca kk revine la normal.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare fetelor
vizionat poze de la ziua karinei : SUPERBE !! fete frumoase .......cre ca ne orientam macar faculta sa o facem in Tm ca prea sunt fete faine acolo:P .

vreau sa ii cumpar lui P un leagan ptr casa . aveti asa ceva ? in jumper nu mai intra . ma puteti ajuta cu niste sugestii ?

pupici si o noapte frumoasa !
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Dianocica ce haios e d cu bigudiul... si are parul impletit? Cris nu sta nici sa-i prind o agrafa. iar jachetica cu blanita e super...mama ta stie sa croiasca?

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

DIANOCICA......haaaaaaa!!!!!!haaaaaaaaa!!!!vazut poze cu d mic....ce m-a distrat aia cu bigudiul in par.e bestiala poza....scuza-ma dar inca "ma mai rad" cat de tare mi-a placut.si d nu mi s-a parut superinfofolit.e misto tare d mic.

am pus poze noi cu noi.eu sant aia "paranoia" ce le am pe privat.trebuie sa va duceti pe adresa noastra comuna,parola o stiti....ca si eu am aflat-o tot de la voi,va logati acolo cum stiti voi mai bine sa o faceti si.....surprize-surprize!!!!!ca tot mi se spunea andreea marin in tineretile mele....

Mergi la inceput

DIANOCICA......haaaaaaa!!!!!!haaaaaaaaa!!!!vazut poze cu d mic....ce m-a distrat aia cu bigudiul in par.e bestiala poza....scuza-ma dar inca "ma mai rad" cat de tare mi-a placut.si d nu mi s-a parut superinfofolit.e misto tare d mic.

am pus poze noi cu noi.eu sant aia "paranoia" ce le am pe privat.trebuie sa va duceti pe adresa noastra comuna,parola o stiti....ca si eu am aflat-o tot de la voi,va logati acolo cum stiti voi mai bine sa o faceti si.....surprize-surprize!!!!!ca tot mi se spunea andreea marin in tineretile mele....

Mergi la inceput