Suntem de rasul tuturor!|

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Sorry Ana, eu nu-s Statul Roman. Si cred ca statul roman nu citeste DC. Din punctul meu de vedere Statul roman nu-si asuma raspunderea nici pentru cetatenii care inca traiesc in granitele lui. Cat despre etnii, daca PRM-ul si-ar fi permis sa dea ultimatum-uri in presa, cum s-a intamplat in Italia cand au fost avertizati rromii ca daca nu se cara li se da foc, apai cred ca vuia Europa de ce necivilizati/intoleranti/rasisti sunt romanii.
Cat despre dentist, nu stiu la scoli ce se intampla, la gradinita fiica-mii a venit dentistul chiar acum o saptamana.
Raman la parerea mea si cu asta ma retrag din discutie: n-am vazut nici o natie atat de dispusa sa se autoflageleze, sa isi calce in picioare propriile progenituri si sa le intoarca spatele - asa cum o fac romanii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

quote:
Originally posted by Witchie

n-am vazut nici o natie atat de dispusa sa se autoflageleze, sa isi calce in picioare propriile progenituri si sa le intoarca spatele - asa cum o fac romanii.

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

quote:
Originally posted by Marina

imi pare rau dar rasismul e rasism si nu e tolerat pe DC.
Stiu ca toata lumea e afectata acum dar eu sper din tot sufletul sa-l vad pe Basescu cu gura lui mare sa le spuna italienilor oficial ca e absolut de neacceptat sa fim judecati ca natie cu atata ura.
Infractorii sunt infractori si trebuiesc ca atare. Cateodata sincer imi pare rau ca pedeapsa cu moartea e abolita prin europa. Cel care a batut-o cu atata salbaticie pe acea femeie sper sa nu mai vada lumina naturala vreodata in viata lui. Pana una alta italienii trebuie sa probeze cine a omorat-o si dupa aia mai discuta.
Pe de alta parte mi se pare deosebit de periculoasa spirala in care intram, italienii ne condamna in grup ca natie, noi ii condamnam in grup pe tigani si unde ajungem?

Marina, ai un mare 10 de la mine.
Sau 1000 de bile albe.
Pt ceilalti, faceti un exercitiu de imaginatie: imaginati-ca ca el, criminalul, era ROMAN. Pur, 100%. Si vedeti, mental, ce se schimba in voi...

Marina

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhea spune:

Pai pentru mine nu se prea schimba situatia , ramin la parea ca nu toti romanii sint criminali si nu toti criminalii sint romani, si sint total impotriva posesorilor de pasapoarte romanesti care pateaza imaginea unei natiuni. Din pacate ....sau din fericire sau cum o fi, majoritatea sint tigani mai intii si apoi sint romani in acte . Pe aici tiganii nu au ajuns , dar cind i se schimba fizionomia vreunui britanic cind aude ca esti roman i-ti vine sa-l iei de mot si sa-l intrebi ce stie despre Romania in afara de mizeriile care apar in ziare . Ca si statuia de ceara a dragului nostru Vlad Tepes se afla la Londra in Chamber of Horrors la acelasi nivel cu Mao ZeDong si Hitler . Si sustin o parere din paginile anterioare : avem o placere diabolica pentru emisiuni de prost gust (stirile de la ora 5 - de exemplu )si ziare de scandal. Daca noi despre noi am scrie altfel poate ne vor respecta si altii chiar daca infractorii romani fac mizerii pe ''afara''. Dar pentru foarte multi din pacate conteaza mai mult decit orice ceea ce aduce bani , ca daca s-ar inlocui stirile de la ora 5 cu o emisiune culturala ar scadea audienta ; oamenii care muncesc abia ajung acasa la ora aia . Sint o multime de romani de calitate in afara granitelor tarii ! Si sint o multime de romani de calitate si in Romania si asta-i majoritatea .
Pe Tariceanu l-am vazut in avion o data si-i spunea uneia ca el a venit de mai multe ori la Dubai . Ce facea asta pe banii publici atit de des pe aici ? Venea poate sa-i sugereze seicului sa ofere locuri de munca romanilor ca sa evite vandalismele .
Marea problema e ''in curtea noastra''.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Triste masurile gindite de guvernul italian

http://notizie.alice.it/notizie/politica/2007/10_ottobre/31/sicurezza/_mussolini:_via_tutti_i_rumeni,_anche_l'ambasciatore,13392453.html

Daca guvernul nu va lua masuri, vor fi nevoiti toti romanii sa paraseasca Italia, in frunte cu ambasadorul Romaniei in Italia

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Cata Ura este in Sufletele multora care scriu pe aici....

Ura
contra tiganilor
contra romanilor
contra tarii
contra vecinului vostru
contra propriei Vieti

contra a tot si toate
Orice este potrivit
spre a fi obiectul Urii
voastre

Chiar si cei care incearca sa va domoleasca un pic macar primesc din plin Ura voastra....

Imi este Rusine
De Rusinea voastra

desi, Sincer, ma indoiesc ca aveti asa ceva in dotare.

Multi, prea multi aveti in maini doar pietre
uitand ca
“Doar cel fara Pacat
Poate
sa ridice Piatra”

Cu uimire
ma intreb
Voi, Florile unde le-ati lasat ?

Voi, cei care va considerati
“buni si drepti”,
Voi, cei care ucideti cu Vorba
si cu Gandul
Aici
si Nu numai Aici.....
Voi, Florile unde le-ati lasat ?

Dar,
de ce intreb ?
Iubirea este departe de Inima voastra !!!

De aceea va spun:

Nu va mirati de ce nu
Se repede nimeni sa va ia in brate....
Si de ce nu veti gasi niciodata Bucuria si Fericirea - desi vreau sa ma insel, cine a vazut Fericita o Inima de Piatra ?

Atat am avut de spus.

Pace tuturor !

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by alessia105

quote:
Originally posted by Witchie

n-am vazut nici o natie atat de dispusa sa se autoflageleze, sa isi calce in picioare propriile progenituri si sa le intoarca spatele - asa cum o fac romanii.

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Nu toti , dar sunt unii care "muncesc" si pt. ceilalti

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

DARAEL, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Azi noapte au ajuns in Romania primii romani expulzati. Nu stiu daca i-au scos din inchisori sau daca i-au gasit in urma raziilor facute in cartierele din Roma. Azi vor pleca alti si tot asa. Acum ma gandesc ca Romania va fi asediata de lichele. Ce ve-ti face? Ca daca ei nu respectau aici legile unde e plin de carabinieri, de politie, de camere de supraveghere, cum se vor comporta ei in Romania unde nimeni n-a auzit, n-a vazut.
Au fost luate masuri extreme ca urmare a faptului ca al nostru guvern nu-l intereseaza sa faca nimic. Stiu ca Prodi l-a contactat pe Tariceanu, a vrut sa puna la punct detalii in asa fel incat sa nu ne afecteze nici pe noi cei care stam aici, nici pe italieni.
Vad ca toti sunt inversunati, toti sunt impotriva romanilor.
Zicea cineva aici pe forum ca ar fi trebuit sa procedam ca romanii din Anglia care au iesit in strada pentru a-si proteja drepturile. Insa, tot aici scria cineva ca in Italia e o lume mai pestrita, nimeni de aici pe care ii cunosc eu nu ar face asa ceva. Ieri, toti erau linistiti, faceau cumparaturi, nimeni n-am auzit pe nimeni sa fie impresionat de ceea ce s-a intamplat.
Cred ca e o chestie de cateva zile, dupa care se va trage cortina si dupa acest caz.
Cert ramane faptul ca Italia va continua cu expulzarea infractorilor. Pe de o parte imi pare bine ca scapam si noi de acesti idioti ca si asa ca erau peste tot si ne era frica si noua aici. Insa, pe de alta parte, imi pare rau ca ii trimit in Romania, la noi nu stiu ce se va intampla cu ei. Eventual, vor sta cateva luni in puscarii dupa care vor fi niste oameni liberi sa faca ceea ce vor.

Sa auzim numai de bine.
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Sa-ti fie rusine de faptele unui roman (nu ma refer strict la cazul prezentat in topic) e un lucru normal si demn, ca ne-a facut neamul de rusine, dar sa-ti fie rusine ca esti roman e altceva. N-am dreptul sa simt asta, n-au facut-o altii care au suferit in Romania si pentru Romania. Mi-aduc aminte ca imediat dupa revolutie il vedeam la tv pe Petre Tutea si m-a impresionat profund faptul ca desi a suferit enorm in inchisorile comuniste nu si-a negat niciodata identitatea nationala.

Mergi la inceput