Colectia de toamna-iarna 2005 (166)
Raspunsuri - Pagina 18
Madutza10 spune:
Fetele ,tre' sa-i fac neaparat un fratior lui Orlando ,daca-ati vedea cum se comporta cu bebele care i l-am cumparat de curind muriti de ras ,m-a pus sa-i pun pampers ,sosete de la el ,nu doarme fara el ,ii da ceai ,lapte ,imi zice ca a facut caca si tre' sa-l schi,mbam ,e foarte grijuliu ,asta-mi place foarte tare ,pun dupa ce adoarme poze in action cu bebe
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
tania-z spune:
Madutza e clar, la voi in familie e scorul 2-1, si tati si Orlando vor bb2, nu mai ai de ales. Facem galerie???![]()
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
dayssy spune:
Buna seara Colectie Petrecareata,
Citit mesajele voastre imi insuflati si mie chef de scris.
Din episodul ce trasnai mai fac copii nostri.. Dodo si- a daramat galeria din camera de la el. A sarit de pe minunata canapea, pe perdeluta lui minunata cu pestisori si a smuls galeria din perete + rupt un picior de la galerie. Drept urmare ne-am executat si am plecat la cumparaturi. Ii spunem copilului ca mergem la cumparaturi sa reparam galeria, sa luam paine, apa, lapte si cascaval si sa ne aduca aminte in masina ce avem de luat. Ne-am oprit la Praktiker sa luam piciorul de galerie, dupa care ne-am urcat in masina sa mergem la un supermarket sa luam papa. In masina la semafor(Dodo nu are rabdare sa stea la semafor) il auzim pe Dodo din scaunul lui: Tititit Dodo apa, pia=paine, apte, ca=cascaval. Concluzia - nu uita domle copilu´, si era si grabit.
Si tot din episoadele nu uita copii: pleaca tat-su sapt trecuta in delegatie si-i spune ca daca face pipi la olita ii aduce tractor(marea lui dragoste). Dimineata cand se trezeste imi aduce olita - pe care de altfel nu vrea sa o vada - si-mi spune "mami, pipi, tati tro-tro". Pun copilul pe olita, face pisu, mare extaz, mami fericita. Imbrac copilul si-i dau liber la joaca, se duce frumos in sufragerie si-mi aduce telefonul "tati, aio, tro-tro". Il sunam pe tati si-i spune "tati, Dodo pipi oaoa". Deci tati trebuia sa se execute cu un tractor. Cauta tati tractor in Brasov la Carrefour, ioc tractor asa ca ii ia un tanc. Cand a ajuns acasa ii da tancul, Dodo se uita frumos la tanc, il pupa pe tatsu si se uita cu niste ochi mirati la el "tro-tro??". Si acum il tot intreaba de tractor.
Hai ca acum ma simt si eu ca o cioara adevarata!
Multi pupici!
Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar
Madutza10 spune:
Tania ,asta-i adevarul ,amandoi isi doresc si asta pentru ca sint doi incostienti :))),pe cine dracu' e greu'??Eu n-am curaj nici sa merg la servici sa-l las cu vreo bona sau la gradi asa de mic dar sa am doi ce mai fac atunci ,o sa intepenesc in casa crescind copii ,apreciez foarte tare mamicile care au avut curaj sa faca al doilea bb ,eu n-am :(((
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Madutza10 spune:
Gata ,am pus pozele cu ,,fratiorul Denis '' ,asa l-am botezathttp://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/1%20an%20si%207%20luni-2%20ani/
Feli ,eu sincera sa fiu ies in fiecare weekend ,avem des petreceri avind multi prieteni iar daca nu, iesim intr-un bar ,club ,restaurant ,deci eu simbata nu stau niciodata acasa ,doar daca-i baiatul bolnav ,merit si eu atit macar dupa o saptamana de mamica full time ,stii ,pe mine nu ma ajuta nimeni ,doar mama poate la 2 zile cite 2-3 ore sa pot merge la cumparaturi sau sa platesc facturi
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
monet spune:
doamne, ce dulci is astia micutii!!!

ioana, sa va traiasca fecioru', tare-i scump si minunat! vad ca uit cum arata bebelusii proaspeti: ii ai, esti mama lor, ei cresc si pina nu mai vezi unu' fresh-pe-lumea-asta, parca uiti.....
un pupic maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare
pe mutrita aia scumpa
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
"Trick or Treat"
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602288490862/show/" target="_blank">Inceput de Octombrie
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
leea_cv spune:
Anda plinge mult dar nu in acest timp vomita.Cred ca e lagat de tuse.Dupa un acces de tuse vomita.Tot ce se gaseste pe traseu pina in stomac.Tu cu cine ai lasat pruncu pe timpul periplului in Real?
Io nu inteleg ce gasiti voi la Real ca din asta si noi avem da nu se compara cu carfururile,corele,selgrosurile si auchanurile voastre.
Noki,Feli am ascultat si noi cu succes bau baul/hipo-ul voastru.Multumim de pont.
Miri ma bucur ca-ti prieste la munca.Da cu cine ai ladat DVD acasa?ca io am uitat.
Mira am uitat ca tu ai deschis discutia despre vaccinarea pt varicela(in ceea ce ma priveste) si nu ti-am mai zis nimic.Pediatra lui T a zis tocma invers.Ca prin vaccin nu capata imunitate pe toata viata ca prin boala.Si ea recomanda ca bolile ce nu lasa sechele sa fie lasate sa-si bage coada.Deci poa sa lase sau nu sechele varicela?
Si la punctu 2, am o alta intrebare.Deoarece si avin in vedere caco mi-a ramas mintea,stomacu si papilele gustative visind in grup la salata ta de telina ,mere,nuci si stafide,as vrea a afla: miezul de nuca e intreg sau pisat sau maruntit? si stafidele?telina si merele pe razatoare?Poate scrii reteta.Aci sau mie pe PM.Sarumina.
Uf ce rau imi pare ca nu-s sigura de pot sa-i dau peritol ca i-as da si-o sticla numa sa manince ceva.Desigur a facut o diaree ingrozitoare, iar altceva decit lapte si iaurt nu vrea sa manince.Din ala fara lactoza nici vorba. N-a mai facut febra.Acum doarme.Da Doamne toata noaptea.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Madutza10 spune:
Bai a venit iarna ,mi-e groaza cum o fi mai incolo sau la munte mai ales ca noi am inchiriat o vila la Bran de sarbatori pentru 5zile ,poate ne inzapezim p'acolo ,mi-e o frica :(( ,mai mergem si cu vreo 6 plozi dupa noi ,adica majoritatea cuplurilor cu care merem au copii ,off off ,mai mai
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
leea_cv spune:
Madutza mi-ai ghicit gindu.Voiam sa cer poze pt bebe ca poate ai gasit tu jucaria antiplictiseala.
Dayssy scumpel tare tititit Dodo.Sa nu lasati copilu fara tractor,ca-l merita.
Adina Atomicus? maaama ce porecla i-ai tras.Chiar asa e?
Tania intrebai de nu sta mama cu mine...o data la 6 luni o zi.Azi de ex a zis ca vine inapoi,da atita mi s-a vaietat ca are de lucru,ca i-am zis sa nu mai vine.Sta la 20 de km,la tzara si are animale si alte plantatzii.Si NU le poate lasa de izbeliste.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Madutza10 spune:
Leea ,pina acum nu s-a plictisit ba chiar il iubeste din ce in ce mai mult si-si face de lucru cu el toata ziua ,il plimba cu carutu' ,are unu de plastic in care incape la fix ,sint bucuroasa ca macar cu bebele asta se joaca ,desi asta nu's apucaturi de baiat (carut,bebe,schimbat pampers),in rest toate's zero pt el ,in 2 zile nici nu se mai uita la ele
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani