Colectia de toamna-iarna 2005 (166)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele ,cu parere de rau ca nu pot iesi ,ma duc la cele zilnice ,adica baita ,papita ,nanita ,Anda o sa fiu cu gindu' la tine ,la cum te mai relaxezi facind shopping ,clatindu-ti ochii pe la Real

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi multa putere tatalui tau!

Bubamara ce vesti ne mai dai despre Maria?

Tania, ura-ura, aventura, sa fie cu noroc noua bona

Melku mai, ce gandacica de fetita cu ochii ca murele (sau cel putin asa par in poza). Sa-ti traiasca!

Ioana wow, ce dolofanel, e frumusel foc!

Of, cand vad astfel d epoze, ma apuca o nostalgie... Mai ales cand imi dau seama ca nu voi mai retari asemenea momente. Doru nici nu vrea sa auda. Plus ca nu mai are cine sa ne ajute ca bunicul e deja batran (face 75 ani luna aceasta).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, la ce jucarii? carti, trenuri, maimutoi, lego, ce? ca io am tinere scurta de minte, nu pot sa redau preturile dintr-un raion intreg:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Feli, victorie, a acceptat fii-mea hipopotamul din jungla!"Pace...nu fica...aicea mami"
Cu bb2, oare de ce il inteleg asa de bine pe Doru?Oare cum era de avea o Sarah...

Anda, Lego Duplo, please!!!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Bravo, asa o stiu pe Sarah, fata curajoasa.

fetelor, voi in afara de shopping, cum va mai petreceti timpul? Cand ati fost ultima data la o petrecere? Mersul in supermarket nu se pune Eu nu spun, ca raspunsul deja se stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

gata, spalat mancat bagat in pat. acum astept sa adoarma, in 10 min dupa ce il pun, mai mosmondeste paturica si vacuta (cuscra, revin cu multumirile la adresa gestului cu vacuta. este prima iubire a copilului meu. in fiecare dimineata o car in ghiozdanel la gradinita ca si acolo tb sa doarma cu ea si dupa-amiaza o caram inapoi acasa. se plimbaaaa vacutaaa).
noki, ok, legouri duplo. plus ce imi mai place mie:)
adios, plec la shopping Barbatii nu inteleg treaba asta. si chiar daca unii o inteleg, adik inteleg shoppingul de haine, accesorii etc, ii depaseste totusi bucuria femeilor de a cumpara chiar si alimente, lumanari, castroane si carticele dintr-un supermarket!

copiii vostrii au memorie? bine, sigur ca au, dar zic de-aia de asociaza obiectele cu oamenii? fiu-meu stie fiecare obiect din camera lui de unde este, cine i l-a adus. si spune la fiecare. imi place mult asta. pana si grisinele pe care le mananca la mine, alea cu cascaval, de fiecare data spune ca mamaie i-a dat prima oara.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna fetelor.....

Eu m-am hotarat sa nu-l intep pe stefan numa asa...sa-i fac analizele. el este ok. voi ce parere aveti?
Este posibil sa iasa 4 colti odata de si de jos si de sus de la masele...ca la el asa am vazut azi. Lui cand i-au iesit ceilalati dinti tot asa a fost, au iesit unul dupa altul.Am simtit colturile azi....brrrr!!!!
Sunt de acord cu Melku, sa redenumim colectia, fiind lunile aniversare.

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

si acum raspuns la sondajul saptamanii: mai tineti minte cand ziceam ca ma simt onorata ca Ili e fata mea? Ei bine, la fel simt si acum. Parca nu-mi vine sa cred ca am facut eu un copil asa dragalas, frumos, destept, dulcic (... puiul ciorii).
Totul se invarte in jurul ei, nci nu concep sa-mi petrec vacanele pentru ea, iar stari proaste nu am mai avut decat cand a fost bolnavioara.
cand vine sa ma pupe, sa-mi faca "mai-mai" ma topesc definitiv, parca e toata lumea a mea. tare mi-e frica sa n-o dezamagesc, parca nu fac totul pentru ea, oare voi stii s-o ingrijesc, educ cum trebuie? Asta e cea mai mare frica a mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

SEARA!
aseara am cedat dupa ce m-am umflat de plans la cele scrise de Anda.
mai fetelor pei 7 pagin i /zi? babau tine pasul.intrai doar sa va zic cum fuse
la job-misto, place, colectiv tanar, sefa buuuna!
acasa- s-a agatat fi-miu putin de mine cand am plecat, dar mai mult ca voia afara, nu de dorul meu. ceea ce s-a si dovedit, ca nu s-a ridicat din canapea cand am venit acasa.ma strangea putin inima, dar dc il gaseam plangand pe la usa precum pun catel, nu mai mergeam miine la munca.
de citit dc nu o sa-mi cada capul pe birou, o sa citesc. la birou inca nu am curajul sa deschid DC.oricum ma doare spatele zici ca am muncit in camp o saptamana!greu la munca! parca at cand alergam dupa zuz nu era asa greu.poate ptr ca aveam pauze dese la orizontala.acum i-am pus lui BE si eu comentam din pat. m-am ridicat ca simteam ca ma rapune somnul.
hai ca iar am fost coerenta.pupici multi colectiei. ziua mea a fost una fff buna, din ambele punce de vedere(job+zuz)sunt tare fericita!

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mai primiti urari intarziate de LMA?
[b] PUIUTILOR NOSTRI FRUMOSI CARE AU FACUT 2 ANISORI !!![/b]

fetelor, stiu k am fost o mega-nesimtita ca nu am intrat cand trebuia, desi m-am gandit zilnic la voi, mai ales ca si noua ni se aproprie sarbatoarea....

eu am muncit ingrozitor de mult in ultima perioada. cine zice ca e usor bisnisul cu nunti-botezuri se inseala amarnic! norocul meu ca intram in post si ma mai relaxez si eu oleaca...sunt asa de obosita incat citesc un pic la subiect si pana sa zic si eu ceva, uit. plus k nu sunt nici foarte coerenta. Declar oficial ca nu mai am nici umbra unui neuron in capul meu aproape blond, si toata energia stransa cu greu din cafea si tutun mi-o consuma conu' Razvan, care e atomic. Nush cum de-a iesit asa zgatie, yo si tasu suntem 2 oameni linistiti.

in alta ordine de idei am vazut si eu pozele noi ale colectiei.
normal k am cazut in butoiu cu melancolie, parca as mai vrea si eu un bebe, noroc k urla nitzel Atomicus si-mi trece repede.

Cupilu meu e bine, ma dispera cu jucariile, se plictiseste repede de orice si serile trec...cum trec. Azi l-am recuperat dupa 3 zile de stat la socrii, a fost atat de vesel k a venit acasa incat m-a suntat total cu somnu de pranz. Hai sa va povestesc, tot sunt undeva in trendul zilei.
Noi nu mai avem patut demult, il adorm in patul lui dupa cum e cazul, dacae fff obosit nu stau cu el, daca e so-so stau un pic. E, azi la pranz copilu meu avea ochii cat cepele si un ranjet in coltzu gurii. clar era de stat cu el. Cand ne-am bagat in pat, a stat un pic dupa care m-a luat la pupacit, m-a invelit bine (eu ma faceam ca dorm) si cand a vazut el ca nu misc mi-a infipt agil suzeta in gura si a tulit-o din pat, pe la picioare, glontz in birou, s-a pus pe canapea si si-a dat drumul la televizor. Morala: acum doarme rupt. A adormit la mine in brate la calculator, ii puneam chestii de pe youtube, si mi-a venit cheful sa-l mai vad pe paul potts. A adormit instant la opera

va pup pe toate si pe puiuti de 2 ori, sa ne mai linistim si noi si promit k intru mai des!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput