Copiluti de mai-iunie 2005 (52)

Copiluti de mai-iunie 2005 (52) | Autor: gabitzam

Link direct la acest mesaj

Continuare de la Capitolul 51

Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )

INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata si Tudora
* Yael --- NARDI GABRIEL - 01.05.2005 - Israel
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
* Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* bolgiumiki --- LUCA-ANDREI - 04.05.2005 - Ploiesti
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* maysa --- RARES STEFAN - 05.05.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 04/01/07)
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* mstroie --- DAVID MIHAI - 09.05.2005 - Bucuresti - Mari si DAVID
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Moniboni --- VLAD STEFAN - 11.05.2005 - Bucuresti
* Nefertari --- FREYA - 11.05.2005 - Bucuresti
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Caminik --- MARIUS - 11.05.2005 - Galati - ???(ultima postare 13/02/07)
* Anky --- CRISTIAN LUCIAN - 12.05.2005 - Olanda
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada - ???(ultima postare 29/04/07)
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* corail --- ALEXANDRA SOPHIA- 18.05.2005 - Germania
* Stefania Nicolae --- ALESIA CLAUDIA- 18.05.2005 - Bucuresti
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* galinarodica --- SERBAN IOAN - 28.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* rosudaria --- DARIA ANA-MARIA - 29.05.2005 - Iasi - ???(ultima postare 08/02/07)
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Redy --- BIANCA - 08.06.2005 - Romania - ???(ultima postare 17/03/07)
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* Cris_kim --- IOACHIM - 09.06.2005 - Alba Iulia
* Florentza --- ALEXANDRU - 09.06.2005 - Bucuresti - ???(ultima postare 25/03/07)
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* Pengunica --- BEN STEFAN - 16.06.2005 - Japonia
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Crissu --- IULIA NICOLA - 19.06.2005 - Bucuresti
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor

*Ella@ --- NAOMI - 25.06.2005- Japonia
* mynicegirl --- CATERINA - 26.06.2005 - Singapore
* blackpanterro --- AIDAN ALEXANDER - 27.06.2005 - Germania
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* Oana C --- EVA CHRISTINA - 29.06.2005 - USA
* elly_b --- ANNELIES - 30.06.2005 - Bucuresti

??? Vrem sa stim de voi si de copiluti, ce mai faceti, daca sunteti bine, cum cresteti, orice

Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30), Mstroie(30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Nefertari(11), Bolgiumiki(18), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Blackpanterro(6), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - OanaC(3), Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), Crissu(10), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

cu pentru toata lumea

Cuscra, Bea casa de piatra si multi ani fericiti alaturi de cei dragi.
Sa fiti iubite toata viata si sa aveti parte numai de bucurii si fericire.Cum ati sarbatorit?

Gabitza, "La multi ani parintilor tai si viata lunga si frumoasa".Pentru tine sarcina usoara si sa fiti sanatosi.Andrei stie ca va avea o surioara?

New Mami "La multi ani, multa sanatate si toata fericirea din lume".

Gusta multa, multa sanatate sotzului.Cum se simte?

Elisor spune-mi si mie cum faci tu sa tii minte atatea date ca eu nu mai tin minte nici ce trebuie sa fac de pe o zi pe alta

Nelia nici nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul.Parca mai ieri ne tineai in suspans cu testul si uite ce putin a mai ramas.

Androix eu m-am blocat definitiv cand am citit despre fetita.Dumnezeu s-o odihneasca-n pace si sa le dea putere parintilor.Si eu il mai tratez pe Dragos de la mine putere mai mult datorita faptului ca sunt scarbita de tot sistemul sanitar din tara,de faptul ca de fiecare data imi spun aceeasi poveste( gat copt, nas curgator=antibiotic varianta primului medic si la 30 min alt medic lasati-l doamna in pace ca nu are nimic in gat si nu-l indopati cu antibiotic)dar de fiecare data, recunosc, ca ma panichez la cel mai mic semn.Vezi ca nici asa nu-i bine.

Laura voi cum mai sunteti?Gata, ai scapat de control?

Cuscra ce sa-ti povestesc...la gradi e cel mai cuminte copil, cel putin asa mi-l lauda toata lumea insa de vreo saptamana nu stiu ce are ca nu suporta sa se apropie mai mult vreun copil de el de frica sa nu-i ia ustensilele de colorat,pictat sau vreo jucarie ca imediat il si pocneste.Educatoarele mi-au zis sa nu-l cert ca e o perioada si o sa-i treaca dar pe de alta parte imi spun ca era cat pe aici sa-i bage creionul in ochi altui copil.Incep sa-mi fac probleme...daca Doamne fereste nu-i atenta educatoarea si se intampla vreun accident, daca bat la usa mea parintii sa-mi spuna ce minuni face fiu-meu la gradi, daca, daca......Pe de alta parte mi-e frica sa nu pateasca si el ceva pentru ca imi spunea educatoarea ca alt baietel a tras de cuierul de fier si a cazut jos noroc ca nu era vreun copil prin preajma ca cine stie ce s-ar fi intamplat.Asa ca de cate ori ma duc sa-l iau de la gradi imi e frica sa nu mai aflu cine stie ce....

Mi-am propus sa scriu la prima ora ca apoi cine stie ce mai intervine si iara nu apuc.
Dau drumul la mesajul asta si sepr sa mai revin azi

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian
www.flickr.com/photos/11906214@N03/sets/72157602435413985/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'mneata, va servesc cu o cafeluta calda

Olga T, Olga M, cuscra multumesc

Olga T eu o las sa se uite la televizor, dar cind e interesata, cind nu prea, de obicei se invirte prin casa cu tricicleta, cred ca zilele astea ploioase s-a uitat mai multisor, dar nu am exagerat. O las sa se uite la programe unde in general se vorbeste, asa aude si ea mai bine cuvintele in italiana, ca tatsu e doar seara acasa ca sa vorbeasca cu ea.
Ce-ai mai facut cu musafirii, au venit, au plecat ?

Gabitza era curioasa, a vazut-o pe mamasa imbracata cu un rochitoi si nu stia ce se petrece, a crezut ca-i loc de ascuns copiii

Cuscra acasa poti sa-i mai faci observatii daca vezi ca loveste, dar la gradinita nu prea ai ce face, iar la virsta asta toti isi apara jucariile. Si Isabella l-a lovit pe baiatul vecinilor, cind a vazut ca se juca cu masinuta ei, acum nu stiu daca a vrut sa-l loveasca sau la mingiiat mai grosolan. Important e ca e sanatos, restul... or sa inteleaga la anul mai multe.

Am fost ieri cu Isabella la cumparaturi, la anul cred ca pot s-o trimit singurica. A inceput sa puna in cos umerase pentru hainutele ei, o cutie cu rosii, biscuiti cu ciocolata (astia i-am pus inapoi, dar a fost categorica si a zis "mio" si i-a pus inapoi in cos), a vrut sa cumpere si parfum dupa care e innebunita. Cind scapa in baie, se parfumeaza de miroase mai ceva ca o parfumerie, mai gaseste si trusa mea de machiaj si se unge pe frunte, pe ochi, pe unde apuca . Aaa, mai nou, e innebunita dupa cai si avioane, bineinteles ca nu de jucarie.

am scris pentru toata ziua

La multi ani, pentru cei care au in familie un Dumitru.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

eheeeeeeeeee...in sfarsit am terminat de citit ca de ieri citesc de simteam ca nu mai termin.Azi m-am trezit de dimineata si am venit la computer special sa termin si sa scriu ceva inainte de a se trezi piciul.
Inca nu am ramas fara internet dar pe 8 noiembrie mi-l ia.Am fost ocupata si inca sunt..printre altele incer sa construiesc un website bineinteles cu template cumparat.Habar nu am ce fac mai ales ca nu am lucrat niciodata in adope photoshop...plus cursul de conatabilitate care il fac.Mi-am facut temele cu consciozitate si am luat numai A pana acum.Sa vedem de acum in 'colo.

M_am vopsit acum sunt un fel de gri dar din pacate nu am poze.In sfarsit i-am cumparat pat lui Alex ca pana cum dormea in travel cot.Nu va puteti imagina ce scandal am avut aseara pana s-a culcat..desi la pranz a iesit din camera de 2 ori dupa care a stat cuminte in pat aproape 2 ore dar nu a plans dar nici nu a dormit.Hei aseara in schimb alta poveste.A plans si a iesit de cateva ori pana a inteles ca trebuie sa doarma, dar a stat si a plans in camera de mi se rupea inima.M-am dus pe la el, si bineinteles ca erau numai figuri(m-am ganditi ca daca intr-adevar baiatul are nevoie de mine si eu nu ma duc) Asa ca am stat cu el cat am stat si l-am lasat sa doarma.A mai plans cat a mai plans si gata s- aculcat.O sa pun poze cu el dormind dupa ce scriu.

I-am modificat programul de seara.Am aruncat toate biberoanele si acum laptele il bea din canuta in timp de ii citesc poveste.Merge foarte bine numai ca atunci cand il pun in pat iar imi cere lapte si stai si explica copilului ca tocmai ce l-a baut.De ceaiul de noapte am scapat comple...asa ca nu se mai trezeste.Foarte rar mai vreau da ii dau putina apa si gata.Seara dupa ce bea lapte se spala pe dinti frumos si nani.Imi cere ce poveste sa ii citesc si sunt tare incantata.Vorbeste relativ bine...dar am vazut copii vostrii sunt super tari in limbaj.Alex nu raspunde la intreabri.Daca il intrebi cum il cheama repeta intrebarea.Incerc sa il invatz.I-am cantat lui Bunii Happy birthday .Ceva de genul(foarte melodic-adica melodia care tebuia dar cuvintele erau ceva de genula asta):Badiduiu to you, Badiduiu to you Badiduiu Gema!Vin Astept.Adica ii spunea mamei ca vine sa il astepte.Pe 30 noimenrie plec in rom cu el pt 2 saptamani.Aseara cu patul m-am trezit de cateva ori bune sa vad cum doarme nu cumva sa cada din pat...mai ales ca in travel cot el se ridica in fund si se lasa usor jos dar cu capul pe plasa...si am zis ca poate face la fel si se loveste de capatul patului sau mai rau se lasa in fata(laterala patului).Dar a dormit bine fara sa cada.
Cu dulciurile vine si imi cere bomboane,Niste priteni de ai nostrii i-au adus niste bomboane acrisoare skittles si imi vine cu canuta de plastic si imi cere.Cate o data ii dau cate o data nu.Imi cere mereu cand mergem la shop egg si chupa chups(acadea)CAte o data cedez si ii iau o acadea.
...revin ca s-a trezit.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Oana foarte scump Alex in patul de baiat mare. O sa se obisnuiasca pina la urma si o sa doarma fara sa mai plinga. Abia astept si eu sa-i schimb patul, dupa amiaza ne ducem in cautare pe la magazine.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

'Neata la noi!

Daniela-am si uitat sa-ti zic ce bine aratai mireasa. Iar acum arati la fel ca atunci. Daca mai zici ca te incape inca rochia de mireasa .

OlgaT-

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Olga M multumesc , incap mai mult decit trebuie in rochie, adica mai e loc si de Isabella linga mine

Elisor multumesc de comentariile la poze, ca de obicei mi-ai adus zimbetul pe buze, nu ca mi-ar lipsi, dar acum am un zimbet mult mai larg, mai luminos. Multumesc

Restul fetelor unde sinteti, ma lasati sa bintui singura, sinteti la sarbatoritii de astazi ?
Gata, mai stau un pic si ma duc in cautare de pat pentru Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

aici suntem dar n-am chef de nimic...ploua incontinuu si e frig, bine macar ca-i vineri!
maine se schimba ora, cica o sa dormim mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

tdi- noi deocamdata am scapat de ploi

oana- ti am vazut printisorul in patut, e superb.

Sincer eu inca nu m am gandit sa i scot biei patutul, mai incape in el deocamdata.

danelutza- te am admirat si pe tine in rochita de mireasa.
New Mami "La multi ani''
Gusta- ii doresc sotului tau multa sanatate si tie rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna!
E vineri si sunt singura la birou si e asa de bine!!!! Si mai urmeaza weekendul si 2 zile de concediu, ca deh, trebuie sa-mi refac pepiniera de neuroni . Am supravietuit DNA-ului, sper, desi mie personal mi se fal...fa...ie .

Daniela te-am vazut miresuca, vorba Gabitzei, esti neschimbata la fizic. Nu ti-ar strica sa umpli niste goluri pe ici pe colo, in partile esentiale, stiu si eu, pe la burtica ...Isabela, exact ce ma asteptam sa faca (sa vada ce e sub rochita), a reactionat la fel ca Bianca (curioase gemenele astea )

Gabitza am retinut aniversarea parintilor tai pentru ca e o zi deosebita si pentru mine si mi-a fost usoara asocierea. Sanatate parintilor!

Gusta trebuie sa fii tare desi te inteleg ca nu mai poti, are nevoie de tine Mister B acum mai mult ca oricand, e speriat si eu as fi in locul lui, plangi si descarca-te aici cu noi, dar pe el sustine-l si imbarbateaza-l...va fii bine ai sa vezi! Cum i l-au depistat?

OanaC ce m-am distrat citind cum spune Eva la "dotari", Bianca spune despre ea, despre mine si despre fetite in general ca au "pica" adica pasarica, desi stie sa pronunte cuvantul bine acum respectiva a ramas tot "pica", iar baietii din viata ei au un clar si raspicat "cocosh" . Se ia de mana cu Bianca la culorile semaforului, mai putin galbenul care nu-l prea "vede" din cauza de viteza, iar la rosu mai imi striga si ea din spate un "tentie, mami, top!" (atentie, mami, stop), dragalase, nu?

Oana sarumana pentru poze, le-am primit, fetele sunt niste scumpe, atat de diferite una de alta, Alex a ta pare atat de exotica in comparatie cu nemtoaica mea . Sanatate multa, cum te mai simti? Ce homeopate ii dai lui Alex? Cum ziceai ca se numeste resortul unde ati fost? Si Bianca indrageste Minimaxul, plus Teletubbies, vad ca Einsteinurile nu o mai pasioneaza...

Laura ma intrebai ce mai mananc (doar asta imi amintesc acum), ei bine, spre rusinea mea: de toate, mai ales niste prajiturele delicioase, apetisante, ispititoare...

Teddy si tu m-ai intrebat de originea mirelui, ei bine nu e nici un secret, e iranian naturalizat in Olanda de vreo 10 -11 ani cam de pe cand dureaza si relatia lui cu sora-mea. E un tip painea lui d-zeu, foarte sufletist si simpatic, dar cam iute la fire si asta era sa ne coste stricarea relatiilor...

Nelia "nu cumva...", ei bine, nu, dar eu tot astept...

OlgutaM nu te mai framanta singura, ce probleme de sanatate suspectezi? Si eu am in cap numai prostioare si imi tot spun ca trebuie sa-mi fac niste investigatii dar pe moment se pare ca mi-e suficient ca am ajuns la un consens eu si cu mine...Sanatate Mayei!

Multumesc din suflet pentru complimente tuturor fetelor care ne-au vizionat pozele (inclusiv cele adresate sorei mele mireasa, mamei mele - Gabitza , si zgubiliticei mici), mi-au prins atat de bine in saptamana nebuna cand moralul si increderea in mine au tins spre minus infinit, acum sunt iar ...Anyway, am pus vreo 2-3 kile , le-am lasat sa se adune ca sa incep iar purificarea de luni.
Multumesc si pentru comentarii: Daniela, Anca, Florentina, Laura ...haioase, amuzante, ca de obicei.

Am citit cat de cat ce s-a mai intamplat pe-aici si de azi sunt din nou cu voi, yupiiii!
Gata, plec dupa zgubi, sunt lesinata si de foame, ne vedem mai incolo, un de la mine ca mi-a fost tare dor de voi!!!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput