Colectia de toamna-iarna 2005 (166)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

leea, de cite zile e tudor cu pofta de mincare obsedata doar pe lapte si iaurt? te intreb pentru ca lia, la 1 an si 9 luni, chiar dupa ce ne-am mutat in Florida, a facut o viroza tembela care s-a lasat cu muci si tuse, n-a vrut sa vada mincare (inafara de lapte gol) vreo 2 saptamini. n-am fortat-o. si-a revenit singura (nu c-ar fi ea campioana la mincat; oioi, n-o ajunge nici la cot pe sora-sa cea mica), odata ce s-a vindecat. bolnava fiind, minca, o apuca tusitul si voma tot. i se facuse groaza sa manince, saraca. o sa fie ok tudor. stie el ce stie; lasa-l, daca bea lapte si minca iaurt, too ii bine. doamne-ajuta cu sanatate!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Trick or Treat"

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602288490862/show/" target="_blank">Inceput de Octombrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Leea, bine ca nu mai are febra. Iar la mancat nu te astepta la prea multe, incet-incet isi va reveni. A avut Alex febra nasoala in primavara (pana pe la 39.6) si doar apa voia, cu greu putin suc de portocale, dar cum o fortam sa pape laptic sau altceva, cum vomita. Asa ca am lasat-o in ritmul ei.

Feli, Noki, saru-mana de linkuri. Cea cu bau-bau (melodia) o stiam de cand avea Alex vreo 4-5 luni si am mers la niste repetitii ale unor copii (viitori mari dansatori). Atunci am hotarat ca Alex, de cum va sti sa-si miste putin fundul si sa asculte de o profesoara de dans, va merge si ea la astfel de cursuri. Cred ca inca e devreme. Sau nu?

Ioana, un dulce juniorul. Si Maria ce incantata il privea. E noua ei jucarie?

Din pacate, Feli, si la noi iesitul la supermarket si cumparaturile pt. casa/Alex sunt "distractia" saptamanii. De iesit cu prietenii, nu prea, doar la zilele de nastere, onomastici... o nunta, ceva.
Anda, cum fu la Real????

Noki, Miri, sa va fie de bine intoarcerea la servici.

Tania - spioanca, te inteleg. Bine ca o accepta Che, o asculta. E important cum demareaza relatia lor, sa stie ca nu-i prea merge cum vrea el. Si la noi, de bona asculta mai bine ca de noi si asta cu vorba buna. M-am uitat aseara la serial. Cand e urmatorul episod? Pare interesant.

Urez la multi ani aici sarbatoritilor din ultimele cateva zile, ca nu tin ritmul. Aveti un spor teribil aici, abia apuc sa citesc toooot.

Madutza, se vede ca l-ai cucerit cu bebe. E din ala pe care il hranesti, face kk.... ? Cat a costat? Vrei-nu vrei mai ai un bebe in dotare, de care sa ai grija.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Pischi ,bebele doar ride dar din motive de mama ,,depresata'' am scos bateriile,am dat putin pe el ,in jur de 30 ron

Mamici ,,ma bag'' la un film pina adorm ,am intepenit in fata calculatorului dar macar am mai recuperat ,n-am avut net o sapt. dar parca au trecut luni asa de tare m-am plictisir fara .

Somn usor la toata lumea!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

daissy, ce-am ras, dar istet e fiu-tau. pai nu-l dezamagiti, dati-i, mai, tractor odata!

la Real m-am enervat cumplit. sa va zic partea buna mai intai si p-orma restul de proaste. partea buna e ca sunt preturile mai mici decat la cora si la carrefour. sensibil mai mici, unele produse chiar m-au frapat ca erau diferente maricele.
parti proaste: carucioarele in care bagi o fisa de 5 mii. ma exaspereaza. inteleg ca se reduc costurile, ca nu mai ai 3 oameni in parcare sa adune carucioare ca la carrefour, ai doar unul, cu doar un salariu, ca toata lumea duce carucioriul la loc sa recupereze fisa, dar ma exaspereaza asta. bine ca aveam fisa, la billa am stat odata juma de ora sa gasesc, intreband ca proasta oamenii care intrau si ieseau, ca la casa nu vroiau sa-ti schimbe bani!
p-orma inauntru arata ca la doua zile dupa invazia hunilor in campia panonica. rafturile erau praf, produsel aruncate, personalul se plimba fara scop, nu muncea niciunul, sa vad ca macar s-ar stradui sa repuna produsele. nu puteai gasi nimik pe raft!
am dat o groaza de bani pe mezeluri, branzeturi, lumanari si tampenii si n-am gasit, DA, n-am gasit principalul. Primele lucruri pentru care ma duk lunar intr-un supermarket d-asta mai ieftin decat magazilnele alimentare zilnice este ca sa iau pampers, lapte praf, apa minerala si nisip pentru pisica, toate pentru o luna. nimik n-am gasit din astea. la apa minerala am inlocuit totusi cu o marca care nu-mi place, restul pauza. pampersii erau desfacuti un intreg raft, foarte urat! lumea probabl vrea sa controleze dk au elastic, dar ce rost are sa desfaci un raft intreg de pmpers nr.4, popor de mitocani, ma scuzati, daca vezi ca e deja o punga desfacuta. in fine, nu aveau elastic, asa am observat din cei 3 metri de pungi desfacute, deci nu am luat. lapte Nan junior nu exista! raftul gol, eticheta mai ramasese. cereale am gasit ceva-ceva. nisip pt pisica nu mai era!
i-am luat copilului o farfurie cu ventuza, de la chicco, sa n-o poata zbura pe faianta si dk ma tin nervii, in we incepem operatiunea "cum sa mancam singuri", operatiune derulata un an, primul modul se cheama "cum tinem linguritza".
am mai luat un lego mititel cu animale, 43 roni parca. erau multe legouri duplo, la raionul produse de craciun:)), cel mai mare duplo in galeata era 120 roni, p-orma galetele mici cu 75 roni si cutii mici ca asta de am luat eu.
am vrut sa-i iau copilului o combina muzicala in camera lui ca nu are si numai la noi in casa am vazut ca e ca la inmormantare, in alte case cu copii canta o "vulpe,vulpe unde te duci", "nu-mi e frica de bau-bau" si altele, la el in camera se aude musca, nu-i de mirare ca vine copilul la tv in sufra. m-am dus la raionul specializat, ce sa vezi: 2 combine. atat! ieftine e adevarat, una de 150 roni si una de 320 roni, chiar sony, dar urataaaaa. si pt camera lui nu intentionez sa-i iau cine stie ce scula, atributul principal trebuie sa fie "dragut". combina mica si cocheta, pe dulapul cu jucarii. ori cele 2 existente in raft erau mari, demodate urate. vedeti, dk aveau, le faceam vanzare, asa, n-am luat nicio cmbina ca nu a improspatat nimeni stocul de cand au deschis si au navalit bucurestenii de-au ras ca termitele tot de pe rafturi. foarte prost management. foarte prost. puteau sa fac muuuuult mai multa vanzare zielel astea. daca ati fi vazut cate rafturi erau goale, goale si cate erau vraiste...

madutza, si ce daca nu e preocupare de baietei,lasa copilul sa faca ce dorewste, mi se pare un scump, cum are el grija acolo, am vazut in poze cum ii da bibe la papusa:))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

noa, anda draga mea, c-acuma m-am prins de ce-am plecat din romania...tsktsktsk... ce magarie de experienta la real, of-of. lasa ca trece .
tu nu-l lasi pe nichita sa manince singur? pai, maya baga la sac cu minute, cu lingurita, cu furculita deja de vreun an, cred. io nici nu mi-am facut probleme. desigur ca la inceput am "dresat-o" un pic, n-a mers, tare incapatinata. pina la urma, singura s-o prins de la sora-sa: ca ele maninca fata-n fata sau amindoua pe canapea la televizor (snacks-uri). astia mici cu frati/surori mai mari is tare smecheri: iti arata ca stiu ceva si cind colo, il/o copiaza pe ala/aia mai mare. smecheri, nevoie mare.

io bintui pe-aici. mi-am terminat claia de teme de casa pe miine, pe miercuri si pe joi. tare greu ii la scoala asta. cel mai greu, desigur, ca-mi petrec zilele intre peretii astia, fara ai mei. daca sean ar lucra, as zbura acasa in fiecare saptamina. asa, nu ne permitem. plec in 20 si stau 5 zile - de-abia astept. (va dati seama ce-am plins ieri cind am citit postarea andei?!)

"Trick or Treat"

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602288490862/show/" target="_blank">Inceput de Octombrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cuscra, ma bucur ca vacuta este atit de iubita de poet.
Ce si-o fi zicind, saracul; macar sa plimb vaca, daca nevasta e departe? fidel-fidel.
Si cum in romania sint cele mai frumoase fete din lume ( si cele mai destepte, gospodine, s.a.m.d - na, contraziceti-ma daca puteti!)zau ca nu stiu cum rezista tentatiei!
De curind si Rachie a prins drag de Minnie Mouse - ii spune scurt "Mimi" - ( soata lui Mickey Mouse) a primit-o de la magazinul de unde i-am comandat mobila. Era cam teflita, prafuita, nu stiu de ce atita dragoste nebuna, am luat-o si am spalat-o si fara ea nici nu mai doarme.

Gandacico, acum ii vazui pe gandaceii tai scumpi, ce frumos si cumintei se joaca ei pe paturica.

Pumba, frumoase fetele motatele costumatele, se vede ca ati avut fun.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

ina, si lia are drag de minnie mouse: ii zice "nini" si maya il are pe micky: ii zice "me-chei".

sint trista. singura. ma duc sa ma culc. noapte buna.....

"Trick or Treat"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Haide mai Monetelule, nu mai fii trista, eu tocmai intrasem sa-ti spun ca acu' trece anu scolar, repejor, si o sa fiti toti 4 impreuna. iar tu o mareeee milionara

si vin sarbatorile curind, gandeste-te ce frumos o sa petreceti!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza !

Ma bucur din tot sufletul pentru Lavi si tatal ei! Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie bine pana la capat!

Addya si Dayssy, chiar ma gandeam la voi zilele astea! Bine ca ati mai intrat sa ne povestiti despre voi!

Tania si Noki, ma bucur ca, per ansamblu, experientele voastre cu bonele sunt ok! Tania, daca lucrurile merg asa bine cu Che, incidentul cu bibele dat Annei, as zice ca poate fi "iertat", cu conditia sa nu se mai repete!
Noki, tinem pumnii sa fie ok bona, si sa te ajute la faza cu dormitul in patut si cu suzy! Aaaaa, iar uitam, super pozele de la petrecerea Saralinei ! Imi place mult poza cu cele trei generatii(tu, mama si Sarah)!

Melku foarte frumoase pozele de la petrecere, se vede ca v-ati simtit bine! Daria e o frumoasa! Oricum, fetelor, s-o vedeti in realitate .... poza-i moft!

Monet, lasa ca vine acum vacanta si o sa fie minunat alaturi de familie ta draga!

Anda, chiar urata experienta ta la real. Ce sa facem, asta e minunata noastra tara si astia sunt locuitorii ei ...

Ripley, tu ce mai faci? Cum te simti si ce mai fac fetele cucuietele??

Leea draga, fruntea sus, o sa fie bine! Te inteleg ca iti este foarte greu in aceasta perioada, cand T este bolnavior, am trecut si eu prin asta! Acum e mai greu, dar dupa aceea o sa fie bine, ai sa vezi! Trebuie sa aveti rabdare unul cu celelat, iar greu mai mare, din pacate este pe tine!

O sa incerc sa pun si eu niste poze, ca am fost duminica la manastirea Ciolanu si la tabara de sculptura Magura si am facut niste poze grozave intr-un peisaj de toamna ruginie...

Hai ca trimit si revin, ca mi-e sa nu pierd mesajul, cum mi s-a intamplat ieri!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata !!

Anda ,naspa cu Real-ul ,sa stii ca n-am trecut eu pe la raftul cu pAMPERS :)))) ,EU LA bILLA AM DESFACUT FINUTZ INTR-UN COLT ,NICI NU SE OBSERVA DAR FIIND CU ELASTIC I-AM CUMPARAT ,E PRIMUL HUNISM DIN VIATA MEA DAR PROMIT SA NU SE MAI INTIMPLE :)

Scuzati caps-urile ,m-am corectat ,fug sa-mi beau cafeaua si revin ,azi e tati pina mai tirziu acasa asa ca ma rasfatz si io nitel

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput