Colectia de toamna-iarna 2005 (166)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Dar si mie imi place "nu-mi e frica de bau-bau". mai, caut un alt cantec de pe itsy-bitzy, un cantec cu copacul, nu stiu cum se cheama sau cine-l canta. zice ceva in el cu mesaj cu salvati copacii, dar fte dragut, e cantat la pers I sg, adik copacul canta. are cineva idee cum se cheama?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

noki, pe la 21-21:30 plec de acasa. si tu vrei?:)) io va iau, imi profita sa nu merg singura, e mai distractiv.

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Anda ,chiar as merge oriunde dar n-am cu cine lasa plodu' ,sint la crize ,vreau sa evadez ,as bintui o noapte intreaga cum faceam in tineretile mele ,sa n-aud de copil ,sot etc.,sa nu mai zic de shopping care-i placerea mea cea mai mare de cind am nascut dar mereu o fac contra cronometru :(((((
Nu Noki ,nu s-au terminat ,mai am un bax jumate,oricum n-as fi iesit din casa pt pampers ci sa haladui prin Bucuresti fara nici o grija

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Draga Andache, ehehe...noi la ora aia matinala abia intram in cada, apoi pana ne imbaiem, pana urlam jumate de ora ca nu vrem laptele -"nu papi", apoi inca jumate de ora ca "mami, joooooos" si apoi bombanim pe intuneric cu mami langa inca vreun sfert de ora...
Deci cred ca in jur de 23 as putea pleca c optimism de acasa. La ora aia, tu tot cu optimism AJUNGI acasa.
Deci, zicem pas! si tragem o injuratura printre dinti!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

sal!

noki, mercic de link nu stima melodia, alexia este fan cleopatra stratan, in mod special MAMa si CUTU

melk, frumoasa foc Dariuca ta de la alexia. Si pentru mamica necajita .

ioana, mami, m-ai emotionat rau de tot...uff ce mic este, si este un scumpel.

anda, succes si atentie marita la ce scrie pe bon

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

deci voi da singura piept cu necunoscutul Real in noapte. nu e miri aici, ca baga ea imediat:)

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Suntem la a cincea cerere "nu mi-e frica de bau bau"...se cere biss

madau, Spor la amenajari, slava domnului ca nu a patit nimic piticot. micuta nazdravana.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

hi, hi ziceti mersi, noi ne-am amorezat de Dragostea din tei
Un alt clip care-i place:
www.youtube.com/watch?v=_UVTq9BOY34" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_UVTq9BOY34

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Roxi, deci v-ati virusat si voi!

Andache, dap, se pare ca rai singurica.Sa faci o recenzie a jucariilor, por favor!

--------

Feli, lui Titi ii e nu stiu-cum de hipopotamul ala. ca sa nu zic "fica".

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

La Multi Ani, Raluca!!!
Si pentru ieri, Daria si Daniel!

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si [http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109625&whichpage=2

Mergi la inceput