Suntem de rasul tuturor!|

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Parerea mea e ca daca vrem sa trimitem condoleante familiei Giovannei, am putea apela la un ziar.
L-am intrebat acum si pe sotul meu care imi zice ca oricum ar fi inutil si poate chiar si fara sens. Nu le-ar fi de nici un folos familiei defunctei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pe ei nu i-ar ajuta cu nimic, insa pe voi da.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Vorbim de justitie , de prezumtii si alte tampenii de astea in vant .
Andrada, stiu foarte bine ca tiganii sunt o problema sociala dar asta nu inseamna ca suntem o natie de criminali. Traim aici si eu una stau intr-o zona plina de tigani. Faptul ca-mi sar gardul si mi-au golit casa nu te face pe tine si pe nimeni altcineva hot. Nu e de vina nici natia romana si nici etnia tiganeasca ca un intreg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Marina - dar nimeni nu spune ceva impotriva romanilor. Aici este vorba despre complet altceva - este vorba despre solidaritate umana si actiune.
Este vorba despre a condamna gestul unui conational pentru a nu-l asuma in tacere. Este vorba despre durerea unei femei care a murit datorita unui animal - indiferent daca a violat-o sau nu - ce importanta are???????? - femeia a murit datorita lui. Daca nu a violat-o nici nu mai conteaza.

Tacerea e de multe ori interpretata ca si complicitate. Iar politicienii de RAHAT ai Romaniei sunt in weekend oricum si se indoapa cu fleici pe seama rusinii unui popor.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

marina, exemplul cu pasta de dinti mi-a venit intamplator, cu toate ca aici se vorbeste despre moartea unei femei.am vrut sa spun defapt ca implicandu-ne concret in problemele societatii am putea schimba ceva in timp, ne-am mai educa, ne-am mai civiliza putin si poate am evita pe viitor toate aceste nenorociri...insa...e mai simplu sa trimitem condoleante, e adevarat.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

mirela imi pare rau dar este contra romanilor. Atat timp cat romanii din italia se simt amenintati pentru ca sunt romani e contra romanilor.
E drept ca nu conteaza daca a fost violata sau nu, conteaza ca un om a murit in chinuri groaznice , perfect de acord.
Dar ne cereti sa iesim in strada si sa ne asumam vina . Care e vina noastra concret?

Si am discutat despre faptul ca primele probe arata ca nu a fost violata pentru simplul motiv ca exista optiunea ca omul ala sa nu o fi omorat. Care sunt probele? Se discuta mult aici dar in afara de geanta ei gasita langa tabara si de faptul ca a fost denuntat de altcineva din tabara aici nu am auzit nici o alta proba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Nenorocitul ala si-a recunoscut fapta, despre ce probe ar mai fi nevoie?
Am fi putut iesi in strada ca semn de solidaritate pentru familia victimei, in orice caz nu pentru a ne asuma noi vreo vina pentru animalul ala.

Mergi la inceput

analessya, probabil ca tu ai mai multe informatii decat noi . Presa de aici a relatat ca a recunoscut ca a furat geanta dar a sustinut ca nu a omorat-o si pe asta mi-am bazat intrebarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Daca firmele americane sau ce natie or fi ele care produc sapun si pasta de dinti (colgate, palmolive samd) n-ar avea interesul sa vanda MAI MULT in Romania, clasamentele alea cum ca suntem extrem de jegosi noi romanii si copiii nostri, ar arata cu totul altfel.
Valen, copilul meu se spala pe dinti de trei ori pe zi. Eu voluntariat fac. Si mi-am invatat copilul ca bunicii (prin asta intelegandu-se toti oamenii in varsta) sunt pretiosi si trebuie respectati. Tu personal, acolo in Canada, de cate ori te speli pe dinti pe zi?
Nu, nu-mi raspunde, ca nu ma intereseaza. Dar sa stii ca atitudinile astea superioare ma jignesc. Daca pe DC nu-s oameni care sa corespunda criteriilor tale de buni romani, zau ca nu stiu unde sunt.
Iar tu opiniile ti le exprimi intr-o comunitate care nu numai ca a facut mult bine unor copii si unor batrani, dar pun pariu ca se spala destul de des si nici nu se duce sa dea in cap.
Eu nu cred ca persoana aceea care a ucis-o pe Giovanna e roman. Cred ca e rrom. Arata a rrom. Nu imi asum fapta lui. Nu ma simt vinovata nici pentru ce fac romanii plecati prin alte tari. Nu doresc sa fiu victima unei campanii de presa pentru ca STIU cum se fac campaniile de presa.
Romanii din Anglia cand s-au simtit atacati si jigniti de pozitia majoritarilor n-au stat cu mainile in san. Au iesit in strada, au scris petitii, au raspuns la campania de defaimare dusa de ziarul SUN cu articole publicate peste tot.
Daca voi nu va aparati acolo unde sunteti, statul asta hotz nu va va apara niciodata. Priviti-va ambasadorii care sunt acolo tocmai ca sa va apere. Nu va mai certati cu noi aici pe DC, pt ca DC este din fericire o comunitate romaneasca unita, care functioneaza ca o comunitate. Mergeti la ambasade si cereti-va dreptul la imagine, cereti schimbarea ambasadorilor care nu-si fac treaba. Reactionati! Imi pare rau sa va spun, dar nici in Romania, nici in alta parte nu avem pe nimeni. Suntem singuri pe lume si daca nu stim sa tinem aproape unii de altii, trebuie sa ne comportam ca atare: ca oameni care nu au pe nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Witchie,

si aici sunt probleme legate de indieni (nativi); traiesc in rezervatii, nu prea se omoara cu munca, cu scoala, etc; statul canadian le construieste odata la citiva ani case noi, dotate si decente, in citiva ani le fac praf...si tot asa; nu vreau sa intram in discutii despre primii veniti, paminturile lor sau despre citi bani are Canada, e vorba de mentalitati....vreau doar sa subliniez ca sunt considerati canadieni si nu indieni; si statul canadian isi asuma raspunderea pentru ce fac....in sau in afara Canadei, asa cum si-o asuma pentru toti cetatenii sai, indiferent de culoare, sau loc de nastere; mentalitatea asta cu noi suntem romani si ei tigani merge la nivel de individ dar devine o jena la nivel oficial/de grup; fiecare stat are sau nu grija propriilor cetateni, indiferent de etnie.

iar despre dinti,sunt curioasa cite controale stomatologice se fac in scolile romanesti, ca pe vremea mea nu se faceau deloc.aici se fac.

mai primesc acasa in fiecare inceput de an o instiintare despre paduchi: ca exista cazuri si cum trebuie tratati, inlaturati, preveniti, si ca scoala se obliga sa anunte toti parintii despre orice caz aparut; cum vezi, belelele nu se imping deloc spre marginea covorului sau in curtea vecinilor.

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput