Colectia de toamna-iarna 2005 (166)
Raspunsuri - Pagina 20
leea_cv spune:
Azi noapte febra mare .Pe la 2 s-a trezit gemind si apoi a plins o ora pina i-a mai scazut un pic cu nurofen.Ii pusesem paracetamol supo pe seara da cu diareea...De dormit nu se pune problema.A fost o "noapte de vis". Visam norisori pufosi si copil sanatos tun.Si o lume lipsita de gradinite in care sanatatea pruncilor se face praf.Si o luna de concediu SINGURA de data asta in ceva insule exotice cu soare si palmieri si apa limpede.
Dimineata iarasi febra.Se cam tinea de urechea stinga.Si a plins de m-a omorit vreo ora.De asemenea plingea mai rau cind apasam pe ureche.I-am dat iar nurofen si vad ca acu s-a ameliorat si febra si durerea de-o suspectez io la ureche.Oare sa fie otita?Iar chem doctorita.
Anda tu,trecuta fiind prin asa ceva ce parere ai?
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
maria_alexia spune:
Daca inca mai aveti dileme cu Pampersii cu elastici, este un subiect special...
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
dayssy spune:
Neata colectie,
Vad ca si la voi e nebunia cu Realul. La noi nici macar nu te poti apropia de parcare, dar sa mai si intri in el si e deja deschis de o saptamana. Am avut intr-o zi noroc si am noi pe acolo dar nu prea am fost incantata.
Pe Tititit Dodo bineinteles ca nu-l lasam fara tractor. Ia-m facut comanda de tort pentru ziua lui cu Tractor - tema se numeste Ferma - in care personajul principal este tractorul.
Pe langa pasiunea cu tractorul Dodo mai are una pentru scule. Si-a improvizat dintr-un telefon fara fir - bormasina, cauta chiul sau c*iul cum spune el la cui si surubareste toata casa, repara tot. Drept urmare i-am luat cadou de ziua lui un banc de lucru cu scule. Nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie de sambata. I-am luat cadou si de mos Neculai un catel Husky, o fetita pe care o sa o cheme "Ama" adica Alma. Si cand il intreb ce o sa faca cu catelul micut imi raspunde "mi-mi(mai-mai), papa, apa, nani Dodo ca pa(nani cu Dodo in camera lui in patut). Cu alte cuvinte n-am avut de treaba pana acum si m-am gandit sa-mi dau de treaba.
Pupici
Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar
anda77 spune:
leea, da, probabil este si o otita. trebuie neaparat tratata. la noi ea se naste de la muci si se manifesta prin muci si mai multi, peste fosta raceala care de-altfel a generat otita. nu stiu dk ai inteles:)
tratament otita (cu antibiotic augmentin, noua latfel nu ne trece), fara apa in urechi si fara curent. neaparat.
cu pampersii cu elastic m-am lamurit, nu se poate.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
tania-z spune:
neatza fetelor,
sunt plansa toata! 
Stefan a facut circ de dimineata, de cand a vazut-o pe bona, parca i-l duceam la cresa. A inceput sa tipe "mama nu pleca!" si se agata de gatul meu. Cu greu l-am predat bonei! APoi s-a jucat cu ea, a papat micul dejun si acum, cand sa iasa la plimbare, am iesit sa le dau carutzul.Doamne Sfinte, ce dezastru a fost! A urlat Stefan parca il taiai cu cutitul, sa nu-l las, se agata de mine, avea ochii inundati de lacrimi si toata fata plansa, asa criza nu mi-a facut parca nici cand il lasam la cresa 

, se zgaltaia tot! Si eu imi pun problema: e asa de stresat sau e o incercare disperata de a face ca lucrurile sa fie din nou ca inainte si el sa fie cu mine non-stop? Ma intreb pt ca bona sa joaca frumos cu el, nu-i vorbeste dur, il implica in tot felul de activitati...of, numai mama sa nu fii!
Pischi serialul e pe tvr2 in fiecare duminica de la 22:30. Eu l-am descoperit intamplator, butonand in asteptarea lui Seinfeld. Si mi-a picat cu tronc si dr. Lake, recunosc
.
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
tania-z spune:
a, nu, ca ma umplu de nervi!
in graba de a-l scoate din casa sa nu mai urle, nu am fost atenta si acum am vazut ca cizmulitele sunt aici si bona i-a dat niste papuci pe care eu ii dau in casa 

. Plus ca acum mi se pare foarte subtire imbracat, dupa ce am scos si eu nasul afara. Sunt o mama idioata 

. L-am sunat pe cumnatul meu sa vina sa-i dau haine si papucii si sa o caute prin parc, ca nu are nici mobil. O iau razna...asta e problema cu bonele, macar la cresa stiam ca e bine ingrijit.
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
madau spune:
Am trecut sa va salut...ne e tare dor de voi, n-am citit nimic din urma, sper ca toata lumea e bine. Plec la cautat calorifere si termopane
. Sper sa apuc sa-mi bag nasul pe aici diseara

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
maria_alexia spune:
Tania
, relax !!
Stefan o sa supravietuiasca, o sa se obisnuiasca cu bona, evident ca ea nu e ca mama, asta e... Daca nu-ti repeti chestia asta de 100 de ori pe zi, n-o sa rezistati.
Asta pot sa-ti spun din experienta mea cu lasatul copilului cu altcineva.
camelia_daniela spune:
Offf, Tania draga, te cred ca iti este greu!
Curaj si fruntea sus ca totul va fi bine! 
Serialul de pe TVR 2 il urmaresc si eu ! Si, bineinteles, am cam prins si eu drag de dr. Lake, mai ales ca imi aduce aminte de cineva! 
EDIT - Leea, asa rau imi pare ca nu vii cu vesti bune despre T!
Nu pot sa cred, sa aiba si otita acum, mititelul!
Nu stiu ce sa zic, ar trebui sa fie vazut de un
.
Tinem pumnii si ne rugam la Doamne-Doamne sa va fie bien cat mai curand!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Hildegard spune:
Voi ce parere aveti despre produsele Sadia?:snitel de pui,gordon bleu,etc...sunt o multime de ele?
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 11 luni)