Copiluti de mai-iunie 2005 (53)
Continuare de la Capitolul 52
Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC
Raspunsuri
gabitzam spune:
* Loreen ---
DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
*
Nelia ---
TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata si Tudora
* Yael ---
NARDI GABRIEL - 01.05.2005 - Israel
* onixone ---
ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia ---
STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* bolgiumiki ---
LUCA-ANDREI - 04.05.2005 - Ploiesti
* Fran ---
PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* maysa ---
RARES STEFAN - 05.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 04/01/07)
* TDI ---
ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever ---
OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* mstroie ---
DAVID MIHAI - 09.05.2005 - Bucuresti - Mari si DAVID
* Ada_74 ---
SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Moniboni ---
VLAD STEFAN - 11.05.2005 - Bucuresti
* Nefertari ---
FREYA - 11.05.2005 - Bucuresti
* Corni ---
TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar ---
ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Caminik ---
MARIUS - 11.05.2005 - Galati - ???(ultima postare 13/02/07)
* Anky ---
CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* Androix ---
FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului ---
MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada - ???(ultima postare 29/04/07)
* Simiena ---
ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl ---
ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G ---
MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
*
corail ---
ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* Stefania Nicolae ---
ALESIA CLAUDIA- 18.05.2005 - Bucuresti
* lucas ---
MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) ---
ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas ---
DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu ---
ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
*
gabitzam ---
ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl ---
EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun ---
CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta ---
TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka ---
IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott ---
DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* galinarodica ---
SERBAN IOAN - 28.05.2005 - Bucuresti
* omustata ---
MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* rosudaria ---
DARIA ANA-MARIA - 29.05.2005 - Iasi - ???(ultima postare 08/02/07)
* Andutzy ---
DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
*
denisa73 ---
CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta ---
MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel ---
BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa ---
CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes ---
BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu ---
ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza ---
ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 ---
ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana ---
DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Redy ---
BIANCA - 08.06.2005 - Romania - ???(ultima postare 17/03/07)
*
Sufletzica ---
SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* Cris_kim ---
IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia
* Florentza ---
ALEXANDRU - 09.06.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 25/03/07)
* NewMami ---
PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor ---
BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* Pengunica ---
BEN STEFAN - 16.06.2005 - Japonia
* andreea.a ---
ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica ---
ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Crissu ---
IULIA NICOLA - 19.06.2005 - Bucuresti
* Mickyyy ---
DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam ---
ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor
*Ella@ ---
NAOMI - 25.06.2005- Japonia
* mynicegirl ---
CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* blackpanterro ---
AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* saryta ---
SARA - 27.06.2005 - Iasi
* Oana C ---
EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA
* elly_b ---
ANNELIES - 30.06.2005 - Bucuresti
??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice ![]()
Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)
monu spune:
Eu am avut o zi de cosmar. De aseara a inceput. Alexia abia a adormit aseara si respira greu. La 12 noaptea faceam mancare si pazeam copiii si.. am ramas pe intuneric fara lumina. Pe la 3 noaptea s-a dat drumul. Asa ca pe intuneric am inchis aragazul, noroc ca e oala desteapta si supa a fiert in continuare si am mutat-o pe Alexia la noi in pat. Rezultatul- dormit iepureste cu 2 treziri de nas infundat. de dim la 6.30 antonia a dat trezirea. toata ziua au fost maraite si au plans. Alex pare mai bine insa Antonia are 38
poate fi de la dinti?
Asa ca maine dimineata cu nervii prastie ma duc la pedi cu ele.
scuze ca ma vait la voi dar nu mai am cui ca sotul deja doarme dandu-i lapte Antoniei.
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
monu spune:
Si uitati aici dovada cum
tati adoarme bb
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si
Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
Florentina G spune:
Salutare!
Am reusit si eu in sfarsit sa ma pun la zi cu cititul.
Am vazut si toate pozele mai putin pe cele ale lui Androix ca nu am gasit unde a pus linkul!
Sa scriu un pic despre noi si apoi sper sa reusesc sa vorbesc si cu voi, ca tare mi-e dor!
Maya de ieri are oficial 13 kg!!!
Am zis ca ma imbat daca trece de pragul asta si uite ca s-a intamplat. Acum sper sa nu dea inapoi ca e racita si nu prea mai mananca cum trebuie.
Vorbeati de Septilin, mie mi-a recomandat farmacista Immuno Baby si ieri am terminat sticluta, sa vedem ce efecte se mai arata.
De azi vroiam sa ii scot biberonul de lapte de dinainte de culcare....numai biberonul ca lapticul e musai sa il bea... insa am esuat operatiunea cand a inceput sa se jeleasca prin bucatarie ca ea vrea lapte in biberon... Patrick plangea si el si cum azi mi-au pus nervii pe bigudiuri am cedat si i l-am dat. Eu ca am pregatit-o de mult ca trebuie sa renunte la el.. deja cere ceai in pahar dar la laptic nu poate renunta se pare.
Problema cea mai mare este ca i s-au cariat deja dintii din fata
si vreau neaparat sa merg cu ea la un stomatolog. Cunoasteti vre-un loc unde as putea merge? Mi-e teama sa nu aibe o experienta traumatizanta pentru prima vizita de acest fel si sa avem probleme tot timpul pe tema asta.
Si din capitolul tatzi iresponsabili -tot azi Patrick a pus mana pe fierul de calcat lasat in priza de mama care s-a dus la Maya... Dan ramasese cu el in camera dar nu l-a vazut cand a zbughit-o spre masa pe care calca si s-a oprit cu mana direct pe fier. Cu exact doua minute in urma l-am atentionat pe Dan ca a ramas fierul pe masa, sa aibe grija de Patrick!
Nu e rau, are buricul degetelor un pic rosu, sper sa nu pateasca vreo basica sau altceva ca mor... L-am lasat sa se balaceasca in iaurt si i-am dat cu un spray de arsuri.
Sa va mai spun de Patrick ca din ingerasul de copil pe care imi venea sa il scuip sa nu il deochi de cuminte ce era (n-am facut-o, cred ca asta e cauza
) a devenit un nazdravan pus pe sotii in fiecare clipa. Nu vrea nicicum - in brate daca il iau se foieste ca un titirez, pe jos daca il las se catara pe tot ce prinde, vrea sa stea numai in picioare, in premergator sta 4-5 minute dar numai daca ii dau un biscuite sau o grisina sa roada... non stop stau numai dupa fundul lui.. nu pot face nimic - nimic.
Maya astazi m-a pus sa ii arat toate emoticoanele de la mess si am dat din greseala la cele de haloween(de la audibles)... le-a vrut pe toate... iar acum vad ca vorbeste in somn...cred ca visaza urat... aici eu sunt cea iresponsabila ca vorbeam pe mess cu o prietena care trebuie sa nasca si pentru ca statea calare pe mine si nu ma lasa in pace, ii deschisesem o fereastra si ii apasam pe ce emoticon cerea, sa o tin ocupata
Hai ca trimit asta si revin... mi-e teama sa nu il pierd... ca trebuie sa ma ridic un pic de la laptop...
Tina, mami de
Patrick si
Maya
www.nuntadelux.ro
Florentina G spune:
Monu, bestiala poza!
Recunoasc ca din toate, partea cu culcatul copiilor imi place cel mai mult! ![]()
Sanatate multa la fete!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
www.nuntadelux.ro
loreen spune:
Monu este dementiala poza...de sotul tau nu pot zice nimic,mai ales ca-i esalonul,insa copanasele Antoniei imi fac cu ochiul ...
Florentina ce bine-mi pare sa aud de voi...apa-i juniorul acusi face anul e si normal sa fie titirez...cat priveste kilogramele Mayei la mai mare ... stiu ce-nseamna sa-ti doresti sa fie grasuti,desi a mea nu a dus lipsa de copane...las sa fie sanatosi ...si sa dea domnu sa le vie odata mintea la cap tatilor astia ca doamne fereste cate se pot intampla...vorba aia ca eu is patita cu Delia de 3 ori...
Daniela e veche poza aia...de anul trecut...
Nu pot sa cred...in loc sa ma duc la culcare stau si ma uit aca idioata la Codul lui DaVinci...daca va vine sa credeti dar eu inca nu l-am vazut si nici nu am citit cartea...stiu ca a fost mult comentata si criticata...dar cred ca nu am curaj sa ma uit pana la capat ca nu-mi plac thrillerele...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
MOnu, bestiala poza! Antonia e un ingeras si sotul tau foarte fotogenic
.
Flori, ce aveti voi cu fierul ala de calcat? TIn minte ca si Maya a avut o basica urata in palma tot de la el! CU Dragos am avut noroc ca i-am aratat de la inceput ca frige si i-a fost mereu teama de tot ce este fierbinte. Si acum daca am radiatorul in priza si vrea sa puna mana pe el ca sa faca pe grozavul, il las, mai bine sa guste din fructul oprit si sa nu-i placa decat altceva. Oricum, nu ma intelege gresit, situatia e cu totul alta in intamplarea asta, nu am vrut sa ma dau exemplu!Nici noi insa nu reusim sa scapam de bibe cu lapte sau ceai. Bea orice cu paharul, mai putin laptele si ceaiul.
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
loreen spune:
Interesant film...si totusi crede si nu cerceta
Maine,adica azi sa nu ma intrebati cum dorm la birou in scaun...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
iuliana spune:
Pun si eu un filmulet, poate reusesc sa scriu mai mult mai tirziu http://good-times.webshots.com/video/3093522200098079200MoczJc .
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
nelia spune:
Monu, sanatate fetitelor, atit de tare te mai chinui cu ele, dar eu sper ca se vor imuniza la un moment dat si vei uita de chinul de acum. Sint si amindoua foarte mici in acelasi timp si iau una de alta, ca nici una nu are inca sistemul imun la tot ce intilnesc si nici izolate nu le poti tine. Iti doresc putere sa le poti duce pe toate! Am vazut si poza cu tati care adoarme bebe sau invers, bebe care adoarme tati.![]()
Florentina, ce ma bucur ca ai mai dat un semn de viata. Imi pare rau pentru Patrick, le noi e invers, cu mine se mai intimpla una-alta, am avut noroc ca nimic grav pina acum si sper ca asa sa ramina, ca tati al nostru e atentia intruchipata. Voi ati depasit pragul de 13... stati bine, vreau sa te anunt ca dupa ce am citit mesajul tau am convins-o pe Tudora sa se urce pe cintar si, bucurie mare, noi l-am depasit pe cel de 12! De la vesnicul 11.800, acum avem 12.200!
Iuliana, am vazut-o pe Diana, vorbeste bine si in engleza si in romaneste! Si e grasuta! Arata exact cum era Agata la virsta Tudorei, cred ca are vreo 16 kilograme, nu? Cel putin Agata atit avea. Tudora mea e ca o balerina, nu are nici un pic de grasime pe ea, desi slaba nu e, dar are numai muschi, dar nici nu maninca nimic din ce ar putea-o ingrasa. Si acum e inca intr-o perioada in care maninca cit de cit si altceva in afara de fructe, cred ca de asta a si pus o jumatate de kilogram pe ea. Cred ca asta e secretul sa te mentii fara grasime pe tine, sa maninci ca Tudora! Ce bine ar fi daca am putea si noi, cele sau cei care au nevoie de acest lucru, adica eu!!!![]()
Eu am venit de curs sint intr-o stare foarte buna! Am chef sa fac de toate si o energie pe care cred ca o voi consuma cu vesnicele rufe dupa ce adorm maimutele. De ce credeti!?! Am primit lucrarile astazi si am luat B+!!!
O nota foarte buna si prin comparatie cu media clasei (C), dar si cu mine la cursul asta si la celalalt pe care il am. Sincer, nu ma asteptam sa fie chiar atit de mare, desi am muncit tare mult la ea, dar nu eram deloc sigura pe ce am facut, pentru ca mi s-a parut ff grea. Atit de bine a venit incurajarea asta, ca ma simteam la pamint din toate punctele de vedere, acum parca s-au mai inrozit lucrurile de la orizont.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
35+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA