Pampersi cu elastic lateral

Pampersi cu elastic lateral | Autor: ramiha

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici, trebuie sa ma ajutati!

Am cumparat acum vreo luna un pachet de scutece Pampers nr 4 (sau 4+ nu mai retin exact) si aveau partile laterale (cele care se petrec si se lipesc cu arici) usor elastice. Mi s-au parut geniale, prin faptul ca pe bebe nu-l mai strange la burtica (cu cele normale nu suporta sa fie stransa, iar daca i le las mai largi se intampla sa mai si iasa continutul).

Urmatorul pachet pe care l-am luat arata la fel (cred... nu am remarcat diferente semnificative), insa, stupoare! pampersii nu aveau elastic lateral.

Zilele astea tb sa-i cumpar un nou pachet. Luminati-ma va rog, dupa ce le recunosc pe cele cu elastic (dar NU chilot)??? Vreau foarte mult sa-i iau scutecele cu elastic, mi se par cu mult mai bune.

Mersi!

Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

eu iau pampers nr 4 si n-am gasit cu elastic....cel putin n-am observat. m-am uitat acum la pachetul pe care il am si nu au elastic...insa stiu ca pampers a scos acum niste scutece noi cu nu-stiu-ce solutie fresh bath...poate astea or fi cele "imbunatatite" cu elastic.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Eu cumpar pampers nr. 6 cu elastic de la Metro Baneasa; nu stiu sa-ti spun cum se deosebesc pachetele, dar de la alte magazine am nimerit doar pachete cu pampers fara elastic.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi_p13 spune:

si eu de vreo 2 zile am mers in vizita la cineva si am uitat sa-i pun fetitei mele scutece de acasa si am intrat intr-o farmacie si am cumparat 2 scutece si surpriza erau diferite fata de cele pe care le aveam acasa da avea banda cu arici elastica tare mult mi-au placut si as vrea sa-i cumpar in continuare aceste scutece insa nu stiu care sunt aceste pachete poate stie cineva sa ne lamureasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

Fetelor, chiar nu stie nimeni?! Luminati-ne si pe noi! Cum deosebim pachetele de pampers cu elastic?

Raluca, mama Nectariei, 30.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaneb spune:

Scrie pe pachete stretch band, pe partea din fata, in stanga, cam pe la mijlocul pachetului, dar eu am vazut doar nr. 6 recent. Am luat din Austria in primavara scutece pampers din astea, apoi am nimerit cateva pachete si aici, pe la hypermarket-uri. Insa, brusc, au disparut. Sunt, intr-adevar, mult mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

eu am doua pungi identice si la fel. da' exact la fel. aia cu elastic lateral sunt din carrefour feeria si aia fara de la cel din unirea. nu e absolut nici o diferenta intre ei asa ca...pandeste magazinul de unde i ai luat si roaga te sa fie din acelasi lot

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

in mod normal, pe pachet ar trebui sa fie desenata o omida colorata, in loc de hipopotamu' ala cu pampers... adica ceva de genul www.pampers.de/de_DE/promotions/caterpillarflex/images/microsite_de.html" target="_blank">acesta ar trebui sa vedeti pe pachet... la un moment dat, erau pline standurile in real de pachete de pampers cu omida colorata... asa cum au aparut, la fel au disparut, si nici n-am mai vazut de-atunci pana in ziua de azi...

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Incerc sa va ajut eu, pentru ca tot Pampers din pachetele verzi cu elastic folosesc. Pe pachetele pe care le cumpar e o poza cu un pampers deschis intr-o parte si acolo e o sageata care indica ca se intinde (totodata scrie flex). S-ar putea totusi ca cele de aici sa fie diferite putin de cele din Ro.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

www.flickr.com/photos/10463499@N06/sets/72157600993936181/" target="_blank">Eva 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

pampers cruisers au banda elastica si sunt foarte buni, acuma e ceva nou numit pampers dry flex ... www.walgreens.com/store/product.jsp?CATID=100360&navAction=jump&navCount=0&id=prod388695#" target="_blank">poza personal nu mi se par asa de buni pt ca nu se fixeaza asa de bine intre picioare la copi cum se fixeaza cruisers

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Baietelului meu nu prea i-au priit cruisers, avea funduletul mult mai ud decat atunci cand am folosit baby dry. Depinde mult de copil, de cat de multe lichide bea sau de tipul de piele.

Mergi la inceput