Copiluti de mai-iunie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 2
gabitzam spune:
Pina la urma tot am ajuns la doctor cu Andrei. Mucii aia de zilele trecute s-au transformat intr-o tuse uratzica. Mi-a dat o sacosica de medicamente pentru el.
Toata noaptea n-a tusit, a dormit neintors, cred ca de la Ketof. Dimineata a behait o data sau de doua ori.
Marti mergem sa-i facem si un exudat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Loreen, si eu m-am uitat aseara la cod dar pe la final am adormit. :(
Gabitza, multa sanatate.
Noi am aut noroc si am ramas doa cu muci fara tuse, febra sau gat cu puroi. Doamne ajuta sa fie asa. Am fost la pedi cu ele
- alexia are 12.400 kg 
- antonia la 9 luni juma are 9.310 kg

Ne-a dat tratament pentru muci in continuare. Pt Antonia care asteapta zana maseluta a zis sa o dau cu zahar tos pe gingie. ca cica amorteste. si sa speram ca nu ia raceala de la sora-sa.
Gabitza ce aveti voi in sacosa? Noi avem cam asa pt Alexia
zyrtec, nurofen/panadol, tantum verde, karvol, colargol, marimar, mucosolvan, stodal. Avem si klacid dar nu il dau.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
gabitzam spune:
Mi-a dat augumentin ca antibiotic. Nurofen de trei ori pe zi. Un sirop de tuse dar sa mor de mai stiu cum ii zice, tot de 3 ori pe zi. Olinth de trei ori pe zi in nas. Albastru de metil.
Sacosa ta e mai grasa ![]()
Marimer deja aveam, sa-i vidanjam nasul cat de des se poate.
Edit: am uitat de ketof, seara la culcare ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
'neata si de la mine
Laura mi-am dat seama dupa ce am scris mesajul, ca mai vazusem vinataile respective
. Deh, batrinetea isi spune cuvintul, la mine ma refer.
Apropo, si Isabella e cu "cuza mamy", scuza mami.
Monu sanatate multa la fete. Foarte draguta poza, dar eu cred ca Antonia l-a adormit pe tati, nu invers. ![]()
Iuliana scumpa foc vorbareata ta. Si noi ne chinuim cu doua limbi, dar de multe ori spune doar in italiana, cind vor muschii ei, imi raspunde si in romana.
Florentina
-ici pe minuta lui Patrick, sa-i treaca bubuta. 
Eu in sotul meu n-am incredere deloc, e atit de aerian, Isabella statea pe scaun in balcon, jumatate aplecata pe partea cealalata si el nici n-o vedea, desi era alaturi
, cred ca aproape toti sint mai copii decit copiii.
Gabitza sanatate multa lui Andrei.
Dispar sa scot maimuta la plimbare, ca-i frumos si soare. Va doresc la toate, o zi buna.

Tdi spune:
Ciao! noi iar suntem varza, Alyssa tuseste urat si-mi arata ca are buba in piept
...eu am dormit putin si aiurea de tot iar sotzer e la servici desi azi e zi libera, l-au gasit pe el mai fraier.
Ieri a fost sarbatoare (ziua tuturor sfintilor) si ne-am dus la soacra-mea la masa, ne-am simtit tare bine si pitika s-a distrat pe cinste sa-ntoarca casa pe dos si sa-l alerge pe bunicu-su bionic dupa minge.
Sanatate puiuti de Gabitza si Monu!
Am vazut un tatic adormit de bebe
.
Loreen si Gusta, multumesc de invitatie, la fel si voi sunteti binevenite! problema mea nu-s jucariile ca avem bordel de ele (ups, scuzati expresia), sunt bolnava cu cumparatul si nu mai am loc in casa de jucarii diverse, carti, papusi, puzzle...faza e ca s-a cam plictisit printesa mea si de ele dar mai ales de stat acasa, de aia as vrea s-o duc sa mai vada lume, copiii si sa participe la ceva activitati ca se cretineste complet sa stea acasa cu nebuna de ma-sa toata ziua.
Nelia, felicitari pentru nota! vezi ca se poate!?![]()
Florentina, pupam buba titirezului!
revin...
patriciaRO spune:
Bai vazut cate medicamente aveti de la medic... Chiar e necesar? zau dar mi se pare ca doctorii vostri chiar va dau peste masura... Va intreb daca e ceva mai nasol, organismul mai reactioneaza de la atatea medicamente? Daca na, e o tuse urata si nu mai scapa atunci da, dar altfel... astia nu dau nici la tuse naspa, decat ceva de calmare, sa nu se mai tuseasca mult, altfel nimic...
Oricum e lege ca dupa 3 zile trece frate si mama lui raceala dara fara medicamente si sunt adevarate studiile lor...
Eu nu ii mai dau lui Alex decat in caz de febra nitel nurofen sau panadol, dar asta o data la nu stiu cat timp cand face, altfel la o raceala obisnuita nu-i dau nimic. Si trece. Insa el nu a prea racit, chiar daca este vremea urata si friguroasa.
Sanatate lui Andrei, Alexiei si Antoniei... Pupam!
Beatrice, mami de
Alex pifos
loreen spune:
Buna ziua...
Bai da ma chinui in draci sa-mi tin capul pe umeri de somn...mi-am pierdut antrenamentul noptilor pierdute...
Monu s-a terminat ca-n gara...dar am inteles ca urmeaza urmarea,se filmeaza la anu si atunci sigur prinzi...dar cum spuneam interesanta viziune ...inteleg de a fost atat de controversat...pentru cei rationali si logici este un punct de vedere demn de luat in seama...
Ma bucur tare ca nu mai trebuie sa le dai antibiotic...
Tdi e clar ca bagi concurentza cu Monu la raceli...de cand vorbisem ultima oara cu tine pe mess ai puscat inca 2 ...pana la 3 ani ai sa poti scrie o carte pe tema asta...
Hai las-o pe Allysa la mine o saptamana sa mai respiri si tu si ai sa vezi ce ludoteca...se ia cu bazmuta asta a mea si nici n-ai sa le auzi prin casa( ...de zgomot)...
Elisor pionezele din gatul tau mai sunt?!
Gabitza da stai asa ca voi ati mai bolit odata,atunci cand te-a luat si pe tine...acuma tre sa ai grija in plus ca deh...
Io nu va mai zic cate kile are Delia...acum vreo saptamana avea 16,500 ...asa nu s-ar zice,dar cand o iau in brate paraie coloana...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gusta spune:
Neatza la amiaza ca d ma chinuie talentu sa fac o perdea la Mara in camera si nu ma las pana nu o termin.
Monu vazut poza cu tati adormit de bebe.Si multa sanatate .
Gabitza multa sanatate.
Bea te contrazic oleaca sa stii ca sunt medici care prescriu imediat antibiotic si care te lasa asa sa te chinui.De cand am citit despre fetita cu laringita crede-ma ca parinte daca Mara da semn de ceva nu plec de la medic numai cu un paracetamol si gata a intrat bine de tot frica in mine.Crede-ma ca organismul reactioneaza cand raceala e si mai grava.
Loreen vreau sa vad si eu filmul ca in ultimul timp vizionez numai programe oande de mi-au intrat pe gat.
Tdi te inteleg perfect si eu as duce pe Mara undeva(in padure poate
) ca mai interactioneze cu alti copii ca cred ca s-a saturat de nebuna.
Daca veniti sa vedeti curatenia din sufrageria mea va puneti mainele in cap si domnisoara de dimineata mi s-a urcat in picioare pe masa si mie mi-a stat inima.
Marilena si Mara Augusta
Cornelia spune:
Pupici si multa sanatate bolnaviorilor!
Ajutati-ma si pe mine cu o informatie, daca o detineti, bineinteles
. Laura, ma bazez pe tine
. Ce acte imi trebuie pt. a le face pasapoarte separate copiilor? Trebuie o motivatie speciala? Stiu ca la un mom. dat era exceptia sa le faci pasaport separat (trebuia motivat, dar cum, nu stiu), regula era sa fie trecuti pe pasap. parintilor. Cum avem pasap. expirate si nici nu prea planificam sa mergem prin alte tari decat europene si mai ales, am vrea sa putem lua la o adica oricare dintre noi copiii (cum vrem noi sa ii impartim
) cu noi prin tari straine, vrem sa le facem pasapoarte separate.
Hai ca v-am ametit. Pe scurt.: se poate si cum, ce acte ne trebuie si... asta e tare: ce program or avea aia de la pasapoarte si asta e si mai tare: unde ii gasim acum, la Primarie???? (ultima intrebare e clar pt. constantence)
O sa caut ceva si pe net, dar m-am gandit eu ca e mai simplu sa am raspunsurile mura in gura
.
Pupici!
Cornelia
Cornelia spune:
A, am pus si eu cateva poze oarecum recente, aici: http://www.flickr.com/photos/cornelianis/sets/72157602798288118/